Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3,30 dakika içerik türkçe idi ve ortalamaya vurduğun zaman en az 3 dakika izlenmiştir kişi başı.Çok çok güncel bir video idi.
Bugüne kadar tabiki başıma geldi ama adsense calıstıgım dönemlerde o zamanlar sıkıntı olmuyodu ..Hatta tam net hatırlamıyorum ama bu senenin başlarında zoomin de buna benzer bir olay başıma gelmişti orda da sorun olmamıstı sanki.Ama köprünün üstünden çok sular aktı.
Yansımasını umuyorum ..
Bu arada soruma cevap alamadım QUİZ GROUP damıydı kanalın ?
fragman videosu falanmıydı? popülerde durdu dediğine göre Türkçe içerikti.
1 dk altındaysa 300k izlenime 30 $ bile gelebilir beklentiyi düşük tutyüksek geldiği zaman sevinirsin.
fragman deildi evet turkce idi 3,30 dakıka idi video ve giren herkes videoyu sonuna kadar izlemiştir eminim en az 3 dakıka izlenmesi vardır kişi başı bu forumun yarısından çoğuda o videoyu izlemiştir
O zaman senin görüşün yansıyacak analiticse ..![]()
Şayet sorun banaysa partner değil adsense idi ama ne olduğunun önemi yok. Analystics 2 gün geriden takip ettiği için mantık aynı mantık. Bir reklam videosu 2 günde 500 tl civarında para bırakmıştı. Riske atmamak adına sildim videoyu. Gelir adsenseye günlük olarak yansımıştı ama gel gelelim kesinleşme sürecinde hüsrana uğramıştım. Yine yabancı içerik çalıştığım ve bir show programı izlenim almaya başlayınca dünya engeli geliyor. Dünya engeli gelene kadar ki 2 gün öncesinin kazançlarını aldım hep bugüne kadar...
Türkçe içerik çalışmayalı çok uzun zaman oldu ama büyük ihtimal 300k izlenime 200 $ gelir![]()
Türkiyede dünya engeli kim atıyor? bi digitürkün attığını biliyorum maç videosu mu yükledin![]()
ne olduğunun önemi yok lakin adsense de tam tersi bende hep aldım gerce aylardır calısmıyorum adsense artık ama ben yansıyacağını dusunuyorum salı gecesi yada carsamba sabah göreceğiz bunu bakalım konuya yazacagım ..
---------- Spam Engelliyici 02:19 ---------- Önceki Mesaj 02:18 ----------
ayağıma bastin ayağını çek![]()
Aylık 150 k izlenen 2 dklık videoyaya 75 $ alıyorsam. Sen eğer ortalama 3 dk izlendi diyorsan arkadaşlarında dediği gibi 200$ civarı alırsın tahminim.
ağzın bal yesin![]()
Videonun içeriği ve işlevide önemli ama![]()
içerik spor hatta açıklamaktan artık zarar görmüyorum galatasaray trabzon maç özeti idi.
Kanal ismini vermiyeceğim lakin saatlerdir youtube populerde 1.sirada olan bir videom vardı.Ana sayfada en üstte yayınlanıyodu video.Gören görmüştür.
00:44 de bu videoya dünya engeli geldi ilk defa dünya engeli aldım normalde direk telif olurdu bu videoda.
Kanal Quizgroup bünyesinde bende bu videoyu direk sildim.Bu arada video izlenmesi 310 k da idi.Türkçe içerikti merak edenler için.
Direk maile girdim gelen mail ..
video ismi yazıyor editledim Özet Görüntüler
Evet, anladım
Hak taleplerinin videolarınızı nasıl etkilediği konusunda daha fazla bilgi edinin
Videonuz ( video ismi yaziyor editledim ) hakkında hiçbir telif hakkı hak talebi yok:
KANALA GIRDIGIM ZAMAN HERHANGİ BİR UYARI FALAN YOK HERŞEY YEŞİL DURUMDA.
ee haliyle 310 k görüntülenme iyi bir getiri sağlamıştır sanırım ..
Şimdi bu durumda sizce bugünkü kazançlar salı akşamı analitics e yansır mı ?
Ödeme zamanı sıkıntı çıkarırmı bu durum ..
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
Heee o zaman rakam düşebilir kardeşim.. İnşallah yanılıyorumdur ama büyük ihtimal dediğim rakamlardan daha az alırsın.. Olsun kar kardır..
Sen miydin o yenildiğimiz videoyu youtube de anasayfa yapan senin yüzünden ben youtubeye giremedim hocam![]()
![]()
bende gördüm izledim videoyu takımımın maçıydı hatta şaşırdım nasıl kısa zamanda 300k izlendiğine yani nasıl telif gelmedi diye ...bencede arkadaşın dediği gibi engel gelene kadar olan kısımın parasını alırsın diye düşünüyorum hayırlısı artık.
cumartesi günü 20 k istatistiği yansıdı pazar gunku istatistikte yarın akşam yansır artık buna eminim..Korkulacak bi durum yokmuş .
Bu arada Bilmeyen herkes için küçük bir ipucu .Ligtv de yer alan maçlardan pazartesi akşamına kadar telif almazsınız.Ornek cuma gunku galatasaray eskişehir maçı var videoyu paylaşın pazartesi sabah silin birçok kez denedim bunu kesinlikle pazartesi akşamından önce telif gelmiyor çünkü youtube da resmi video yükledikleri sayfa yok sadece telif atmak için pazartesi salı günü giriş yapıyorlar telifi gönderip çıkıyolar![]()
İnsanları boşuna yanlış yönlendirme kardeşim.Muhtemelen render vs. yaptıgın icin teliften kaçtın. Bir çok kere videoyu attıgın andan itibaren 1-2 saat içinde hatta yükledigin an telif-engel vs ile videonun kaldırıldıgı oldu. Ayrıca Lig Tv Hukuksal haklarını en fazla kullanan kurulustur. Yani 1 sıçrarsın 2 sıçrarsın 3. de kafanı sert zemine çarpar uyanırsın. 200 dolar kazanıcam diye başına derde sokmana gerek yok. Dediğim gibi muhtmelen render vardı videonda ya da görüntü kalitesi çok kötüydü teliften kaçmışsın bir süre. Ligtv çalışmak sıkıntının başlıca nedenidir. Uzak durun derim..
uzun süreli tekrarlarında rahatlılla mahkemeye verecektir. ama bu yazının gazıyla maç özeti videosu koyaca ergen sayısını kimse durduramaz. biz nedeyelim onlarda şamar yiye yiye akıllanır.
yanlış yönlendirmiyorum kimseyi yüklediğin andan 1-2 saat sonra kesinlikle dünya engeli yada telifle karşılaşmadım.He videoyu hd kalitede yuklemiyorum bu doğru görüntüyü çok ta bozmuyorum ..Videoyu izleyenler görmüştür ne kalitede oldugunu zaten .Şu anda gel youtube da arastirma yapalım kaç tane maç videosu hala yayında ..Bu akşama kadar işi bilenler silecektir zaten ..Bilmeyenler yarın teliflerini alir.
Ligtv ile bu konuda mailleşmiştik.Telif aldıgım birgün tekrar yüklemeyeceğim falan filan diye kaldırırmısınız 2 saat sonra gelen cevapta yaptıgınız bir suctur lutfen tekrarlamayın die birşeyler yazıyodu.
Yani sonucta asla pazartesiden önce telif ile karsılasmazsınız benim diyeceğim odur.
---------- Spam Engelliyici 13:44 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------
Ligtv den 3 farklı zaman dilimlerinde 3 telif alip kanal kapanmışlığıda mevcut benim bişey olmadı olmayacak demiyorum ama çok faydasını gördüm aldıgım telifler hep salı yada carsamba gunu idi.Onda da hep benım zorlamalarımla oldu zamanında silsek hiç sıkıntı olmayacaktı.
Nasıl bu seneni,n başlarında dizi çalışırken vurkaç yapıp para kazanıyoduk gene aynısı değişen hiçbirşey yok
---------- Spam Engelliyici 13:54 ---------- Önceki Mesaj 13:44 ----------
[MENTION=11756]tarıkturan34[/MENTION] bunları daha iyi bilir o kadar zaman vurkaç para kazanan bir insan yüzlerce kanalı kapandı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.