Başımdan geçen olay

• Kullanıcı conrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

conrand

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı paylasmak istedim youtubeda buldugum guncel güzel bir videoyu kanalımda paylaşmak için video sahıbıne mesaj attım arkadaş güzel bir tepki ile paylaşabilirsin sorun değil diye cevap yolladı (amerikalı vatandaş) paylaştıkdan 2 gün sonra telif göndermiş sağolsun :) Amerikalıları okadar överdim anlayışlılar diye ama böyle arızalar heryerde var arkadaş
kanalım ilk telifini yedi malesef allah kimsenın basına vermesin.

bol kazançlar :)

Yani kısaca sana şunu demek istemiş "Paylaşabilirsin, ama sonucuna da katlanırsın :D "

Yani kısaca sana şunu demek istemiş "Paylaşabilirsin, ama sonucuna da katlanırsın :D "

öyle dese eyvallah adamın reklamını yaptım okadar ben 1k izlendıysem o 5 k izlendi sonuç olarak gül gibi kanalıma ilk telifimizi yedik

Onlarda da böyle hıyar ağaları var demekki hocam geçmiş olsun :)

siz daha yabancıların nası kurnaz oldugunu anlamadınızmı hocam guvenmemek lazım. tecrubeyle sabittir :)

Belki başkası sanmıştır :( tekrar msj atın belirtin bendim vs diye geri çekin telifi diyin

siz daha yabancıların nası kurnaz oldugunu anlamadınızmı hocam guvenmemek lazım. tecrubeyle sabittir :)

ben neden yaptın bunu falan diye gayet sakin tavrımla mesaj attım (gayri ihtiyari) özür diledi kanalı ile ilginen bi arkadaşı patlatmış beni :) geri çekmek için mail gönderdi bakalım düzelir eğer gönderdiyse tecrübe olmuş oldu
youtube = risk
emek = karşılık :)

---------- Mesaj saat 21:40:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:39:47 civarında gönderildi. ----------

Belki başkası sanmıştır :( tekrar msj atın belirtin bendim vs diye geri çekin telifi diyin

ever sanırım öyle bir olay olmuş geri çektiğini söyledi :)

---------- Mesaj saat 23:25:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:40:18 civarında gönderildi. ----------

telif hakkı geri çekilmiştir kanal durumu tekrar iyi durumdadır youtube ekibinin hızı =) mailden 2 saat sonra düzenlemeyi yaptılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri