Başımdan Geçen ufak bir hadise (sarkıntılık yapan erkeğe haddini bildirirken)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jamut

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, Bugün konsol oyunu takas etmek için çarşıya gittim.
Eve Dönüşte yürüyüp eve geleyim dedim, Yolda Gelirken bir kız ile erkek gözüme çarptı
Uzaktan baktım erkek apaçık yerde kıza zorla sarılıyor zorla öpüyor öpmeyi bırakın ben Tecavuz ediyor sandım.! zorla dudağına yapışıyordu. Ben hemen yolumu değiştirdim yanlarına gittim.
Çocuk 17 yaşlarında bir çocuktu. Ve dedim ki ne yapıyorsun lan kıza rahat bırak kızı. Kendisi benim sevgilim istediğimi yaparım dedi, bende dedim senin sevgilinse benimde komşum ulan ******** seni döverim sonrada kanala atarım uyuz etme beni dedim.
Bir de kız oradan patlak vermez mi, sen kimsin diye Ben seni tanımıyorum,
bende dedim merak etme ben seni çok iyi tanıyorum.
Çektim gittim dedim ulan adalet kız zaten namussuz kime yardım etmeye çalıştık baksana zamanın kızları neyin ne olduğunu bilmiyor. Allah ıslah etsin bacımızdır dedik kurtarmak için çabaladık ama nafile. Suçlu biz olduk. Adaletin bu kadarı. Allahtan çocuğu dövmedim o sinirle Değmeyen bir sorun için al eline belayı sonra.

Sen olması gerekeni yapmışsın da kız gerizekalıymış. Çöpçüler kralında böyle karı-koca vardı...

seni döverim sonrada kanala atarım bunu dediysen kız çok iyi yapmış sana

bu işler böyledir hocam yaşında baya var bilmen gerekirdi
karı koca arasınada aynı şekil girmeyeceksin suçlu sen olursun test edildi onaylandı

Konu kilitlenmeli. :)

Son düzenleme:
ben olsaydım 2 sinide döverdim sokak ortasın da yaptıkları terbiyesizlik

hemen hemen her gün görüyorum böylelerini el alemden bana ne diyip görmemezlikten geliyorum herkes kendisinden sorumludur değil mi ama :)

alan razı veren razı :) İşte güzel ülkemin güzel ahlaklı insanları (!)

Annelerin Babaların Çocuklarını Arkadaşları yerine koymasından oluyor hep bunlar kızlarından çocuklarından bir haberler sen uraşacaksında nolacak başını yakacaklar özgeçmişini yakıcan Var bir yerde bir şeylerde yanlışlık

ben olsaydım 2 sinide döverdim sokak ortasın da yaptıkları terbiyesizlik
Onu düşünecek insanoğlu kalmamış artık.. Sokakta öpüşen koklaşanları 2-4 ve 9 yaşındaki çocuklarım görünce ne diyeceğimi şaşırıyorum. Hatta en büyük oğlum benden önce uyarıyor Yaptığınız ayıp diye.. 9 yaşındaki çocuk bunu bilirken kendisinden kat kat büyük insanların toplum ahlakına aykırı davranışları çileden çıkarıyor insanı.. Kim olursa olsun herkes toplum içinde nasıl davranacağını öğrenecek.. Ki gençlik zıvanadan çıkmış. Birçok kişi artık çok saygısız edebsiz bir hayat yaşamayı benimsemiş..

Bazi şeyler yaşayarak öğrenilmeli, sizi alakadar etmeyen bir konuya dahil olmuş cevabinida almissin. Kiz hakkında namuzsuz kelimesi kullanmanda yakisik değil.

Seni hic alakadar etmez. Dava acsa hakli

az bile demiş urfa da öyle bişey olacak adamı orada gömmerler " kıza zorla opmeye calıstı mı , diye de sormazlar ikisinide bi güzel döverler "

herkes urfada yaşamıyor hocam.Ama çoğu yerde böyle bırak öpmeyi kız arkadaşımla biyerde otursam gelip sataşan oluyor.Herkes kendine bakmalı bence

Onu düşünecek insanoğlu kalmamış artık.. Sokakta öpüşen koklaşanları 2-4 ve 9 yaşındaki çocuklarım görünce ne diyeceğimi şaşırıyorum. Hatta en büyük oğlum benden önce uyarıyor Yaptığınız ayıp diye.. 9 yaşındaki çocuk bunu bilirken kendisinden kat kat büyük insanların toplum ahlakına aykırı davranışları çileden çıkarıyor insanı.. Kim olursa olsun herkes toplum içinde nasıl davranacağını öğrenecek.. Ki gençlik zıvanadan çıkmış. Birçok kişi artık çok saygısız edebsiz bir hayat yaşamayı benimsemiş..

Aynen Bunlar Hep batı özentisi Banu Avar zaten belgeseller de buna değiniyor insanları farklılaştırıyorlar

---------- Spam Engelliyici 19:13 ---------- Önceki Mesaj 19:10 ----------

Bazi şeyler yaşayarak öğrenilmeli, sizi alakadar etmeyen bir konuya dahil olmuş cevabinida almissin. Kiz hakkında namuzsuz kelimesi kullanmanda yakisik değil.

Seni hic alakadar etmez. Dava acsa hakli

tamam da dostum yeri yordamı var arkadaşın kullandığı kelime tabikide yanlış orda 2 sinede bir abi bir büyük olarak birer sille çekip kulaklarını sündürüp eve gönderecekti bence hakkı budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri