Başınıza gelen en şanssız olaylar

Bildiğimiz çekirge hocam. Malesef kelebek olsun çekirge olsun kuş olsun ağır bi fobim var. İki gün üstüste üstüme kondular. Dün balkonda otururken omzumdaymış bende kablo sanıyorum meğer çekirgenin bacağıymış oynadığım. Gerisini anlatmayayım. İstemsiz acayip tepkiler veriyorum. :(

kablo çekirge ayağı istemsiz güldüm hocam :) . Ne diyeceğimi bilemedim sağlık olsun geçmiş olsun hocam :)

eskiler bilir awesomeness diye bir partner vardı bu adamlar benim günlük 2k kazanan kanalımın parasını ödemediler benim bu işlerde yediğim en büyük darbedir hala acısı içimde ama bu olaydan sonra başıma gelen şeyleri çok da takmamaya başladım böyle bir güzelliği oldu.

Sayısal Lotoda dört tutturmuştum bir kuponda. Yalnız tutmayan iki rakamın da birer fazlasını yazarak kaçırmıştım... O gün bugündür oynamam, bir daha başıma gelirse kaldıramam diye.

Son düzenleme:
Uplaod sitelerinden sağlam paralar kazanılırken ulen ben de yapayım bakalım dedim neyse tam ben girince wupload kapadı millet vurgun yaptı,biz de ufaktan kazandık. filesonic kalmıştı elimizde, il ay 4 haneli ödeme aldım. neyse 2. ay filestube diye bir site vardı ve o sitenin index aldığı büyük bir forum sitesiyle komisyon karışılığı anlaşmıştım benim attığım sadece linkten oluşan postlara karışmamak şartıyla aylık kazancın % 20 sini atacaktım. Her neyse günlük 200-300 - 500 derken filesonic Dosya arşivimi genişletip önceki ay kazandığım tüm parayı da vds e rdplere falan yatırıp işe asıldım. ve günlük 2000-3000 $ civarı kazanmaya başladım ve sürekli de artacaktı. Her şey güzel gidiyordu ve ödeme zamanı yaklaştı. Ve büyük olay megaupladın sahibi tutuklandı ve hapse atıldı. Wuploaddan sonra Filesnic de korktu ve dükkanı kapattı 60.000 $ lık ödememi yapmadan tabiki.

Düşünsenize upload işlerine 3-4 ay önce girseydim ve bu yöntem daha önceden aklıma gelseydi neler olurdu :D

Para gelip geçer artık ufak tefek olaylarda kaybettiğim ufak tefek paralara fazla takılmıyorum.(şuanda kazandığım bişey olmamasına rağmen )
Hayat devam ediyor.

Son düzenleme:
Günlük 10k hite ulasan ve bgbg si 30 TL civarı olan bir kanalın şifresini kaybetmistim :) Paralar by by :)

herkes parasını kaybetmiş önemli olan sizlere bir şey olmamış

BİR Kanalim vardı video atmistim oylesine sonra 1 sene sonra tekrar karşıma çıktı ve o zamana kadar adsenseyi bağlı olmadığı için 10 bin dolar boşuna gitti

Youtube'dan para kazanıldını öğrendim zaman internette araştırırken birisinin başkasının

videosunu yayınlamayın hapse atılırsınız tarzı yorumu benim youtube başlamamı 1 sene

geciktirdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri