Başkasının Numarasından Arama

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Incubus

Administrator
Platin üyeler çok artmış, bir şey paylaşılsın bari. Birara herkese sunduğum şimdi toplu hizmetten vazgeçtiğim özel hesap açtığım herkese bir hizmet var. İstediğiniz telefon numarasından birini aramak için kullanılan. İnsanları dolandırmakta kullanıldığını gördüğüm için kapattım genel kullanıma ama eğlenceli bir sistem. Eğlenmek isteyenler, arkadaşlarını kandırıp gülmek isteyen platin üyeler için ücretsiz hesap açıp biraz kredi koyabilirim içine. Internet adresi: Voiport | Cheap International Calls with Caller ID Spoofing Option! İlgilenen varsa ya da inanmayan beni şu numaradan ara deyip kendi numarasını atmak isteyen bana bu konu altından ulaşabilir :D Referans olarak İbrahim'i gösterebilirim, kendisi eğlendi baya sistemi kullanarak :D

Vaay bak bu güzel oldu, bir iki arkadaşı işleteyim :D

Kullanıcı adı bilgilerini attım özel mesajla abi, problem yaşarsan söylersin bakarız. Buradan anlatayım bir kere nasıl olduğunu sonra sıkıntı olmasın.

SipGo uygulamasını Android ya da Iphone'a indiriyoruz.

Bu sırada Voiport | Cheap International Calls with Caller ID Spoofing Option! adresinden User Control Panel kısmına tıklayıp verdiğim kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıyoruz.

Ardından panelden SIP kısmının altında Settings'e tıklıyoruz.

Caller ID for SIP: kısmına +905311234567 şeklinde gözükmesini istediğiniz telefon numarasını yazıyorsunuz.

Ardından SipGo'ya geri dönüyoruz (Bilgisayardan çalıştırmak için de Sip destekleyen programları kullanabilirsiniz.) Select Provider kısmından Custom'ı tıklıyoruz. Server kısmına sip.voiport.com adresini, port kısmına 5060 yazıyoruz.

Login kısmına ve Password kısmına verdiğim kullanıcı adı şifreyi yazıyoruz. Giriş yapıyoruz

Aramak istediğiniz numarayı panelden yine +90... şeklinde yazıp call tuşuna basıyoruz. Kişinin telefonunda panelde yaptığınız ayardaki telefon numarası gözükecektir.

Her Platin üyeye ve yöneticiye Türkiye için 10 dakikadan fazla konuşabileceğiniz, piyasa değeri 5 euro olan 100 krediyi hediye ediyorum :D Pm ile ulaşmak için (yöneticiler için gerekli mi bilmiyorum da, diğer arkadaşlar arkadaş listesine eklerlerse iyi olur yoksa ulaşamazsınız sanıyorum zaten)

Peki bizi arayan kim olacak onu pek anlamadım. :)

Abi bizi arayan yok :D birini aramak istiyorsun ama kendi numaran gözükmesin, o aradığın kişinin sevgilisinin numarası gözüksün istiyorsun mesela :D kullanıyorsun sistemi :D sevgilisinin telefonundan arıyor gibi gözüküyorsun sonra küfür yiyorsun bol bol :D

Abi bizi arayan yok :D birini aramak istiyorsun ama kendi numaran gözükmesin, o aradığın kişinin sevgilisinin numarası gözüksün istiyorsun mesela :D kullanıyorsun sistemi :D sevgilisinin telefonundan arıyor gibi gözüküyorsun sonra küfür yiyorsun bol bol :D

He iyiymiş. :) Dur ya ben bunu yarın iş yerinde yapıyım ama adamlar evli falan sakat olur. Ama yapacak birisini bulucam :D

He iyiymiş. :) Dur ya ben bunu yarın iş yerinde yapıyım ama adamlar evli falan sakat olur. Ama yapacak birisini bulucam :D

Attım pm ile hesap bilgilerini abi, problem çıkarsa söylersin. İnsanları kendi numarasından da arayabiliyorsun mesela o da eğlenceli oluyor :D:D

Attım pm ile hesap bilgilerini abi, problem çıkarsa söylersin. İnsanları kendi numarasından da arayabiliyorsun mesela o da eğlenceli oluyor :D:D

İşte bu süper olur :) Dur ben bizim arkadaşı yarın sabah kendi numarasından arayıp iş yerinde ki kızlardan birini konuşturayım tam olsun. :D ahaha

Gönderdim hocam ;)

---------- Mesaj saat 22:59:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:30:38 civarında gönderildi. ----------

@RockNRolla, şimdi ben de denedim hata verdi :D yabancı İngiliz kadın çıktı, bugünlük bir problem vardır belki düzelir. :D

Edit: Yok la yanlışlıkla kızı aramışım erkeği arayacağıma tamam problem yokmuş :D çalışıyor :D

Gönderdim hocam ;)

---------- Mesaj saat 22:59:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:30:38 civarında gönderildi. ----------

@RockNRolla, şimdi ben de denedim hata verdi :D yabancı İngiliz kadın çıktı, bugünlük bir problem vardır belki düzelir. :D

ben 3 gün önceki sorunu söylemiştim ama :rolleyes:

Güzel paylaşımın için teşekkürler. Birşey dikkatimi çekti Platin üyelere dedin. Yönetim resmen akmış buraya :)

Güzel paylaşımın için teşekkürler. Birşey dikkatimi çekti Platin üyelere dedin. Yönetim resmen akmış buraya :)

Benim için hepiniz platinsiniz :D İstersen oluşturayım bir hesap da sana? Süper mod altı 50 kredi :P süper mod üstü ve platin 100 kredi :P eziklemiş olayım, ayrım yapayım millet gibi dedim :D

Benim için hepiniz platinsiniz :D İstersen oluşturayım bir hesap da sana? Süper mod altı 50 kredi :P süper mod üstü ve platin 100 kredi :P eziklemiş olayım, ayrım yapayım millet gibi dedim :D

Teşekkürler. Daha önce kullanıp 155, 444 1 333 Garanti, 532 Turkcell, 0212 473 73 73 Digitürk olarak yapmışlığım mevcut.

Abi aslında on numara özgün telefon şakası olur varya :) O biçim Al handsfree ye çek abi :D

Teşekkürler. Daha önce kullanıp 155, 444 1 333 Garanti, 532 Turkcell, 0212 473 73 73 Digitürk olarak yapmışlığım mevcut.

Abi aslında on numara özgün telefon şakası olur varya :) O biçim Al handsfree ye çek abi :D

Pişşt burada paylaştığımı söylemeyin kimseye :D KaanBulut var ya forumdan :D ona ilk gösterdiğimde ben özgün video çekeceğim demişti bu şekilde söyleme kimseye demişti :D:D Şimdi aklıma geldi :D 155 falan nıth nıth sıkıntılı gerek yok :D

Arkadaş Karsta asker nöbet tutuyo dağın başında kendi numarasından aradım fena işlettim :D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri