Başkasının Numarasından Arama

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Pişşt burada paylaştığımı söylemeyin kimseye :D KaanBulut var ya forumdan :D ona ilk gösterdiğimde ben özgün video çekeceğim demişti bu şekilde söyleme kimseye demişti :D:D Şimdi aklıma geldi :D 155 falan nıth nıth sıkıntılı gerek yok :D

Benim farklı planlarım var, yemek tarifleri, tatlı ve pasta tarifleri, çörek ve börek tarifleri anlatıp video yapasım var :D

Arkadaş Karsta asker nöbet tutuyo dağın başında kendi numarasından aradım fena işlettim :D:D:D

Eğlence için kullandıkça güzel ya :D Dolandırıcılardan korumak lazımdı sistemi ama ondan kapattım sonra başıma bela olacak :D

Benim farklı planlarım var, yemek tarifleri, tatlı ve pasta tarifleri, çörek ve börek tarifleri anlatıp video yapasım var :D

:D zor ya uğraşmaya deymez aç spam, devam et dur..

Pişşt burada paylaştığımı söylemeyin kimseye :D KaanBulut var ya forumdan :D ona ilk gösterdiğimde ben özgün video çekeceğim demişti bu şekilde söyleme kimseye demişti :D:D Şimdi aklıma geldi :D 155 falan nıth nıth sıkıntılı gerek yok :D

İlginç ve bir o kadarda zevkli bir olaya benziyor.Ama 155 işi bu sıra sakat malum dolandırıcılarda aynı taktigi kullanıyor.
Aslında 444'lü numaradan arıyormuş gibi iyi işletme yapılıp kaydedilebilir ama benim yapacagım iş degil "agzı var dili yok" tarzı bir kişiligim var iyi laf yapan bir adam bulmak lazım.

hahhaha abiii mükemmel ya :D deneme amaçlı ilk ablamı amcamın kızının numarasından aradım acayip şaşırdı :D Onur seni hacker olarak tanıyor artık ablam :D

Bende istiyorum abi :)

Hallettim abi :D sana da kurucu kıyağından 300 kredilik hesap açtım, gönderdim mesaj :D

hahhaha abiii mükemmel ya :D deneme amaçlı ilk ablamı amcamın kızının numarasından aradım acayip şaşırdı :D Onur seni hacker olarak tanıyor artık ablam :D

:D İnsanlara yanlış anlatıyorsun beni bak bozuşacağız :P geleceğimi karartma :D Zaten üniversitenin bilişim sistemine girmekten 1 dönem 1 ay uzaklaştırma aldım daha da fazla ismim çıkmasın :D

Ya domaini yenilemediğim için problem var sistemde ama ben size yeni ayarları yazacağım buradan. Aynı şekilde sana da atarım hocam o zaman bilgileri ;)

Buradan devam edebilirsiniz domaini yenilemekle uğraşamadım ;)

https://www.voipinfocenter.com/Login.aspx

Adresinden sisteme giriş yapabilirsiniz. Eğer servisi kullanmayı devam etmek isterseniz, eskiden sip.voiport.com olan custom sip settings'i 77.72.174.129 olarak portu 5060 olarak düzenlemeniz gerekmektedir. Kolay gelsin..

dedim ama;

Voiport.com'u da aldım sip.voiport.com'dan da devam edebilirsiniz ;)

hehehe...arayacaksın rastgele birini,benim numaramı yanlışlıkla size vermişler,geri verin numaramı.o benim numaram diyeceksiniz:D

ayarlarsan bende hanımı bir işleteyim.şehir dışındaki kardeşimin numarasıyla arayıp ben buraya geldim 1-2 gün takılıp döneceğim diyeyim:) tabii kardeşim marmaris de olduğundan hemen avukat aramaya başlayacak hanım da :D

süpermiş haa ne hintlik yaparım ben bunla işliyorsa hala ve varsa bende alabilirim :)

Yalnız çalışmıyor hocam :/

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Hocam sistem devam ediyormu ?

valla hiç bilgim yok hocam store da bi ara ismini istersen voxox diye ben android kullandığım için bunu bulabilmiştm

Tesekkurler hocam. Dediginiz uygulama mevcut apple store da indirmek istedim fakat kabul etmedi versiyonum eskiymis 😊

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri