Basketbol Sohbet Alanı

bayburt16

Kayıtlı Üye
Tarih yazıyoruz yunanları her yerde denize döküyoruz :)

seriler

Panathinaikos 0-2 Fenerbahçe

Olympiakos 1-1 Anadolu Efes

Darüşşafaka Doğuş da şuan real madridle oynuyor ilk yarı 44-38 öndeyiz

---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 21:55 ----------

3de3 yaptık. Real Madrid 80-84 Darüşşafaka Doğuş seride 1-1

Final fourda 3 türk takımı olsa çok güzel olur fb artık kesin kaldı zaten efes ve daçkanın da şansı hiç de düşük değil ama 3. ve 4.maçta reale hakem desteği gelme ihtimali çok yüksek onu önceden engellemek lazım bi şekilde.

Futbol da kendimizi gösteremiyoz bari Basketbol da gösterelim de ülke tanıtımı olsun :)

Oly maçını izledim normalde deplasmanda son dakikaya öyle kafa kafaya girsen hakemler bir şekilde yunanlılara verirdi ama çok iyi yönettiler lobin olunca kimse ezemiyor seni...

moralim cok bozuk bugunkü dacka macından sonra gireyim internetten final4 için bilet alayım dedim üst katlardakibiletler için 2.300 tl yazmıslar 6 aydan beri final4 için bekliyordum moralim çöktü resmen

moralim cok bozuk bugunkü dacka macından sonra gireyim internetten final4 için bilet alayım dedim üst katlardakibiletler için 2.300 tl yazmıslar 6 aydan beri final4 için bekliyordum moralim çöktü resmen

Bilet satışı bitti hocam.Sizin gördüğünüz karaborsadır.Hatta Satışa çıktıktan sonra 1.5 saat sonra tamamı tükendi.Biletlerin Yüzde 60ını Fenerbahçe taraftarı aldı.

17990811_10154994407240269_7276939291771592890_n.jpg

fenerbahçenin maçı suan devam ediyor 3. periyot başladı 42-33 lig tv 3

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

fenerbahçe final four da 79 - 61

fenerbahçenin maçı suan devam ediyor 3. periyot başladı 42-33 lig tv 3

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

fenerbahçe final four da 79 - 61

tebrik ederim; basketbol sevip sevmemek önemli hangi branş olur olsun futbol , basketbol v.s önemli değil bence önemli olan Türk takımı kazanmış başarılarının devamını dilerim Fenerbahçe'nin ...

Tebrikler koskoca spor kulübündeki tek iyi şeysin.Umarım bu sene final kaybetme alışkanlığımıza bir son verir bana siz şu kupayı sinan erdem de canlı canlı havaya kaldırırken 10 metreden görmeyi nasip edersiniz.Sonra iğneyle uyutun beni gitsin

Anadolu Efes 64 - 60 Olympiacos

yunan filan kalmadı hepsi boğuldu

Efes oly seride durum 2 - 2

İlk yarı sonucu 41 - 37 önde efes hadi efes al şu yunanları aşagı

Yayın trt spor

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

Yeter be heurtel

Heurtel senin yapıcağın işin varya maçın içine ettin

Heurtelin yaptığı 1 ton mallığa rağmen fark sadece 5 bastır efes

Bu efes bunu hep yapıyor 6 sayı geriye düştü çok yazık oldu

Şimdi bunlar Fenerbahçeyi de eleyip şampiyon olurlarsa o zaman koyar işte :)

Şimdi bunlar Fenerbahçeyi de eleyip şampiyon olurlarsa o zaman koyar işte :)

Bir gs li olarak söylüyorum fb alıcak kupayı oyuncuları ele alırsak cska dan da realdende geride belki fb ama koç bakımından diğer 3 rakibe göre çok üstün büyük maçlardada koç faktörü çok önem taşıyo obra melihden bile katkı alıyo mesela bugün efes koçu perasoviç gerekli anlarda mola almadı özellikle 3.çeyrek başında takımı izlemeyi tercih etti ve 3.çeyrekte oly nin yakaladığı seri maçın sonuna kadar gitti maç 41 - 41 olduğunda mola alsa belki işler değişebilirdi , heuerteli çok fazla oyunda tuttu bugün olmuyacağı belliydi heurtelin yinede denedi ve bir sürü top kaybı gereksiz zorlamalar izledik , doğuş gibi takımın en iyi savunmacısını sadece 3 dk oyunda tuttu bunlar küçük ama maçın ve dolayısıyla serinin kaderini belirleyen detaylar bugün maç özelinde koç sınıfta kaldı ve efes elendi obra olsaydı efesin başında 2 türk takımını izlerdik final fourda bu kadar basit.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri