Başlangıç Olarak Nasıl?

• Kullanıcı ozan745
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Güzel başlangıç ama daha çok çalışmalısın.

Yalnız yaptığın özgün değil bunu bilmeni isterim. Bunun dışında belli süre sonra attığın videolar iyi hit alacaktır.

tbm bi ara 0.22lerde idi düştü artık gösterimler 70.000 e vurdu günlük...

sa hocam bnm izlenme düşük ya 2-3 bini geçemiyorum günlük.şöyle bişey var bir ara bot ile video yüklüyordum günlük 10 bin izlenm falan alıyordum ama sonra para kazanmalar kapatıldı ve çok telif falan yedim sonra bir türlü kendime gelemedim 2-3 lira zar zor kazanıyorum ama eskiden 15-20-25 tl kazanıyorum bana ne önerirsin ne yapmalıyım sen telif yemiyor musun ? nsl yüksek izlnm alıyorsun

Pekte iyi denemez , çok yaygın bir Kategoride kasıyorsun büyük ihtimalle.

kardeşim nasıl o kadar reklama tıklanma alıyosun anlamıs degilim bende günde en fazla 3-4 :)

Başlangıç olarak benden çok iyisin :) tebrikler kazançların daim olsun

başlangıç için çok iyi bence ben 3 haftadır bunun 10 da 1 ini alamadım ve benim gibi yerinde sayan çok... dediğin gibi araştırmaya ve belli kategoriler çalışmaya devam. Kazancının devamını diliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri