Başlarken Kaç Tane Video Yüklemeliyim ?

S
  • Kullanıcı SyHnL63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
S

SyHnL63

Guest
Selam Arkadaşlar

Daha Dün başladım Bu İşe Adsense Tecrübem Web sitelerim sayesinde 4 5 yıllık birikmişliğim var.Fakat yotube adsense gibi değil ama kendimi şanslı hissediyorum iki başvuru yaptım ard arda ikiside kabul oldu Nasıl oldu bende Bilmiyorum Ama ikisinide onayladılar Üstelik Aynı Bilgiler ile.

Sorum Şu olucak

- Kanalımın kategorisi herşeyi içeriyor v.s v.s v.s Her konuyu dahil edebiliyorum başlarda kaçar tane video yüklemeliyim sizce ?

+ Olarak Adsense Hesabı Olmayan Arkadaşlara Fazladan Onaylanan Adsense Hesabımı Ücretsiz Olarak Verebilirim Samimiyetine Güvendiğim Arkadaşlara ...

Hocam fazla fazla yükleyin video :D

Zararından çok faydası olur :)

Ama eşleşen videolar falan bunları tutmayın silin :)

Öncelikle önerim Tek konu belirlemen, her kategoriden olmasın kanalın, tek 1 kategoriden oluşsun. Günde min 5 max 20 video yüklemen uygun bence.

Adsense hesabın fazlaysa değerlendirmek isterim :)

5 20 arası uygundur.
Konuya göre kanal,konu arttıkça kanal da artar :) umarım mesajı almışsındır.

bende 5-10 arası atıyorum
Ama 2 gün önce botla 500e yakın video attım
Çok fazla olmasada hit almayada başladı.
Kararsızım bende sürümden kazanmak için ekleyebileceğim kadar video mu yüklesem yoksa youtubenin gözüne girmek için 10ar mı yüklesem

Öncelikle önerim Tek konu belirlemen, her kategoriden olmasın kanalın, tek 1 kategoriden oluşsun. Günde min 5 max 20 video yüklemen uygun bence.

Adsense hesabın fazlaysa değerlendirmek isterim :)

Eyw Kardeşim Şu adsense için sana mesaj atıcam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri