başlıgımın kapanma nedeni ?

• Kullanıcı Mellin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mellin

Yasaklanmış
hiç degilse bi pm vs atsaydiniz site paylaşmaktami yasak oldu yada birine yardimci olmak ?

hocam sen mi getireceksin belleği çinden

hayır ben sadece sorulmuş onun için yazdim site ismini

Merhaba Orjinal Postun sahibi bu konunun gizli kalmasını talep etti. Konu için Orjinal Pst sahibinden izin alıp daha sonra bahsi geçen siteyi yayınlayabilirsiniz. Saygılarımızla

ben sana söleyim sitede modlardan veya yöneticilerden biri bu çin sitelerinden gelir sağlıyordur milletin faydalanması istemiyordur...

Merhaba Orjinal Postun sahibi bu konunun gizli kalmasını talep etti. Konu için Orjinal Pst sahibinden izin alıp daha sonra bahsi geçen siteyi yayınlayabilirsiniz. Saygılarımızla

site onun mu neden gizli ? public bi site degilmi kişilerden izin mi alacaz link için

neden izin alimki tapulu malımı ? ben bu sitelerden senelerdir icli dışlıyım :)

Forum sitesi paylaşım amaçlı bir sitedir. Ben konuyu açan ve bu siteyi paylaşan arkadaşa hak veriyorum..

Ayrıca kim ne diye kendinin olmayan bir siteyi diğer insanlarında faydalanmasından saklar anlamış değilim. Onuda geç, eğer bu konuda yardım istiyorsa insanlardan, insanlara yardım etmesinide paylaşamasınıda bilecek o zaman..

Adamın kendi sitesi olsa eyvallah ta bu durum acayip oldu.. :)

o tür sayfalardan ürün getirmek istiyorsanız iki defa düşünün. marka ve orjinal bi ürün hic bi zaman aşırı ucuz olamaz. sahtesi kopyası fake olanı dizboyudur bu tür sitelerde.
o siteden 2 tane vardır birisi topdan büyük alımlar icin. digeride tek parça sipariş verebilmek icin. aldıgınız ürün marka ise fake olma ihtimali cok yüksek.
diyelim 512gb usb bellek aldınız. eve geldi ve pc ye takdınız 512gb gösterir ama siz saadece 256gb kullanabilirsiniz (tecrübe). :)
ama farklı ve noname ürünler getirmek istiyorsanız güzel para kaldırabilirsinz ama bunun icin İLK lerden olmanız lazım ,örneğin cep telefon ekran koruyucular, 10-20 kuruş dan sipariş verip 5-15 tl arasında satılıyor. dediğim gibi ilklerden olmanız lazım kimsede olmayan ürün olacak ve işe yarayacak :). yani gençler hemen hayallere kapılmayın demek istiyorum. denemelik bi kac ürün sipariş verin baktınız şirket ciddi topdan da sipariş verebilirsiniz. http://www.aliexpress.com/ escrow serviside veriyor galiba.
diger site de büyük siparişler icin http://www.alibaba.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri