Batman Arkham Asylum - Hey Sharpie ! - #1

• Kullanıcı Kadircan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Kadircan

Yasaklanmış
Web sitesi
ironturkish.blogspot.com
http://www.youtube.com/watch?v=9mQtkRTOGR0&feature=youtu.be

Özgün kanalımdaki yeni seri "Batman Arkham Asylum " Ses için özür diliyorum.Art arda 3.video çektikten sonra farkettim :) 3 Videodan sonra düzelir artık :)
Webcameralı çekimim de bir sorun oluştu.Oynarken kasma olmadı ama videoda kesit kesit şeklinde çekmiş görüntüleri.Ses düzgün ancak görüntü de problem var.
Kaydı XSplit GameCaster ile yaptım.(Freedom Network'un hediyesi :) )

Son düzenleme:
Çok iyi hocam bu oyunun ağır dövüş efektlerine bayılıyorum ya :D
Yine diyicem kendinizide koysanız yan tarafa izlenebilirlik açısından daha güzel olur,devamını bekliyoruz..

Bu oyun çok eski hocam. Güncele yönelmenizi tavsiye ederim. En azından bu oyun serisini bitirince güncel bir oyun çekimlerine başlayın. Bu arada Batman'ın yeni oyunu ise 2015 ilk çeyreği gelecek sanırım.

Çok iyi hocam bu oyunun ağır dövüş efektlerine bayılıyorum ya :D
Yine diyicem kendinizide koysanız yan tarafa izlenebilirlik açısından daha güzel olur,devamını bekliyoruz..

Hocam Prototype 2 ye çok kral bölüm çektim webcameralı...Gitmiş program donuk donuk çekmiş :D :D Sinir oldum. Programın adı Xsplit Game Caster
Başka program önerilerine açığım

Bu oyun çok eski hocam. Güncele yönelmenizi tavsiye ederim. En azından bu oyun serisini bitirince güncel bir oyun çekimlerine başlayın. Bu arada Batman'ın yeni oyunu ise 2015 ilk çeyreği gelecek sanırım.

Haklısınız.Bundan sonra Batman Arkham City , Origins , Knight ( yeni oyun)
Allah ne verdiyse gidicem :)) Sadece bunlar değil karışık :)

oyunlar iyi de tüm özgün çalışanlar sizin gibi çektiği videoları paylaşırsa imleme sitesi haline gelecek forum en son hatırladığım 5. videonuz

Hocam Prototype 2 ye çok kral bölüm çektim webcameralı...Gitmiş program donuk donuk çekmiş :D :D Sinir oldum. Programın adı Xsplit Game Caster
Başka program önerilerine açığım

Haklısınız.Bundan sonra Batman Arkham City , Origins , Knight ( yeni oyun)
Allah ne verdiyse gidicem :)) Sadece bunlar değil karışık :)

AC ve GTA 5 ve Watch Dogs da iyi olur oyunların arasına eklersin :)

kendini geliştirmen güzel hocam, takip ediyorum seni, gameplay videolarda gerçekten kaliteli çalışmalara ihtiyacımız var.
1)Sağ ustte ve ya sol altta eş zamanlı kesinlikle sen olmalısın
2)Bu tarz oyunlar için güncel oyunları takip etmeni öneririm
3)benim kesinlikle eş zaman kendini koyduğun videolarda tercihim Fps oyunlardır, hatırlayanlar hatırlar CSde vurunca yüzündeki ifade sayesinde 10m izlenim alan bücürü.
kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri