günlük gelir neydi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
günlük gelir neydi?
Video atınca 6 ile 10 usd arasıydı hocam, ki 1.000 video felan atıyodum en fazla, gaza geldim işte böyle oldu. Hani normal bir gelir tekrar yapılabilir de, parasızken 5 TL bile iyi para olduğundan ona moralim bozuldu yoksa sıkıntı yok.
yanlız video atmaktandan olmayabilirde hesapları nasıl aldın kendi bilgisayarından mı yoksa satan birinden mi ?
geçmiş olsun batuhan orta halli gitmek en iyisi bence fazla aşırıya kaçmamak lazım ..sende şimdi tamamen tecrübe edindin![]()
Mailler sıralımıydı?
Aynı tarihlerde mi alındı?
Toplu satın mı aldın?
Şifrelerin hepsi aynımıydı?
Spam nedeniyle mi yazıyor hepsinde?
+16 varmıydı?
Proxyle mi aldın ?
gibi sorularım var hocam, geçmiş olsun.
Mailler sıralımıydı?
Aynı tarihlerde mi alındı?
Toplu satın mı aldın?
Şifrelerin hepsi aynımıydı?
Spam nedeniyle mi yazıyor hepsinde?
+16 varmıydı?
Proxyle mi aldın ?
gibi sorularım var hocam, geçmiş olsun.
benim maiiller sıralı örneğin yunus1 yunus2 gibi ve isimler aynı sorun olmaz herhalde.
benim maiiller sıralı örneğin yunus1 yunus2 gibi ve isimler aynı sorun olmaz herhalde.
6-7 aydır seri şekilde açılmış kanllar kullanıyorum.
şifre aynı, xxxx1,xxxx2,xxx3,xxxx4 şekilnde açılmış 20 kanalım var.
ama hergün 1 kanal açmışımdır veya 2 kanal açmışımdır.
videoları manuel yukluyorum. ortalama günlük 10 ile 150 arası video yukluyorum.
her kanala aynı videoları yüklüyorum.
toplu olarak kanalım hiç kapanmadı şükür.
Günlük 5-6 kanala 2-4k arası video atıyorum kendi botumdan. 20 25 Gün oldu ne spama düştüm ne kanallarım kapandı.
Bence sorun başka birşey..
Yani hocam ama zaten sınırları asmadan tek ip üzerinden yapılabilecek maksimüm yuklemeyi zaten ellede yapabiliyoruz onun için pek gerek duymuyorum. fasterda baska kanalları baglayıp onların attıgı videoyu kendisi otomatik istediğiniz kanala cekiyor mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.