Batuhan sen ne salak adamsın. ah ahhh.

• Kullanıcı batuhan15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Video atınca 6 ile 10 usd arasıydı hocam, ki 1.000 video felan atıyodum en fazla, gaza geldim işte böyle oldu. Hani normal bir gelir tekrar yapılabilir de, parasızken 5 TL bile iyi para olduğundan ona moralim bozuldu yoksa sıkıntı yok.

yanlız video atmaktandan olmayabilirde hesapları nasıl aldın kendi bilgisayarından mı yoksa satan birinden mi ?

yanlız video atmaktandan olmayabilirde hesapları nasıl aldın kendi bilgisayarından mı yoksa satan birinden mi ?

Kendi bilgisayarımdan, %99 ihtimal yüklenmekten dostum, birşey aramaya gerek yok. 1.5 aydır kapanmıyoduda, ilk defa bütün kanallara aynı anda yüklendiğim gün kapanmışsa yani. :)

geçmiş olsun batuhan orta halli gitmek en iyisi bence fazla aşırıya kaçmamak lazım ..sende şimdi tamamen tecrübe edindin :)

tekrar c/p yaparsın .
yapacak birşey yok .

Mailler sıralımıydı?
Aynı tarihlerde mi alındı?
Toplu satın mı aldın?
Şifrelerin hepsi aynımıydı?
Spam nedeniyle mi yazıyor hepsinde?
+16 varmıydı?
Proxyle mi aldın ?

gibi sorularım var hocam, geçmiş olsun.

Mailler sıralımıydı?
Toplu satın mı aldın?
+16 varmıydı?
Proxyle mi aldın ?

1- Mailler Sıralı değildi.
2- 10 gün içinde açılmıştır 20 kanal.
3- Ben kendim açtım
4- Şifreler aynı idi.
5-

Hesap devre dışı bırakıldı

Bu sayfaya, oturum açma sayfasından yönlendirildiyseniz, Google Hesabınıza erişim devre dışı bırakılmış demektir.
Çoğu durumda hesapları devre dışı bırakmamızın nedeni Google Hizmet Şartları, ürüne özel Hizmet Şartları (ürün sayfasından erişilebilir) veya ürüne özel politikaları ihlal ettiğinizi düşünmemizdir. Hesabınız silinmemiştir, verileriniz halen korumaktadır ve hesabınıza yeniden erişim kazanmanız mümkündür.

6- 16+ videolar yüklememeye çalıştım ama aralarda vardır illaki.
7- Hayır kendi IP'mden aldım.

Mailler sıralımıydı?
Toplu satın mı aldın?
+16 varmıydı?
Proxyle mi aldın ?

benim maiiller sıralı örneğin yunus1 yunus2 gibi ve isimler aynı sorun olmaz herhalde.

benim maiiller sıralı örneğin yunus1 yunus2 gibi ve isimler aynı sorun olmaz herhalde.

6-7 aydır seri şekilde açılmış kanllar kullanıyorum.

şifre aynı, xxxx1,xxxx2,xxx3,xxxx4 şekilnde açılmış 20 kanalım var.

ama hergün 1 kanal açmışımdır veya 2 kanal açmışımdır.

videoları manuel yukluyorum. ortalama günlük 10 ile 150 arası video yukluyorum.

her kanala aynı videoları yüklüyorum.

toplu olarak kanalım hiç kapanmadı şükür.

6-7 aydır seri şekilde açılmış kanllar kullanıyorum.

şifre aynı, xxxx1,xxxx2,xxx3,xxxx4 şekilnde açılmış 20 kanalım var.

ama hergün 1 kanal açmışımdır veya 2 kanal açmışımdır.

videoları manuel yukluyorum. ortalama günlük 10 ile 150 arası video yukluyorum.

her kanala aynı videoları yüklüyorum.

toplu olarak kanalım hiç kapanmadı şükür.

öyle yapalım bizde yavaş yavş yükleyelim soru çıkmaz inşallah :)

Geçmiş olsun kardeş, üzücü bi haber.. İnşallah yakın zamanda daha iyisini kazanırsın

Re: Cevap: Batuhan sen ne salak adamsın. ah ahhh.

Günlük 5-6 kanala 2-4k arası video atıyorum kendi botumdan. 20 25 Gün oldu ne spama düştüm ne kanallarım kapandı.
Bence sorun başka birşey..

hocam sorun şu aynı ip adresinden tam 30000 video atılmış buda youtube çalışanlarının panelinde hemen gözükmüş eğer farklı ip adreslerinden atılsaydı örneğin databilim. gibi bir sistemle risk yine en aza inmiş olacaktı

bu arada bu güne kadar toplam 70k video falan yüklemişimdir ama 4 ayda yayarak yükledim aynı anda hangi hesapta olursa olsun 30k video risk değil intihar görevi gibi bişey olur :D

Yani hocam ama zaten sınırları asmadan tek ip üzerinden yapılabilecek maksimüm yuklemeyi zaten ellede yapabiliyoruz onun için pek gerek duymuyorum. fasterda baska kanalları baglayıp onların attıgı videoyu kendisi otomatik istediğiniz kanala cekiyor mu ?

Geçmiş olsun.Günlere yayarak atsaydınız keşke aceleci davranmasaydınız hocam.

Yani hocam ama zaten sınırları asmadan tek ip üzerinden yapılabilecek maksimüm yuklemeyi zaten ellede yapabiliyoruz onun için pek gerek duymuyorum. fasterda baska kanalları baglayıp onların attıgı videoyu kendisi otomatik istediğiniz kanala cekiyor mu ?

İstediğiniz kanal'da yeni eklenen videoları otomatik olarak çekiyor diye biliyorum hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri