bay torlak adlı arkadaştan şikayetçiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakkitrb

Kayıtlı Üye
[MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] Geçenlerde açı-tığım konuda bot yazdıracağım konusu söyledim [MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] yazabileceğini söyledi botun özelliklerini söyledim kabul etti bana özel yazacağını söyleyip anlaştık kendisi saolsun botu yazdı tabi bana özel değil başkalarınada satmış onlarada özel olduğunu sadece onlara yazdığını söyledi örnek olarak [MENTION=10536]SoNDaYI[/MENTION] arkadaşımız. sonra botlar ile abone kasarken farkettikki biz verdiğimiz kanal hariç tüm önerilen kanallara da abone oluyor. birkaç şifre hatası veriyor. Sonuç olarak 2 adet hata var botta ve bana kendisi sıkıntı olursa söyle yardımcı olurum demesine rağmen sağolsun hiçbir mesajıma cevap vermiyor. Sizce hüküm nedir. moderatör ve admin arkadaşlar.

Bana da Fiyatı Pahalı Geldi Dedim Fazla Değil mi Sana Özel Yazıcam Dedi o Yüzden o Kadar Pahalı Dedi Daha Önce Vardı Tüm Haklarıyla Sattım Dedi. Neyse Kabul Ettik Yazdırdık . Şifre Hatalı Uyarısı Veriyor Dedim o Sorun kimsede Yok Sorun Sadece Sende Oluyor Dedi Kendim Tarayıcıdan Giriyorum Sorun yok Botlala Deniyorum Şifre Hatalı Uyarısı Veriyor. Ve Uyarı Verince Tekrar Başlatıyorum Bu Sefer Üye Olduklarını İptal Ediyor Ayrıca Bütün Önerilen Kanallarada Abone Oluyor. benim 1 kanalıma abone oluyosa bilmediğim en az 10 kanala abone oluyor. Ayrıca Trojen Gözüküyor dedim ne bu dedim düzgünce açıklama getirmek yerine triplere girdi. İstemiyorum botu dedim en son yinede cevap vermiyor. Versin Paramızı Alsın Botunu Lazım Değil Böyle Kişiler Tenezzül Edip Cevap bile Vermiyor Günlerdir.

Ayrıca Eşinin Nicki : [MENTION=25034]Bayan Torlak[/MENTION] Benimle Bu Nickle İletişime Geçti.

BOT ABONE BOTUDUR.

Son düzenleme:
Nasıl bir bot blmiyorum ama öncelikle şifre vs girdiyseniz kanallarınız ile ilgili onları başka bi yerden değiştirin.Sonrasında programı [MENTION=11620]era[/MENTION] hocama iletin virüs vs durumuna bakabilir diye tahmin ediyorum.Bu arada arkadışıda konuya davet edelim gerekli açıklamasını yapacaktır.
[MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION]

Baştan Yazıyorum arkadaşlar ŞİKAYET KONULARINA MESAJ YAZMAK YASAKTIR!!
aksi taktirde cezai işlem uygulayacağım!

merhabalar;

6 kişiye botu sattım forumda ve herkezde sorunsuz çalışması adına gereken her yardımı yaptım. Bu botun satımı için modlara mesaj attım fakat gerekli dönüşler yapılmadıgından satışını yapamadım bu nedenle istek üzerine kişiye özel olarak yazıma başladım. İlk istek anıl hocamızdan gelmiş idi. Ona yazımı yapıp teslimi yaptım ve projelerimde kaldı istek üzerine yazımlara devam ettim. Her ikinizede attıgım botları era ya veyatta işten anlayan birine verip kontrol ettirtebilirsiniz içerisinde herhangibir trojen veyatta başka bir hile hurda bulunmamaktadır. Çalışma tam olarak şöyle olmakta;

* Kanal urlsi girilir ve girilmiş gmailler kanallara abone olur. (Bu webbrowser üzerinden çalışan botlardan anlayanlar zaten hatanın ne yüzünden oldugunu bilirler. Abone ol butonuna tıklatmak için başka bir yol izleniyor abone ol butonunun "id" si yoktur bu yuzden name olarak tıklattırıldıgından önerilenlerede tıklar. Bu neiçin sizi rahatsız ediyor ? kendi kanalıma abone çekmiyorum veyatta sizin kanallarınızı almıyorum degilmi ? bu sırf id tıklamadıgından meydana gelmektedir önerilenlerede arada tıklama yapıyor. Şifre yanlış hatasına gelirsek; sizin internet hızınızla alakalı bir hata olduguna inanıyorum veya hesaplarınız hatalı. Giriş sayfasına hesap giriş yapar ve bot kontrol eder girip girmedigini eger "GİRİŞ" butonu duruyorsa şifre yanlış der eger GİRİŞ butonu yoksa devam eder işleme giriş yaparken net agır ise giriş uzun sürer botta giriş yapamadı sanıp hata verir. Bunun bekleme süresini arttırıp orayı geçebilirim ama siz hemen şikayete başlamışsınız.

Dedigim gibi kodlar elimde yok sadece projeleri verdim kodları hatırlamaktayım elinizdeki botu istediginiz kişiye verip kontrol ettirtebilirsiniz. Kodlarını gizlemedim sizede söyledim kodlar gizli degildir diye ve hiçbir keylogger vb yoktur. lisans işlemi için txt dosyası kontrol eder bu kadar. Ayrıca 1haftadır ne forumdayım nede skypede hastanedeyim. Mnote mesaj attı eşim arkadaşlara haber vermesi için çünkü 20e yakın bot yazıyorum ve skypede birkaç kişiye pm gönderdi arkadaşım. Siz aradan çıkmış olabilirsiniz pmde şu şekildeidi ;

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

arkadaş bot yazımı süren kişilere pm atmış beklememeleri için; Sizin botlar bittigi teslim edilip ücret alındıgı için dönüş yapmamış ne yazık ki. Geçerli neden çünkü yapılıp teslim edilmiş

[MENTION=14463]tahagunduz[/MENTION] hocam arkadaşın son aktiflik zamanına bakma imkanınız varmı acaba inanmıyor bana bugün saat 17:00 civarı forumda şikayet forumunda olduğunada

---------- Spam Engelliyici 02:07 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

@fsever [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] konuyu kilitleyebilirmiyiz

Bu şikayeti neden yapıyorsunuz? Bu kişinin forumda aktif bir konusu var mı? Onaylanan satışı var mı? Bu botu satması için izin var mı? Alışverişi forum içerisinde mi yaptınız ?

Forum kurallarına aykırı olan bir sistemin botunu yazdırmışsınız, kendi aranızda anlaşmışsınız, forumdan onay almamışsınız. Bu durumda forumu bağlayan bir durum yok.
Bu kişiden şikayetçi olabilmeniz için ve bizim müdahale edebilmemiz için kişinin forumda aktif ve onaylanmış bir satıcı olması lazım.
Forumdaki bir kişi dahi olsa, forum dışı yapılan tüm alışverişler, (Onaylanmayan alışverişler) tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri