Bayan Eli Değmiş Kanallar Çok Yakında! :) - Kanaldan Beklentileriniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-android olmasın
-sahte kurtarma maili girilmesin, mümkünse gerçek kurtarma maili girilsin
(mesela banditim.com gibi siteler var 5 dolara binlerce yahoo hesabı alabilirsiniz)
-kurtarma telefonu eklenip doğrulanmış olsun.
-Quiz kanal hazırlayacaksanız izlenim çekmek için kullandığınız kısa tek video spam olmasın

Yani youtube un yeni spam algoritmalarını hesaba katarak mail hazırlayın yeter
3 se 5 vermeye razıyım

hocam sahte kurtarma maili girildiğinde google anlıyor mu sizce? ben tüm gmail hesaplarımı kendim açarım. kurtarma maili açmakla uğraşmak istemediğimden rasgele bir mail eklerim.

hocam sahte kurtarma maili girildiğinde google anlıyor mu sizce? ben tüm gmail hesaplarımı kendim açarım. kurtarma maili açmakla uğraşmak istemediğimden rasgele bir mail eklerim.

Mailin gerçekten olup olmadığını çok kolay şekilde biliyorlar ama bilerek hata vermiyor, spamda etkenmidir değilmidir muallak.

Son düzenleme:
sahte mail hesabı eklemeyin hocam
farklı lokasyondan girş yaptığınızda yada şifre vs değiştiğinizde google kurtarma mailine bildirimde bulunur
Eğer kurtarma maili sahteyse (örneğin sahte bir outlook hesabı kullandıysanız) outlook böyle bir mail hesabı olmadığı için google a geri bildirimde bulunur...

Hocam stok şeklinde yapılıp satılan kanallarda genelde karıştırma olabiliyor. Ordan kopyala buraya yapıştır, diğer dosyadan kanal ekle onu çıkar vs derken aynı kanallar bir başkasına satılabiliyor. Bana göre bu karışıklığa özellikle dikkat ederlerse bu işten güzel paralar kazanırlar sizin de başınız ağrımaz hocam. Benim önerim ve isteğim bu olurdu bir satıcıdan :)

sahte mail hesabı eklemeyin hocam
farklı lokasyondan girş yaptığınızda yada şifre vs değiştiğinizde google kurtarma mailine bildirimde bulunur
Eğer kurtarma maili sahteyse (örneğin sahte bir outlook hesabı kullandıysanız) outlook böyle bir mail hesabı olmadığı için google a geri bildirimde bulunur...

Ben öyle bir şey olacağını düşünmüyorum hocam Google maili zaten otomatik olarak gönderiyor tutupta geri bildirimi dikkate alacağını sanmam. Rahatlıkla sahte mail ekleyebilirler. Tabi bir kenara not edip acil durumda sahte maili gerçek maile dönüştürebilmek için.

Hocam stok şeklinde yapılıp satılan kanallarda genelde karıştırma olabiliyor. Ordan kopyala buraya yapıştır, diğer dosyadan kanal ekle onu çıkar vs derken aynı kanallar bir başkasına satılabiliyor. Bana göre bu karışıklığa özellikle dikkat ederlerse bu işten güzel paralar kazanırlar sizin de başınız ağrımaz hocam. Benim önerim ve isteğim bu olurdu bir satıcıdan :)

Hocam arkadaşlara herşeyden önce bunu ögrettim zaten , bir exele yüzlerce kanal eklettirmiyorum , sınır 50 . her exelin başlıgı kanalların açıldıgı tarih , exelleri klasörleyin vsvsvs . Herşeyden önce dikkat :D

Bemonth hocam sana ne oldu? :D

O işi bana devretti :D

вαттυѕαу;1018860' Alıntı:
Hocam arkadaşlara herşeyden önce bunu ögrettim zaten , bir exele yüzlerce kanal eklettirmiyorum , sınır 50 . her exelin başlıgı kanalların açıldıgı tarih , exelleri klasörleyin vsvsvs . Herşeyden önce dikkat :D

O işi bana devretti :D

ADMİN liği de mi? :D

Hadi bakalım hayırlı olsun :) Temiz çalışılsın yeterli bizim için galiba.

kanalların isim yada şifreleri seri olarak açılacak muhtemelen,excelin içine o serinin açılış lokasyonu yazılsın şehir olarak.dün bundan sebep başım ağrıdı ve kanala giriş yasaklandı.
sıklıkla oturum açtığınız şehri yazınız uyarısı nadir de olsa çıkıyor karşımıza...

Hadi bakalım hayırlı olsun :) Temiz çalışılsın yeterli bizim için galiba.

Hay hay :p

kanalların isim yada şifreleri seri olarak açılacak muhtemelen,excelin içine o serinin açılış lokasyonu yazılsın şehir olarak.dün bundan sebep başım ağrıdı ve kanala giriş yasaklandı.
sıklıkla oturum açtığınız şehri yazınız uyarısı nadir de olsa çıkıyor karşımıza...

Kanalların isimleri karışık fakat şifreler sizlere kolaylık sağlamak için pratik bi kombinasyon şekilde .
Güzel düşündünüz fakat o sıklıkla oturum açtığınız yer sizin girdiginiz vds lokasyonuna bağlı , onun altında bi seçenek daha vardı o neydi ? Ona birşey yapabiliriz belki .

вαттυѕαу;1018900' Alıntı:
Hay hay :p

Kanalların isimleri karışık fakat şifreler sizlere kolaylık sağlamak için pratik bi kombinasyon şekilde .
Güzel düşündünüz fakat o sıklıkla oturum açtığınız yer sizin girdiginiz vds lokasyonuna bağlı , onun altında bi seçenek daha vardı o neydi ? Ona birşey yapabiliriz belki .

vds kullanmıyorum hocam şu an ben ve o lokasyon kanalın açıldığı lokasyon benim bağlandığım değil...bu uyarı geldiğinde farklı bir seçenek yok,belirli bir sayıda yanlış girdiğinizde bu uyarı ekranını ve kanala girişi 1 haftalığına yasaklıyor google...

vds kullanmıyorum hocam şu an ben ve o lokasyon kanalın açıldığı lokasyon benim bağlandığım değil...bu uyarı geldiğinde farklı bir seçenek yok,belirli bir sayıda yanlış girdiğinizde bu uyarı ekranını ve kanala girişi 1 haftalığına yasaklıyor google...

Tamamdır bunuda dikkate alıp birşeyler yapmaya çalışcam :o

Çok hoşuma gidiyor böyle farklı insanların da bu işle para kazanması. Kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden. :)

Hocam excelde kanalların URL si olursa çok güzel olur bence :D çünkü kanal takibe eklemek daha kolay olur

Hayirli olsun :) satisa ne zaman baslaniyor ona gore ayarlayalim kendimizi duzenli olarak aliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri