bayburt16 dan şikayetim var.

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Şikayetçi Üye : [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Şikayet Edilen Üye: [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION]

Hiç tanımadığım etmediğim halde benim fikirlerime ve bana hakaret etmektedir.

Benim şahsi fikrim ve yazılımlarıma entegreli olay aynı ip ile birden çok kanala girişte uyarır kanal spamden kapanırsa diğer kanalları riske sokar diye. Tabiki herkes buna inanmak zorunda değil. Fakat kimse de "videoyap.com işi bilmiyor"u ima edecek şekilde konuşamaz. Sana göre ben işi bilmiyorsam bu senin fikrin olmalı. Ben bayburt16 ve ona inanlar işi bilmiyor. aynı ipden kanallara girmek diğer kanalların kismi kanalların kapanmasına neden olur mu diye yazıyorum? ben genel konuşuyorum sende beni bilmemezlikle suçlayıp savunmanı o şekilde yapamazsın.

akaretin geçtiği mesaj : http://www.ytpara.com/1060908-post5.html

Hakaretin geçtiği cümleler:

ya sen videoyap ı göstererek zaten bu işi bilmediğiniz ispatlıyorsun.

şimdi lütfen bahanelerin arkasına sığınmayalım videoyap filan örnekler boş örneklerdir kişi kendinden sorumludur. siz yapmadınız diye herkesin kanalı aynı ipden girince kapanıyor anlamına gelmez. demek ki bir yerde yanlış yaptınız neyse....

-------

Ben benim botumu kullananlara önerdiğim birşeydir. Sen daha hiç toplu kapanma yaşamamış ve inanmıyor olabilirsin. Birgün yaşayınca inanırsın. (Allah yaşatmasın)

abi k.bakma ama yanlış anlamışsın ben senin botunu da kullandım toplu kapanma olduktan sonra gittim 1 senelik bot aldım senin botunu kötülemek ne haddime ben orada parsın yaptığı örneklemeyi yanlış buluyorum. seni örnek olarak teşkil etmesi çok yanlış piyasada bir çok bot var şimdi onun yaptıgı örnek doğru mu ?

videoyap filan boş örneklerden kastım buna yutubumda dahildir hangi botu yazarsa yazsın boş örnektir açık ve net. bu işle botları neden karıştırıyor.

videoyap ı göstererek zaten bu işi bilmediğini ispatlıyorsun dememin arkasında yatan şey adamın seni kullanıp olaydan sıyrılma şeklidir ben konuda giriş yapmadan kanalların kapandığını söylüyorum adam bana gelmiş sen aynı ipden giriyorsun videoyap bile ip girerken 10 kere uyarı koyuyor diyor. ya o konuda benim şikayetim de ip değiştirmekle videoyapla alakası yok.

ben kanallara giriş yaptım sonra kapandı gibi bir olay kesinlikle yok. olay kanallara hiç giriş yapmadıgım halde kanalların kapanması ve arkadaşın aynı ip den giriyorsun bahanesini söyleyip ayrıca senin botunu kullanıp işin içinden sıyrılmak istiyor.

eğer gerçekten hakaret olarak algıladıysan özür dilerim ama benim niyetim o değildi. yukarıda da açıklamasını yaptım

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] affola hocam. Ben aranızda geçmişleri yüzeysel biliyorum. Banada bir arkadaş botuna hakaret ediyor diye yazdı. Bende okudum o şekilde anladım. Tabi olayın iç yüzünü bilmiyordum.

Tüm arkadaşları konuyu bu denli gereksiz birşey yüzünden zamanlarının hakkına geçtim. Konu silinebilirse sevinirim.

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] affola hocam. Ben aranızda geçmişleri yüzeysel biliyorum. Banada bir arkadaş botuna hakaret ediyor diye yazdı. Bende okudum o şekilde anladım. Tabi olayın iç yüzünü bilmiyordum.

Tüm arkadaşları konuyu bu denli gereksiz birşey yüzünden zamanlarının hakkına geçtim. Konu silinebilirse sevinirim.

tekrar büyüklüğünü gösterdiğin için teşekkür ederim abi

Ne güzel bi şikayet konusu olmuş , Hiç bi yetkili ellemeden arada ne güzel anlaşılmış , Çok nadir böyle şeyler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri