benim bir videomda hayvana eziyet türü bir şey yapıyorlardı altına bi adam videoyu flagladım sizde flaglayın sağ altta bayrak simgesine basın yazmış bende bu adam yorumu attıktan 5dk sonra videoyu sildim şimdi bana herhangi bir uyarı gelirmi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla ya buna benzer birşeyde benim başıma geldi.. diziyi eşleşenden dünya engelinden geçircem diye sağdan soldan yukardan aşadan kesmiştim baya.. adam gitmiş videonun altına bu kişi videoları para kazanmak için keserek yüklüyor, derdi bize diziyi izletmek değil para kazanmak, bayrak ikonuna basarak şikayet edin yazmış ingilizce olarak![]()
aynı adam olabilir benimde ingilizcenoldu sonra
adamın yorumu sildim daha kolay oldu![]()
bende sildimde adam atmış bide altına 2-3 kişi yorum atmış ben videoyu sildim 20 lira için kanalı riske atamam
bende sildimde adam atmış bide altına 2-3 kişi yorum atmış ben videoyu sildim 20 lira için kanalı riske atamam
benim bir videomda hayvana eziyet türü bir şey yapıyorlardı altına bi adam videoyu flagladım sizde flaglayın sağ altta bayrak simgesine basın yazmış bende bu adam yorumu attıktan 5dk sonra videoyu sildim şimdi bana herhangi bir uyarı gelirmi
bahsi geçen video balıkla ilgili miydi?
yok altına yorumda atmışlar onlarda atmıştır dedim sildim herneyse önemli değil yorum için saolYok Bir Arkadaşıma da Yazmış Eleman Oradan Hatırladım. Flaglamanıza İhtiyacım Var Falan Yazmıştı. Keşke Silmeseydin Videoyu G+ Hiç Takipçisi Yoktu. Boşa Silmişsin Güzel Kardeşim...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.