ref verildi 5 dk sonra gerçek zamanlıdan takip edebilirsiniz.
izlenimler gelmeye başlamış teşekkürler , bitince tekrar yorum bırakıcam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ref verildi 5 dk sonra gerçek zamanlıdan takip edebilirsiniz.
hocam ben alayım son refi mümkünse
ref var mı hocam?
refler bitti hocam ama gelenı boscevırmedım son kez sende ver hocam ondan sonra bıtırelım refı
yorumda verırsen 10 tane hemen yansıyor onuda refleyelim
Çok tesekkürler hocam.
ref verildi 5 dk sonra gercek zamanlıdan kontrol edebılırsınız
İzlenimler çok iyi sekilde geliyor ve herhangi bir sıkıntı yok.
Ne zaman Ne kadar hit aldınız ne kadarı geldi sıralamaya etkisi varmı bunu belirtirseniz sevinirim hocam
SKYPE eklend kabul ederseniz görüşelim hocam
/////Youtube Views Big Provider Per Day 40-150k Speed-1k youtube hr izlenim 0,45 $ = 1,33 tl olarak ilk gelen 10 kişiye indirimli fiyat verilecektir
High Retention (90-100) ( kitle tutma oranı)///////
- Videolar sonuna kadar izletilir trend ve önerilenlere üst sıralara çok rahat ulaşabilirsiniz.
Hizmetin kalitesini panelımızı bilen bir çok kişi daha öncesinden bilmektedir.
herhangı bir taktik ihtiyacı duymadan yanlışlıkla bile listelerde üst sıralarda yerinizi alırsınız high quality (yüksek kaliteli) izlenim.
Kampanya kapsamında vermiş olduğum şuanki bu fiyat piyasanın gayet altındaır.
- Normal Şartlarda yurt dışı bayiler ve yurtiçi bayıler şeklinde çalışıyor son kullanıcı hizmeti vermiyorum bayram dolayısıyla bayilerimide magdur etmeyecek sekılde (Gizlilik prensibimizdir) bayram süresince kampanya geçerlidir.
Konu için görseller koymadım geçici kampaya süresince fiyatlar geçerlidir bu fiyatlarla başlayan arkadaşlar panelde bundan sonra süresiz bu fiyatlar üzerinden alış yapabilirirler.
------------------------ÖDEMELER BANKA HAVALESİ - EFT- CEPBANK------------------------------.
------------------------GÖNDERİMLER HEMEN BAŞLAR------------------------------
------------ Yorum hizmeti aktiftir yine aynı şartlar altında 100 yorumu 5 $ olarak verilcektir Yorumlar anında yansır 15 k'ya kadar yroum atılabılır 15 k userımız var----------------------------------
- @@@@@@@Abone Hizmetimiz mevcuttur fakat mnimum 20 k cıvarı satıs yapmaktayız alt rakam sıkıntı oluyor fazlasıyla gonderıyoruz gerektıgı takrıde 1 saat ıncdekı 50-100 k abone cekımı yapabılırız yuklu ve acıl alımlarda fiyat ve detaylı bigi için iletişime geçin lütfen!@@@@@@@@@@
- BAYRAM KAMPANYASI 100 $ BAKIYE ALANA 50 $ BONUS HEDIYE!
============================Hayırlı Bayramlar========================================
Buy Youtube Views from YoutubeFaster.com Cheap, Fast, Guaranteed! - YoutubeFaster
_____________________________________SKYPE : sinan4921___________________________
Beğeni ve yorum bölümünde olay nasıl işliyor? Birde skrill ödeme yönteminiz var mı? Ref alan arkadaşlar gerçek zamanlı görüntüsü koyabilirler mi zahmet olmaz ise.
Skype ekledim hocam
hocam alınan ref izlenimi 3'e bölebiliyor muyuz ?
like hizmetiniz aktif mi ?
ver hocam lınk sanada vereyım ref bız genel satıcıyız bayı degılız cepten cıkan bısıy yok sıkıntı yok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.