Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam alınan ref izlenimi 3'e bölebiliyor muyuz ?
Eskiden çok kullandığım bir yerdi.Aynı sistem devam ediyorsa bu ortamda ilaç gibi olacaktır.Skype'den yazdım..
Şunun garantisini verebiliyormusunuz ;
Sipariş verdikten sonra max 1 saat içinde realtime'a izlenim gelmeye başlıyor mu ?
Saatte 2k dan fazla izlenim gelecek mi ?
yazmayı unutmuşum; üstteki kanalın, alttaki tek videonun grafiği. baştaki 04:00-05:00 arasını gösteren küçük mavi çubuğun değeri 200 civarı. yüksek değerler de muhtemelen 900- 1k arası görüntüleme saatte. sonuç olarak daha önce forumda paylaşılan smmhouse diye bi siteden 1k 0.70 dolara izlenim almayı denemiştim, onunla kıyasladığımda gayet iyi gibi duruyor.
Bana gelen izlenimler inanılmaz yavaş.2 videoya izlenim almıştım.Değerler aşağıdadır.
1. video :
![]()
2. video
![]()
Bana gelen izlenimler inanılmaz yavaş.2 videoya izlenim almıştım.Değerler aşağıdadır.
1. video :
![]()
2. video
![]()
Geçmiş konunda göstermiş olduğun hassasiyetin aynısını bu konuda da göstermeni bekliyoruz sayın konu açan kişi!
bu adam skypeden kaç gündür dönüş yapmıyor bakiye yüklemiştik izlenim alacaz diye mağduruz geçmiştete böyle bişey yapmıştı huylu huyundan vazgeçmiyormuş parayı çok görünce sitedeki hesapta işlemleri durdurup gene ortadan kayboldu heralde
tekrardan yazayım bu adamdan medet uman varsa skypeden kaç gün cevap vermiyor ümidinizi kesin derim geçmişte böyle birşey yapmıştı gene
Hocam madem geçmişini biliyorsunuz niçin konuya yazmadınız :/
eşim hamile felen dedi düzelmiştir sandık belki birdaha yapmaz dedik bizde işte. şikayet konusu açıyorum mağdurları oraya bekleriz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.