Bazı Ülkelerde Engellendi Engelini Nasıl Geçebilirim

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

WaDa

Kayıtlı Üye
Bazı Ülkelerde Engellendi Engelini Nasıl Geçebilirim Arkadaşlar ?

yardımcı olabilecek varmı?

Ben camtasia'dan dünya engelini geçmek istediğimde (basit içeriklerde geçerli) internetten bulduğum çerçeve ve filtre png'lerini videoya ekliyorum, ses içinde %7 hızlandırma yeterli oluyor. Daha zorlayan içeriklerdeyse Corel kullanıyorum ama oda çok karışık ve videoyu render alırken uzun zaman alıyor yani işin o kısmı anlatmakla bitmez :)

EDIT: İnternette ufak bir aramayla filtre ve çerçeve bulabilmek mümkün ama yardımcı olmak adına altta link veriyorum. Bu filtre ve çerçeveleri Camtasia'da "Track" bölümüne attıktan sonra zamana eşitleyip sağ üstten filtre ve çerçeveyi hizalamanız gerekecek. Belki bunları biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için dünya engelini geçmeye çalışma konusunda iyi bir adım olabilir :)

Filtreler:
https://www.google.com/search?q=filtre+png&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJ1YP-85fMAhVGApoKHbTYCPUQ_AUIBygB&biw=2133&bih=1052&dpr=0.9#tbm=isch&tbs=rimg%3ACfA4zTssyRtgIjicToK9bCvMpwPhfF6LsY1sNrfZ1UYiTLyo3it9NF7SXy6EhKqv8DNDayY6gtpHn5v_1aEmSthzz3CoSCZxOgr1sK8ynEQDyoC6mk4JRKhIJA-F8XouxjWwRa879nHwp12cqEgk2t9nVRiJMvBFQFobrt19UnioSCajeK300XtJfEcTEnN2ZfJUnKhIJLoSEqq_1wM0MRnT7VEJAJy8gqEglrJjqC2kefmxGS2flHWDdRRCoSCf9oSZK2HPPcEd68rwwm28ty&q=video%20filters%20png

Çerçeveler:
https://www.google.com/search?q=video+frames+png&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwixwIja9ZfMAhUHiSwKHUoYDvQQ_AUIBygB&biw=2133&bih=1052&dpr=0.9

Son düzenleme:
filtre konusunda sony vegas pro öneririm ama vegas pro kullanımı camtasiaya göre biraz daha zor camtasia basit.

bazen bazı ülkeler dünya engelinden daha zor oluyor neye göre ayarlıyolar anlamıyorum ama dünya engelini geçip bazı ülkeleri gecemediğim çok olmuştu ... artık engel vereni siliyorum bugun gelmese 2 gün sonra geliyor adamlar yakalıyor artık hocam... inşllh düzgün bir metod bulur yoluna devam edersin bol kazançlar.

bazen bazı ülkeler dünya engelinden daha zor oluyor neye göre ayarlıyolar anlamıyorum ama dünya engelini geçip bazı ülkeleri gecemediğim çok olmuştu ... artık engel vereni siliyorum bugun gelmese 2 gün sonra geliyor adamlar yakalıyor artık hocam... inşllh düzgün bir metod bulur yoluna devam edersin bol kazançlar.

yakalanmak aldığınız rendera göre değişkenlik gösteriyor bunu %100 testim ettim yani görüntü iyi oluyor engel geçiyor doğru ama 2-3 gün 1 hafta sonra bazı ülkelere takılıyor görüntüyü biraz fazla bozuyorsunuz mesela diyelim %1 ile dünya engelini geçiyorsunuz ama 2-3 gün 1 hafta sonra ülke engeli geliyor %10 yapıyorsunuz 1-2 aya anca geliyor yada gelmiyor gibi. araştırıp kendiniz çözmelisiniz gerisini de.

benim kategoride yükleyen çok ama kanal ama tüm uzun videolara baktım geçen yok yani video ortası reklam koyan yok geçip atarsam direk sıralaya girer video çünkü kanal o kategoride ünlü

özel destek verebilecek varsa pm atsın skype tan konuşalım.

dunya engelının kardeşi olur kendılerı en ufak kardeşleride eşlesendir

Ben camtasia'dan dünya engelini geçmek istediğimde (basit içeriklerde geçerli) internetten bulduğum çerçeve ve filtre png'lerini videoya ekliyorum, ses içinde %7 hızlandırma yeterli oluyor. Daha zorlayan içeriklerdeyse Corel kullanıyorum ama oda çok karışık ve videoyu render alırken uzun zaman alıyor yani işin o kısmı anlatmakla bitmez :)

EDIT: İnternette ufak bir aramayla filtre ve çerçeve bulabilmek mümkün ama yardımcı olmak adına altta link veriyorum. Bu filtre ve çerçeveleri Camtasia'da "Track" bölümüne attıktan sonra zamana eşitleyip sağ üstten filtre ve çerçeveyi hizalamanız gerekecek. Belki bunları biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için dünya engelini geçmeye çalışma konusunda iyi bir adım olabilir :)

Filtreler:
https://www.google.com/search?q=filtre+png&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJ1YP-85fMAhVGApoKHbTYCPUQ_AUIBygB&biw=2133&bih=1052&dpr=0.9#tbm=isch&tbs=rimg%3ACfA4zTssyRtgIjicToK9bCvMpwPhfF6LsY1sNrfZ1UYiTLyo3it9NF7SXy6EhKqv8DNDayY6gtpHn5v_1aEmSthzz3CoSCZxOgr1sK8ynEQDyoC6mk4JRKhIJA-F8XouxjWwRa879nHwp12cqEgk2t9nVRiJMvBFQFobrt19UnioSCajeK300XtJfEcTEnN2ZfJUnKhIJLoSEqq_1wM0MRnT7VEJAJy8gqEglrJjqC2kefmxGS2flHWDdRRCoSCf9oSZK2HPPcEd68rwwm28ty&q=video%20filters%20png

Çerçeveler:
https://www.google.com/search?q=video+frames+png&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwixwIja9ZfMAhUHiSwKHUoYDvQQ_AUIBygB&biw=2133&bih=1052&dpr=0.9

hocam o karanlık video filtrelerini ekleyince ne oluyor? geçiyorsunuz ama bir çok izleyici kapatıyor görüntü düzgün değil diye? en azından ben öyle yapıyorum şimdi yanlış anlaşılmasın :D filtreli bir şekilde geçirip eski haline getirebilme şansımız var mı? sadece videonun içeriğinden dolayı mı kazanıyoruz? insanlar filtreli izliyor mu? alıntılayarak cevap verirseniz gözümden kaçmamış olur teşekkür ederim şimdiden

hocam o karanlık video filtrelerini ekleyince ne oluyor? geçiyorsunuz ama bir çok izleyici kapatıyor görüntü düzgün değil diye? en azından ben öyle yapıyorum şimdi yanlış anlaşılmasın :D filtreli bir şekilde geçirip eski haline getirebilme şansımız var mı? sadece videonun içeriğinden dolayı mı kazanıyoruz? insanlar filtreli izliyor mu? alıntılayarak cevap verirseniz gözümden kaçmamış olur teşekkür ederim şimdiden

Ben yan videoyu atıp 144p de para kazanıyordum yakın zamana kadar. Bence arkadaşlar biraz pratik olun. Siz takmışsınız video izlenmiyor diye. Bazı ülkeleri hedef alın, adamlar teknoloji olarak çok gerideler. Bunlara çalışın bakalım nasıl izlettiriyorsunuz dünya engellerini. Abd içeriklerde de bazı formüller var. Onları da yeri geldiğinde açıklarız.

benim kategoride yükleyen çok ama kanal ama tüm uzun videolara baktım geçen yok yani video ortası reklam koyan yok geçip atarsam direk sıralaya girer video çünkü kanal o kategoride ünlü

özel destek verebilecek varsa pm atsın skype tan konuşalım.

üstadım pm alabilir miyim

Senin düşüncen o şekilde ancak yine izleniyor ve filtreyi aşırı belirgin yapıp videoyu mundar etmediğin sürecede izlenir :). Filtreli geçip sonrasında filtreyi silme durumda yok olsa zaten yine görüntüden yakalanılırdı bence

Senin düşüncen o şekilde ancak yine izleniyor ve filtreyi aşırı belirgin yapıp videoyu mundar etmediğin sürecede izlenir :). Filtreli geçip sonrasında filtreyi silme durumda yok olsa zaten yine görüntüden yakalanılırdı bence

Anladım hocam. Ben hep full hd render yaptığımdan çok farkediyorda :D Deneyeyim yakın zamanda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri