Bazı Videolarımda Dolar İşareti Olmasına Rağmen Reklam Çıkmıyor

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

bojan54

Kayıtlı Üye
Evet başlıkta ki gibi reklam çıkmıyor adblock kullandığım için farkında değildim bunların..Frikik videoları falan var baktım özellikle bunlarda reklam yok ama dolar işareti aktif.

Aynı youtube kanalı komik videolarda reklam var , ama frikik videolarında reklam yok :D

Daha neler öğretecen bize youtube. :D

Erotik videolarda bazen reklam çıkmayabiliyor.

Hiç birinde çıkmıyor ayrıca kanalı kontrol ettim bazı videolarda reklam yok.Bütün etiketleri sildim başlığı değiştirdim bakalım ne olacak

---------- Mesaj saat 21:10:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:07:37 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca komik dans diye attığım videoda bile reklam yok acayip durum..Bunuda yeni öğreniyorum.

Kardeşim 20.10 tarihinde açılan kanalımda tam 8 gün sonra reklamlar çıkmaya başladı.Kanal veya adsense yeniyse biraz sabır derim.

Kategorisini değiştir. Müzik ise çıkmaz komedi vs yapabilirsin.

Kardeşim 20.10 tarihinde açılan kanalımda tam 8 gün sonra reklamlar çıkmaya başladı.Kanal veya adsense yeniyse biraz sabır derim.

Saol kardeşim de onla alakası yoktur bence çünkü yeni yüklediğim videolarda reklam var.

Sabredin biraz arkadaşlar.75 k izlenen videom 50k olana kadar reklam cıkmadı maalesef.Bazen oluyor öyle.

Sabredin biraz arkadaşlar.75 k izlenen videom 50k olana kadar reklam cıkmadı maalesef.Bazen oluyor öyle.

Normal videolarda var nedense ne kadar sıcak video yüklediysem hiç birinde yok reklam :D

Bide merak ettiğim konu acaba başlık ve etiketten dolayıda olabilir mi?

+18 videolarda etikette değişsen, başlıkta değişsen görüntüden analiz ediyor Yt.
bu yüzden reklam çıkmaz.
+18 video eklemeyi bırak, kategori değiştir.
Birde +18 kanallar topluluktan çabuk uçar.

+18 videolarda etikette değişsen, başlıkta değişsen görüntüden analiz ediyor Yt.
bu yüzden reklam çıkmaz.
+18 video eklemeyi bırak, kategori değiştir.
Birde +18 kanallar topluluktan çabuk uçar.

Bazı videolara yaş kısıtlaması geldi ama bu sorun olmaz herhalde.Ayrıca kanal deneme amaçlıdır yani gidersede gitsin şimdilik bir şey yok :D

Şuan para kazanma aktif olmasına rağmen reklam çıkmıyor , aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar ?

adsense değişiklik denemesinin sonucunu test eden var mı?

Videoda sarı çizgiler çıkıyor, sağ taraftaki görsel şeklinde reklam da çıkıyor ama video ortası veya video başındaki reklam çıkmıyor nedeni ne olabilir acaba ?

dolar işareti var ama sarı renkli işaret yok reklam çıkmıyor. 16.000 izlenmi olmuş videoda ama reklam yok neden olabilir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi?

dolar işareti var ama sarı renkli işaret yok reklam çıkmıyor. 16.000 izlenmi olmuş videoda ama reklam yok neden olabilir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Aynı sorun bende de var nasıl halledeceğim bilen yok mu :(

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:40 ----------

Bu konuda fikri olan yok mu ? Videolarda abuk sabuk bişey de yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri