Bbc & abc

• Kullanıcı edenart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam videoları nasıl çekiyordun neye göre yane ? sadece yeni atılanlarımı yoksa 2-3 gün önce atılanlarıda çekiyormuydun sistemin nasıldı yane ? Bizde öğrenelim da :D

Hocam sabah bbc sitesine girerim ana sayfada olan haberleri indirir inceler youtube a atarım :) Sonra aksama dogru bida girerim ana sayfada atmadığım videoları atarım :) etiketleri tek tek özenle girerim. Son olarak son dakika haberlerini yakalmakda önemli. Bombalı saldırı felan ;)

---------- Mesaj saat 13:48:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:44:42 civarında gönderildi. ----------

Haber videolarının getirisi oluyor mu diye soranlar var. Az kazandırır diyenlerde var. 4 aylık kanalın sadece son iki aydaki kazancını koyuyorum siz karar verin artık :D Kanal Awe partnerdir. 1 ihtar var. 3M izlenme ve 8.5k abone var ;) Awe parayı öderse iyi olur :D
Satabilirim belki kanalı :D Çok düşük bir ihtimal...

Aralık Ayı Kazancı :

xBXp3g.jpg

Kasım Ayı Kazancı :

ep4Zl0.jpg

Hadi bi iyilik daha ABCNews de göndermiyor. Birazda telif vermeyenleri siz paylaşın daa :D

bbcden kopyaladığım 50+ video var 1tanesine telif gelmedi maşallah diyeyim ozaman :D

Bende 4k dan fazla video var :D 1 tane telif geldi oranlarsak sana gelmesi düşük bir ihtimal ama bu bbc belli olmaz :D Bu arada bbc kanalı ile ilgilenen kişi Marco Zoric ;) Ondan telif gelirse hiç ugrasmayın gercek telif :D

---------- Mesaj saat 14:06:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:42 civarında gönderildi. ----------

bbcden kopyaladığım 50+ video var 1tanesine telif gelmedi maşallah diyeyim ozaman :D

BBC - YouTube bu kanaldan bahsediyoruz demi beyler?

BBC News - YouTube

Bu kanaldan bahsediyoruz sanırsam :D

Arkadaşlar size şunu söyliyim ben her zaman tikli kanallar kopyalarım yani youtube tarafından onaylanmış kanallar. Küçük oynamayın büyük oynayın :)

bbc 3. taraf yollamaya başladı ben de yüklemeyi bıraktım. telif de atmaya başladı doğal olarak. yükselen videolarda telif görürseniz şaşırmayın. her video da 1k izlenim falan almıyor işte orası da mesele.

Dün biri telif yemiş galiba : http://www.youtube.com/user/UbusHaber

.
.
.
[/COLOR]Haber videolarının getirisi oluyor mu diye soranlar var. Az kazandırır diyenlerde var. 4 aylık kanalın sadece son iki aydaki kazancını koyuyorum siz karar verin artık :D Kanal Awe partnerdir. 1 ihtar var. 3M izlenme ve 8.5k abone var ;) Awe parayı öderse iyi olur :D
Satabilirim belki kanalı :D Çok düşük bir ihtimal...

Aralık Ayı Kazancı :
...

Kasım Ayı Kazancı :

...

O zaman sizin kanal belli oldu ;))

Arkadaşlar size şunu söyliyim ben her zaman tikli kanallar kopyalarım yani youtube tarafından onaylanmış kanallar. Küçük oynamayın büyük oynayın :)

hocam eşleşen veya dünya engeli almıyormusunuz yt to yt mi yapıyorsunuz

Yok yok o kanal için demedim zaten. Ben onu telif yiyen kanala örnek gösterdim

Sizin kanalınız benim tahminim

Forum kurallarında youtube kanal linki paylasımı yasak bunu öncelikle belirtmek isterim... Evet bu benim kanalım kopyalandıı kopyalanıcağı kadar zaten :D Lütfen yorumunuzu editleyip linki kaldırın...

Forum kurallarında youtube kanal linki paylasımı yasak bunu öncelikle belirtmek isterim... Evet bu benim kanalım kopyalandıı kopyalanıcağı kadar zaten :D Lütfen yorumunuzu editleyip linki kaldırın...

Hacı sen kanalı partner yapmıştın awe yapmıssın :( keşke farklı bir partnerlik seçseydin benimde awe kanallarım var kazanıyoz az birşey ama para verme konusunda awe pinti

Dostum bunda kopyalancak bişey yok ki bildiğimiz haber kanalı :)

:D Ben kanal linki falan eklemeyecektim :)Siz bu kanal benim değil deyince eklemek zorunda kaldım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri