şuanda en güncel haliyle alım şartları nedir hocam bilginiz varmı ?
Valla hic bi fikrim yok ama spam kanal almiyorlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şuanda en güncel haliyle alım şartları nedir hocam bilginiz varmı ?
20:43'de kapali acik tüm kanallarimin 4 haneli olan ödemeleri paypal'dan yapilmistir.
bbtv kanal arıyorum çoktandır.. satan varsa alabilirim [MENTION=9384]Nihat[/MENTION] [MENTION=24394]kastiro[/MENTION]
kaç tane, dusundugunn fiyat nedir? elimde fazlaca mevcut.
Bende fiyat ile beraber pm alabilir miyim ?kaç tane, dusundugunn fiyat nedir? elimde fazlaca mevcut.
kaç tane, dusundugunn fiyat nedir? elimde fazlaca mevcut.
bbtv ayın kaçında ödeme yapıyor bu ay ödeme alan oldumu ?
ayın 15 inde yapar. pst 6pm e kadar öder. 1 dk geçmez. Vaktinde ödeme konusunda iyiler.
https://support.bbtv.com/hc/en-us/articles/200078915-When-Do-I-Get-My-Report-Payment- ben şubat ödemesi aldım hocam dilerseniz bir iletişime geçip yazın. aksi bir durum olduğunda kanalım mailine mail atıyorlar kanal mailinizi kontrol edin size zaten rapor gelmiş olması gerekiyor ödemeniz ile ilgili.
mart ayında bağlamıştım ben martinkini bekliyodum çok ufak bi miktar ama gelmedi mayıstamı geliyor yoksa amrtın ödemesi ?
arkadaşlar bbtvde kapanan kanalımın ödemesini bekliyorumda kapanan veya telif yemiş kanalın ödemesini yaparlarmı? Ayrıca kesinti yüzdesi kaçtı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.