Hemen Olayı .. Gevezeye Çeviriyosunuz .. Nasıl bir tipsiniz![]()
![]()
![]()
Bu konuya ve senin son yazına verecek çok manidar bir yazım var fakat kardeşimsin. Saygı duyar geçerim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hemen Olayı .. Gevezeye Çeviriyosunuz .. Nasıl bir tipsiniz![]()
![]()
![]()
yanlız 13dkdır uye olan yok son kayıt olan uye ısmı degısmedı bır turlu
o fırtına öncesi sessizlik![]()
r10 a bi konu acin ytpara uyeliyi acildi diye 13 saniyeden bir uye olunur )
Tum Azerbaycani dokeceyim simdi bura )
Kardeşim forum seçimin yanlış. ( Elektrik alıyorsan özelden konuş ) Hay allahım ya![]()
gece gece sağlam güldüm sağol..
konuya gelincede arkadaşın genelleme yapması yanlış ama malesef böyle bir durum gerçekleşecek
ama tabiki bu üye olacak kişilerin hepside 'bebe' olmayacak tabi yaş olarak ufakta olsalar zeka yaşı büyük olan kişiler elbette üye olacaklar
eyvallah hakemim![]()
![]()
azerbaycandan gelmişem ben bu topraklara gardaş.
ya azericeyi biz anlamıyoruz ama onlar türkçeyi nasıl anlıyor be gardaş
Isin Sirri Turk Dizileri Azerbaycanda Suan Turkce Ruscayi gecdi genc nesil icin
10 sene once Rusca cok konusulyorduysa simdi Turkce daha cok konuslyor ve anlasilyor
Katılıyorum.Konunun şaka niyetiyle açıldığını anlıyorum ancak şöyle bir durum var. Yanlış anlaşılmamasını dileyerek R10 ' da yer alan üyelerin önemli bir kısmı bir çoğunuzdan daha eski geçmişe sahip. Hem youtube hem adsense manasında. Yine oradan bir kaç önemli dostumuzun buraya gelmesi, önemli katkı sağlar. Bunuda unutmamak lazım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.