Bedava 10TL

rbasaran

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim son 2 haftadır kullandığım bir yöntemi sizinle paylaşacağım. Muhtemelen biliyorsunuzdur ancak bilmeyen arkadaşlar da faydalansın bu işten.

n11.com u biliyorsunuzdur hepiniz. n11.com un telefonlar için uygulamasında sallamatik denen bir özellik var. sallamatiği her gün sadece 1 kez kullanabiliyoruz ve telefonunuzu ne kadar salladığınıza göre size 0 ile 100 arasında puan veriyor. Puanlar 11 gün hesabınızda kalıyor ve sonra siliniyor.

Her 100 puan=1 tl olduğu için 11 gün salladığınızda 11 tl indirim kazanıyorsunuz. e peki 100 puan nasıl yapacağım inanın çok kolay. hele iphone larda daha da kolay. deneyin görün.
Peki 11 gün salladım 11. gün sonunda ne yapacağım hemen gireceğiz üyeliğimize n11den ve bakacağız. Ancak dikkat edelim kargo ücretsiz olanı seçeceğiz ki cebimizden para çıkmasın :D Siliconpower 8gb U03 Usb Flash Bellek Ücretsiz Kargo. 23982431 - n11.com

Ben bu ürün buldum mesela 12.9 tl ve ücretsiz kargo bizin 11 tl indirimimiz var yanı 8gb usb belleği sadece 1.9 tl ye satın alabiliriz. Bunun gibi gerçekten çok fazla şey alabilirsiniz. Küçük ucuz mause tan tutun evinize zeytinyağına kadar :D.

Dikkat etmeniz gereken şey n11 uygulamasına girdiğinizde üye girişi yaptıktan sonra sağ taraftaki menüde sallamatik var. sallamatiğe tıkladığınız an süreniz başlar tıklayın ve hemen sallayın.
Sallamaktan kastım ne peki?
salla.jpg

bu şekilde sağa ve sola sallamak. Hadi gelin hep beraber n11 i sömürelim :)

Adamlar resmen zarar etmek için uygulama yapmış güzel yöntem teşekkürler.

cihazı sallamaktan bir hal ettim ancak 80 puanın üzerinde hiç alamadım. Ha bu arada 3-4 defa ücretsiz ürün aldım ben bu şekilde :)

Kampanya 22 Nisan - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında geçerlidir. Geç kaldık :D

Bunu biliyoruzda 100 puan almayi nasil beceriyosun bunu anlat

Salla b... al mağaşını :D işin espirisi de yararlı bilgi teşekkürler deneyecem.

aman beyler dikkat 100 puan yapacam diye elinizdeki telefonu uçurmayın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri