Bedava 5$ degerinde 10 adet vitrocoin (YENİ İCO)

BITTREX, HITBTC ve YOBIT, Vitrocoin, Şubat 2018'in 7'inde Bittrex ve yoBit'te listeye alınacak; 9 Şubat 2018'de HitBTC'de listelenecektir. Ayrıca, müşteri API'mızı da piyasaya sürdük ve iç ticaret modelini başarıyla kurduk; Vitrokolonunuzu doğrudan hesabınızdan Bitcoin ile ticaret yapabilirsiniz.

- - -

Site sürekli ileri tarihe atıyor, şöyle bir ingilizce açıklama var.
( Google translate yaptım )

Yine bir hafta sonrayı gösteriyor çıkış tarihi.
:D
Yazının tam kaynağını gönderir misiniz hocam

550 dolar vardı.bitcoin adresine gönderdim.transfer gerçekleşti mi acaba gerçekten.şu an vico bakiye sıfır gözüküyo.bitcoin hesabında gelen giden yok.

hesaplarınızı kontrol edin önceden 100Vitrocoin almışım şuan wallet'de 5100$ kadar gözüküyor ICO 15 saat sonra bitiyor eğer btc cüzdanıma gelirse tutar scam olduğunu düşünüyorum ama yinede haber ederim.

Son düzenleme:
hesaplarınızı kontrol edin önceden 100Vitrocoin almışım şuan wallet'de 5100$ kadar gözüküyor ICO 15 saat sonra bitiyor eğer btc cüzdanıma gelirse tutar scam olduğunu düşünüyorum ama yinede haber ederim.

İcosu bitti, herhangi bir gelişme olursa burdan paylaşalım

Refunding of Payment has been Closed until the end of ICO.

Ödemenin geri ödenmesi ICO bitene kadar kapatıldı.

Ben mi yanlış yerden ilerledim acaba :)

Walla bende bilmiyorum olursa süper olur ama pek sanmıyorum. Şaşırtırsa 5200$ var içeride :)

hocam ben trading kısmından parayı 2400 dolarken felan bozmuştum 60 onaydan sonra hesabınıza geççek felan dedi 100 vitrocoinim kayboldu? adamların sitesinde takip bölümü diye birşeyde yok ne diyorsunuz bu duruma eğer dedikleri gibi ödemeler yaparsa benimkide mi hesaba geçer

hocam ben trading kısmından parayı 2400 dolarken felan bozmuştum 60 onaydan sonra hesabınıza geççek felan dedi 100 vitrocoinim kayboldu? adamların sitesinde takip bölümü diye birşeyde yok ne diyorsunuz bu duruma eğer dedikleri gibi ödemeler yaparsa benimkide mi hesaba geçer

ben de aynı şekilde btc adresine yolladım parayı ama gelen giden yok şu an.60 onay neyin nesi acep

ben de aynı şekilde btc adresine yolladım parayı ama gelen giden yok şu an.60 onay neyin nesi acep

normal bitcoin transfer ağ onayı hocam o çok normalde bu yaptığımız işlemlerine girdimi acaba yoksa tüm verdikleri gitti zaten bu site o patayı nasıl gödnersin allah içihn hocam %00000000.000001 ihtimal için ben bakınıyorum öyle de adamlarda ne takip edecek sistem var ne son işlemini göreceğin yer var böyle sitenin amacı belli hocam mail list aldıalr bilgilerimizi aldılar yeni bi ico daha çıkardık diyip yine kandırırlar işte ben sadece yorumumu söyledm

normal bitcoin transfer ağ onayı hocam o çok normalde bu yaptığımız işlemlerine girdimi acaba yoksa tüm verdikleri gitti zaten bu site o patayı nasıl gödnersin allah içihn hocam %00000000.000001 ihtimal için ben bakınıyorum öyle de adamlarda ne takip edecek sistem var ne son işlemini göreceğin yer var böyle sitenin amacı belli hocam mail list aldıalr bilgilerimizi aldılar yeni bi ico daha çıkardık diyip yine kandırırlar işte ben sadece yorumumu söyledm

evet çok inandırıcı değil ama daha önce hediye coin leri veren siteler olunca az da olsa ümitleniyor insan

Benimde çok az ümidim vardı ama artık o ümit kalmadı kesinlikle scam çıktı. Ico süresi bitti hala hiç bir borsada görünmüyor sitenin ilk açıldıgında coin kısaltmaları vtc di sonradan vic oldu oradan anlamalıydık zaten neyse taş attıkta kolumuz mu yoruldu :) Bide dalga geçer gibi 60 network onayından geçmesi lazım falan filan 1.5 hafta önce çekim talebi verdik ne gelen var ne giden o değil bide account daki coinlerde uçtu :D

VITROCOIN ICO HAVE BEEN COMPLETED SUCCESSFULLY yazıyor bide utanmadan :D

Scam oldukları belliydi ama insan işte bi umut bekliyor büyük ihtimal legitcoin de böyle scam oda 14 şubatta bitiyor bakalom

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri