Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuan yani kazanmış oldu elinde olanlar kısaca doğru mudur
Vay be ilk kez tuttu
Aynen 0.092$ bozdurabilirsiniz yada yükselmesini beklemek gerek oda 1 sene yi bulur herhalde![]()
ben borsaya 15k transfer edeceğim anda wallet adres otomatik düzeltmesinden kaynaklı 13k btcyi kaybettim.Sistemde boşta olan bir adrese gitmiş. yaklaşık 1500 dolar gitti o anda.Haydan gelen huya gitti diyerek avutuyorum kendimi. 2-3 k kadar bi airdrop miktarı kaldı elimde onunla avunacagım artık.
Bu arada elinde airdroptan bulunduranlar satmasın.1-2 tane daha borsa var önümüzdeki ay girdiği taktirde 4-5 katına cıkacak fiyatı en az.
[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] vurdu ve gol olduhelal olsun
Tanercim sana helal olsun aldıysan![]()
Hocam ayıptır sorması kaç hesapla üyelik aldın![]()
Ayıp işte sorma
Aldıklarımın dışında yüklü bir yatırmımda var
Bu coin değerli coinlerin arasında yer alacak ona göre yatırım yapın
Öncellikle çok teşekkürler. Sayenizde ben de biraz promosyondan kazandım. Bittrex gibi borsalarda yer alması sizce ihtimal dahilinde mi ? Böyle büyük borsalarda yer alması ne zamanı bulur.
Bitflip'de al-sat yaparsam komisyon ödememe gerek var mı her işlemde ?
Hocam sayende 300 tane almıştım zamanında . Teşekkürler. Aslında daha fazla da alabilirdim de üşengeçliğimden almadım
Ethereum soft da BTW gibi olur inş. Konusunu açtım.
Airdroptan aldığımız 300 btw ler halen aktarılmadı bitflip e araştırmaya devam ediyorum net bir bilgisi olan var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.