Bedava Bitcoin White Çılgınlığı

elinde olanlar varsa tutmalarını tavsiye ederim şu an boş beleş herkes satış yapıp fiyatı düşürecekler

0.4 seviyesinden satıp 0.08 den tekrardan aldım 1500 btw oldu sana 6000. ama beklemekte fayda var bir kaç borsaya daha girdiğinde gelecek var u coinde

ben borsaya 15k transfer edeceğim anda wallet adres otomatik düzeltmesinden kaynaklı 13k btcyi kaybettim.Sistemde boşta olan bir adrese gitmiş. yaklaşık 1500 dolar gitti o anda.Haydan gelen huya gitti diyerek avutuyorum kendimi. 2-3 k kadar bi airdrop miktarı kaldı elimde onunla avunacagım artık.
Bu arada elinde airdroptan bulunduranlar satmasın.1-2 tane daha borsa var önümüzdeki ay girdiği taktirde 4-5 katına cıkacak fiyatı en az.

Alan bütün arkadaşlara hayırlı oldun
Ön yargılardan kurtulamayan ki ne olacak bunu alsak diyen lere geçmiş olsun
Şahsen çok büyük yatırımım var ve en az 1 yıl bekleteceğim adında bitcoin geçen hiç bir coin beni üzmedi buda üzmeyecek
Bol kazançlar..

ben borsaya 15k transfer edeceğim anda wallet adres otomatik düzeltmesinden kaynaklı 13k btcyi kaybettim.Sistemde boşta olan bir adrese gitmiş. yaklaşık 1500 dolar gitti o anda.Haydan gelen huya gitti diyerek avutuyorum kendimi. 2-3 k kadar bi airdrop miktarı kaldı elimde onunla avunacagım artık.
Bu arada elinde airdroptan bulunduranlar satmasın.1-2 tane daha borsa var önümüzdeki ay girdiği taktirde 4-5 katına cıkacak fiyatı en az.

geçmiş olsun, söylediğiniz olay tam nasıl oldu ayrıntılı yazabilirmisiniz,

[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] vurdu ve gol oldu :D helal olsun

Ayıp işte sorma :D
Aldıklarımın dışında yüklü bir yatırmımda var
Bu coin değerli coinlerin arasında yer alacak ona göre yatırım yapın

Öncellikle çok teşekkürler. Sayenizde ben de biraz promosyondan kazandım. Bittrex gibi borsalarda yer alması sizce ihtimal dahilinde mi ? Böyle büyük borsalarda yer alması ne zamanı bulur.

Bitflip'de al-sat yaparsam komisyon ödememe gerek var mı her işlemde ?

Ben adında bitcoin olan hiç bir coinden zarar görmedim şahsen
diğer borsalara girme sürecini izleyip göreceğiz şuan ne desek yalan olur
Kazanç sağlamanıza mutlu oldum
bol kazançlar dilerim

---------- Spam Engelliyici 01:17 ---------- Önceki Mesaj 01:16 ----------

Öncellikle çok teşekkürler. Sayenizde ben de biraz promosyondan kazandım. Bittrex gibi borsalarda yer alması sizce ihtimal dahilinde mi ? Böyle büyük borsalarda yer alması ne zamanı bulur.

Bitflip'de al-sat yaparsam komisyon ödememe gerek var mı her işlemde ?

Ben adında bitcoin olan hiç bir coinden zarar görmedim şahsen
diğer borsalara girme sürecini izleyip göreceğiz şuan ne desek yalan olur
Kazanç sağlamanıza mutlu oldum
bol kazançlar dilerim

Hocam sayende 300 tane almıştım zamanında . Teşekkürler. Aslında daha fazla da alabilirdim de üşengeçliğimden almadım :(
Ethereum soft da BTW gibi olur inş. Konusunu açtım.

Son düzenleme:
[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] adamsın :D

Airdroptan aldığımız 300 btw ler halen aktarılmadı bitflip e araştırmaya devam ediyorum net bir bilgisi olan var mı?

Airdroptan aldığımız 300 btw ler halen aktarılmadı bitflip e araştırmaya devam ediyorum net bir bilgisi olan var mı?

Aynen ben de beceremedim, geçti söylenen adrese gibi gözüküyor ama blockchain explorer tarzı bir şeyi yok mu bunun bakabileceğimiz kaç onay oldu vs.

Düzenleme:

http://62.210.53.73:6040/address/6459912113502365009

şu şekilde address kısmına kendinizinkini yazıp bakabilirsiniz. Kaç onayda geçiyor emin değilim ama.

"There is a problem with working of bitcoin white node. We are contacting its devs. As soon as they will answer about this bug we will update node and issue will be fixed"

Dediler. Şu an hata varmış onun çözülmesi gerekiyormuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri