Bedava Coin AİRDROP - ( Sabit Konu )

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin
YENİ AİRDROP

Girişte eth adresi istiyor borsa adresi vermeyin myetherwallet.com adresi verin.

Size görev veriyor her görev için coin veriyor falan neyse katılın ne gelirse artık bi gün bi işlere yarar belki.

REFLİ - REFSİZ

YENİ BİŞEY :D

Biraz önce görüp merak edip denediğim bir uygulama Btcheat. Açıkçası scam mi değil mi emin olamadım. Her üye oluşta 50 çeviriş veriyor sonrasında da 3 saatte bir 3 çeviriş hakkı veriyormuş. 0.0015 btc kazandım 50 çeviriş ile 0.03 olunca çekmeye izin verecekmiş. İnternette araştırdım kimse çektiğine dair kanıt göstermemiş ama bu yollamadıkları anlamına da gelmiyor. Nitekim 4 gün olmuş açılalı.

Ayrıca special offers kısmı var, iyi çeviriş veren fırsatlar gözüküyor ancak o sayfaları çok sevmedim. Telefon numarasını girip onaylıyorum yazınca telefon faturasında abuk subuk bir hizmete 20 tl ödemiş bulabilirsiniz kendinizi, o yüzden bulaşmayın.

Kullanmak için sadece bir bitcoin adresi yeterli. Ben bittrex bitcoin adresimi girdim.

Neyse ilgilenenler için linki buraya bırakıyorum.

0.03 600 TL yapıyo ha küçümsemeyin :D

ben 10 dolar kazandım bile bu arada refe 20 spin veriyor ayrıca 2 bar gelirse spin veriyor 3 bar gelirse 100 spin veriyo bitince ref yapıp basın gerekirse kendi btc adresinizde bi kaç değişklik yapıp ref yapın falan umarım parayı öderler :) hadi bakalım kim önce 0.03 yapacak

3pAVbj.png

Son düzenleme:
YENİ BİŞEY :D

Biraz önce görüp merak edip denediğim bir uygulama Btcheat. Açıkçası scam mi değil mi emin olamadım. Her üye oluşta 50 çeviriş veriyor sonrasında da 3 saatte bir 3 çeviriş hakkı veriyormuş. 0.0015 btc kazandım 50 çeviriş ile 0.03 olunca çekmeye izin verecekmiş. İnternette araştırdım kimse çektiğine dair kanıt göstermemiş ama bu yollamadıkları anlamına da gelmiyor. Nitekim 4 gün olmuş açılalı.

Ayrıca special offers kısmı var, iyi çeviriş veren fırsatlar gözüküyor ancak o sayfaları çok sevmedim. Telefon numarasını girip onaylıyorum yazınca telefon faturasında abuk subuk bir hizmete 20 tl ödemiş bulabilirsiniz kendinizi, o yüzden bulaşmayın.

Kullanmak için sadece bir bitcoin adresi yeterli. Ben bittrex bitcoin adresimi girdim.

Neyse ilgilenenler için linki buraya bırakıyorum.

0.03 600 TL yapıyo ha küçümsemeyin :D

ben 10 dolar kazandım bile bu arada refe 20 spin veriyor ayrıca 2 bar gelirse spin veriyor 3 bar gelirse 100 spin veriyo bitince ref yapıp basın gerekirse kendi btc adresinizde bi kaç değişklik yapıp ref yapın falan umarım parayı öderler :) hadi bakalım kim önce 0.03 yapacak

3pAVbj.png

Burada birde mining kısmı var bu ne işe yarar. spin hakkı felan veriyor buda. ama tam anlayamadım ordakileri.

btcheat spin hakkı için kazanmak için cpu'nuzu kullandırabilirsiniz. O kısmı net olarak anlayamadım ama sunucuda açtım bıraktım bakalım neler olacak :) şu an için 50 spinden 4 dolar kazandım bence scam bir site :D

Edit: Sunucuda çalışması sıkıntı yaratmayacaksa, TOTAL ibaresi her 2500 değer arttığında 1 spin veriyor, 1 spine 3:40 dakikada ulaşıyor. 24 saat 1440 dakika / 3:45 = 417. Yani 1 gün sonunda 417 spin hakkı. Yok arkadaş bunlar scam :D

Son düzenleme:
BtcHeat şuan çok popüler herkesin dilinde minimum miktara ulaşmama az kaldı dünden beri mining yapıyorum biraz düne göre bugünü zorlaştırdılar ama genede kazandırıor witdraw olacakmı bakalım

bende bi denedimde 50 çeviride 9$ aldım
mining yaptırıyorum bilgisayara işlemci güçlü olduğu için her 1 dk.da 5 çeviri hakkı veriyor ortalama
onlarıda ekledim şuanda 13 dolar seviyesindeyim 5 dakika geçti oyuna gireli btcyi alabilecekmiyiz bakalım :D :D

XE96R7.png

bLk678.png

Son düzenleme:
bende bi denedimde 50 çeviride 9$ aldım
sonra mining yaptırıyorum bilgisayara işlemci güçlü olduğu için güçlü olduğu için her 1 dk.da 5 çeviri hakkı veriyor ortalama
onlarıda ekledim şuanda 13 dolar seviyesindeyim 5 dakika geçti oyuna gireli btcyi alabilecekmiyiz bakalım :D :D

XE96R7.png

bLk678.png

Hocam nerden üye olunuyo bu şeye ? boş pc bi deneyeyim. basit bişese. boşda duruyo

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 19:59 ----------

Para alan varmı işten? sonra emekler boşa gitme durumu varmı? nasıl ve nezaman netleşir bu sistem ?

Hocam nerden üye olunuyo bu şeye ? boş pc bi deneyeyim. basit bişese. boşda duruyo

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 19:59 ----------

Para alan varmı işten? sonra emekler boşa gitme durumu varmı? nasıl ve nezaman netleşir bu sistem ?

biraz youtubea baktım çektiğini gösteren video koymamış hiç kimse emekler boşa gidebilir ben bu hızda giderse 3-4 güne çekebilecek düzeye gelebilirim ama saçma 3-4 günde 600tlyi kimse kimseye vermez site scam gibi sürekli reklam sayfası geliyor zaten
yinede kim düşünmüşse iyi düşünmüş :)

arkadaşın verdiği linke tıkla btc adresini gir bu kadar
siteye kayıt olma bölümü yok akşam bilgisayarı kapatsam ne olacak bilmiyorum :D :D

biraz youtubea baktım çektiğini gösteren video koymamış hiç kimse emekler boşa gidebilir ben bu hızda giderse 3-4 güne çekebilecek düzeye gelebilirim ama saçma 3-4 günde 600tlyi kimse kimseye vermez site scam gibi sürekli reklam sayfası geliyor zaten
yinede kim düşünmüşse iyi düşünmüş :)

arkadaşın verdiği linke tıkla btc adresini gir bu kadar
siteye kayıt olma bölümü yok akşam bilgisayarı kapatsam ne olacak bilmiyorum :D :D

verdiğin cüzdan nosuna göre giriş olayı yapıyor sanırım. yani aynı cüzdan nosunu girersen sıkıntı olmaz herhalde. Herhalade yani :D

14,42 dolarda bende oldu...alınırmı bu kadar hızlı para veren birşey ilginç doğrusu. Ayrıca 3 ü yanyana gelen oldumu hiç bana hep 2 li geldi de...

Bu mining olayında pc yi kullanıyorya sanırım elektriğide çekiyor. şu btc de maden yapma işi gibi birşeymi acaba. ondada pc felan alma olayları varya güç felan eklettiriyorlar. Yani elektiriği harcıyorsa bu parayıda verse hiç fena olmaz :)

Son düzenleme:
son site büyük bir ihtmal scam dır :) btcheat <<<>>> BTC -( CHEAT ) > Hile :D btc > hile domainde bile hile oldugu anlatılıyor :D

YENİ POSTOKEN 3. Round 1 PosToken = 1.35$

PosToken 3. raundunu başlattı. Şu anda tanesi 1.35$ civarı para ediyor.

Yalnız Şartları var.
1 - Bitcointalk üyesi olmanız ve en az Jr.Member Seviyesinde olmanız gerekiyor.
2 - Myetherwallet eth adresinizi Bitcointalk üyeliğinizin location (konum,şehir yada herne ise) bölümüne yazmanızı istiyorlar. (Üye olduktan sonra silebilirsiniz.)
3 - Bitcointalk üyesisiniz ve Jr.Member yada üzerindesiniz ancak bişey daha var 22 Ağustos 2017 den önce üye olmuş olmanız gerekiyor profile bölümünde görebilirsiniz.

Ayrıca Telegramlarına üye olmaya 5 postoken veriyor ki ederi 6.5$.

Şartlara uymuyorsanız bile siz yine Üye olup Telegram grubuna katılın 5 Pos az değil bakarsınız ilerde değerlenir dediğim gibi şuanki değeri 6.5$

LİNK

En azından tarih limitine uyamayan arkadaşların bunu bir denemelerini öneririm. İlk deneyip alan veya alamayan aşağıya yazarsa süper olur.

Tarih konusunda sıkıntı yaşamayanlar için dağıtım şu şekilde olacak:

2017-10-17_10-20-25.png

Ben Bitcointalkta Full Memberim 20+5 Pos verdiler daha göndermediler ama gönderecekler panelde görünüyor şuanki değeri 33.75$ ancak satmayıp bekleyeceğim.

Bitcoin talk forumuna üye olup rütbe atlamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Dikkat üye olurken myetherwallet eth adresinizi yazın.

YENİ POSTOKEN 3. Round 1 PosToken = 1.35$

PosToken 3. raundunu başlattı. Şu anda tanesi 1.35$ civarı para ediyor.

Yalnız Şartları var.
1 - Bitcointalk üyesi olmanız ve en az Jr.Member Seviyesinde olmanız gerekiyor.
2 - Myetherwallet eth adresinizi Bitcointalk üyeliğinizin location (konum,şehir yada herne ise) bölümüne yazmanızı istiyorlar. (Üye olduktan sonra silebilirsiniz.)
3 - Bitcointalk üyesisiniz ve Jr.Member yada üzerindesiniz ancak bişey daha var 22 Ağustos 2017 den önce üye olmuş olmanız gerekiyor profile bölümünde görebilirsiniz.

Ayrıca Telegramlarına üye olmaya 5 postoken veriyor ki ederi 6.5$.

Şartlara uymuyorsanız bile siz yine Üye olup Telegram grubuna katılın 5 Pos az değil bakarsınız ilerde değerlenir dediğim gibi şuanki değeri 6.5$

LİNK

En azından tarih limitine uyamayan arkadaşların bunu bir denemelerini öneririm. İlk deneyip alan veya alamayan aşağıya yazarsa süper olur.

Tarih konusunda sıkıntı yaşamayanlar için dağıtım şu şekilde olacak:

2017-10-17_10-20-25.png

Ben Bitcointalkta Full Memberim 20+5 Pos verdiler daha göndermediler ama gönderecekler panelde görünüyor şuanki değeri 33.75$ ancak satmayıp bekleyeceğim.

Bitcoin talk forumuna üye olup rütbe atlamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Dikkat üye olurken myetherwallet eth adresinizi yazın.

fullmember nasıl olunuyor hocam bitcointlkta ? mesaj sayısına göre filan mı ?
birde konuda spam yapanlar para ya para demiyor demişsiniz nasıl bunun spamını yapiyorlar?

fullmember nasıl olunuyor hocam bitcointlkta ? mesaj sayısına göre filan mı ?
birde konuda spam yapanlar para ya para demiyor demişsiniz nasıl bunun spamını yapiyorlar?

Full member olmak için 4 ay beklemeniz lazım sadece bekleyerek olunmuyor tabi günde en az 1 post atmanız lazım
14 günde bir 14 activity alırsınız günde 1 post atarsanız

Full member 120 activity

Spam konusunu bilmiyorum yapılabilir aslında ama baya zor

Full member olmak için 4 ay beklemeniz lazım sadece bekleyerek olunmuyor tabi günde en az 1 post atmanız lazım
14 günde bir 14 activity alırsınız günde 1 post atarsanız

Full member 120 activity

Spam konusunu bilmiyorum yapılabilir aslında ama baya zor

Benim üyeligim 2013 te acildi post 85 Activity 85 Position : Member sadece
bundan sonra hergün mesaj atip 120 yi tamamlarsam full member olurmuyum 1-2 haftada ?

Benim üyeligim 2013 te acildi post 85 Activity 85 Position : Member sadece
bundan sonra hergün mesaj atip 120 yi tamamlarsam full member olurmuyum 1-2 haftada ?

Evet de üzdün be :( ahh 2013 te keşfedecektim bitcoini 100 tl lık kenara atsan şuan bambaşka biriydin sen

YENİ AİRDROP

Üye olana 1000 token veriyor.

boş zamanı olan arkadaşlar üye olun kenarda dursun 2dk nızı almaz :)
detayları bilmiyorum sadece üye olun diyor.

REFLİ
- REFSİZ

hocam her konunuza bir konu açıp da, ilk sayfada da belirtseniz liste gibi 1 konu xxx tıkle diye bir yönlendirme olsa... 2 konu xxx tıkla olsa... hem izleyen arkadaşlarında yazıları hangi konunuza oluyor, hangi konudaki başarılı anlasak vb... daha güzel olacak gibi.. Bakıyorum şuan ama hangi konu hangi konu ile ilgili anlayamıyorum. Takipci arkadaşların yorumları hangi konuya ve olaya anlayamıyorum...Zaten isimler, coin şirketlerde yabancı isim... Bazı mevzu ve olayların türkçeside yok ... konuya bizlerde yabancı kalınca, zorlaşıyor sanki tkip.
sadece öneridir. Teşekkürler paylaşımlarına. Bilgi sahibi oluyoruz hiç bişe olmasa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri