Bedava Coin AİRDROP - ( Sabit Konu )

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin
verdiğin cüzdan nosuna göre giriş olayı yapıyor sanırım. yani aynı cüzdan nosunu girersen sıkıntı olmaz herhalde. Herhalade yani :D

14,42 dolarda bende oldu...alınırmı bu kadar hızlı para veren birşey ilginç doğrusu. Ayrıca 3 ü yanyana gelen oldumu hiç bana hep 2 li geldi de...

Bu mining olayında pc yi kullanıyorya sanırım elektriğide çekiyor. şu btc de maden yapma işi gibi birşeymi acaba. ondada pc felan alma olayları varya güç felan eklettiriyorlar. Yani elektiriği harcıyorsa bu parayıda verse hiç fena olmaz :)

http://prntscr.com/gzcclv :D:D:D

YENİ AİRDROP BU DİĞERLERİNDEN BİRAZ DAHA CİDDİ DURUYOR

Evet arkadaşlar ciddi gözüken bir airdrop ile karşınızdayım. Accelerator token'ının %80'i airdrop ile dağıtılacak ve bu tokenlar ile site içerisinde bazı hizmetler satın alınacak veya hizmet karşılığı token ile ödüllendirileceksiniz.

Açıkçası çok emin değilim çok detaysız bir whitepaperları var ancak siteleri ve yöntemleri diğer airdopların önüne geçiriyor.

Neyse başvurmak için yukarıdaki resmi tıklamanız lazım öncelikle
siteden direkt banner'ı aldım. Resmi görmüyorsanız adblock kapatın.

Site açıldıktan sonra aşağıya inin, orada airdrop alanına cep telefonu numaranızı giriyorsunuz, telefona gelen kodu ekrana giriyor ve bir alttaki satıra ethereum adresini giriyorsunuz.

Anında yolluyorlar. Açıkçası başvurmadan geçmemenizi önemle belirtirim. Neye göre gönderecekleri rakamı belirliyorlar bilmiyorum bana 60 geldi, size kaç gelir bilemiyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:15 ----------

Son paylaştığımın tanesi 0.1 dolar 100 tane gelse 10 dolar bence girilir en azından ilerde değerlenebilecek potansiyeli var :)

Evet arkadaşlar ciddi gözüken bir airdrop ile karşınızdayım. Accelerator token'ının %80'i airdrop ile dağıtılacak ve bu tokenlar ile site içerisinde bazı hizmetler satın alınacak veya hizmet karşılığı token ile ödüllendirileceksiniz.

Açıkçası çok emin değilim çok detaysız bir whitepaperları var ancak siteleri ve yöntemleri diğer airdopların önüne geçiriyor.

Site açıldıktan sonra aşağıya inin, orada airdrop alanına cep telefonu numaranızı giriyorsunuz, telefona gelen kodu ekrana giriyor ve bir alttaki satıra ethereum adresini giriyorsunuz.

Anında yolluyorlar. Açıkçası başvurmadan geçmemenizi önemle belirtirim. Neye göre gönderecekleri rakamı belirliyorlar bilmiyorum bana 60 geldi, size kaç gelir bilemiyorum.

Son paylaştığımın tanesi 0.1 dolar 100 tane gelse 10 dolar bence girilir en azından ilerde değerlenebilecek potansiyeli var :)

bu tokende ise bazı uyanıklar online sms sitelerini kullanıyorlar dogrulama için :) nedense bazılarını denedim onaylamış numaralardı bir tanesini denedim ondada teli dogruladım airdrop kısmı dönüp duruyordu bir türlü durmuyordu token gelmedi :)

Buna katılmadınız dimi :(

Şuan bunun 100 tanesi 50 dolar yapıyor.

Böyle fırsatları kaçırmamak için takip edin

Site : AirdropNews.blogspot.com

Twitter : AirdropNews

Yada Tapatalkta bu konuyu takip edin mesela

---------- Spam Engelliyici 10:19 ---------- Önceki Mesaj 08:26 ----------

Şuana Kadar Airdroplara katılanlar özellikle son paylaştığım gerçi toplam 5 kişi katıldıda

Eth adresinizi ethplorer.io ya yazın ne geldiğini öğrenin

Telegram Kanalımıza Katılın...
Fırsatları Kaçırmayın.

Kanalımızda Türkçe ve ingilizce Paylaşım Yapılacaktır.

Tüm Airdroplar Anlık olarak kanalımızda paylaşılacaktır.
telegramı telefonunuza indirin airdroplar cebinize gelsin :)

Telegramda Paylaştığım Airdropları Bu Seferlik Burdada Paylaşayımda :)

• Bu Ciddi Duruyor Zamanı olan kesinlikle katılsın. Extrodium Airdrop Sign Up Who invited you? : WaDa

• Visa Coin Airdrop Bu Ciddi Duruyor Zamanı olan kesinlikle katılsın. Referral Bitcointalk Username : WaDa

• ICT Airdrop KAYIT OL

• FREE 1000 ACTION COIN

• Nousplatform Airdrop Telegram ve Bitcointalk Üyeliği gerekiyor ve bitcointalkta en az Jr. Member Üyeliği Şartı Var.

• PoSToken Airdrop DETAYLAR Bunu Daha önce paylaşmışım türkçe detaylar için Tıklayın.

• BitMatch Airdrop DETAYLAR

• GoNetwork Airdrop DETAYLAR

• IQT Airdrop KAYIT OL. DETAYLAR

Son düzenleme:
Airdropları Kaçırmamak için telegram grubumuza beklerim :)

Telegram Kanalımıza Katılın...
Fırsatları Kaçırmayın.

Kanalımızda Türkçe ve ingilizce Paylaşım Yapılacaktır.

Tüm Airdroplar Anlık olarak kanalımızda paylaşılacaktır.
telegramı telefonunuza indirin airdroplar cebinize gelsin :)

Telegramda Paylaştığım Airdropları Bu Seferlik Burdada Paylaşayımda :)

• Bu Ciddi Duruyor Zamanı olan kesinlikle katılsın. Extrodium Airdrop Sign Up Who invited you? : WaDa

• Visa Coin Airdrop Bu Ciddi Duruyor Zamanı olan kesinlikle katılsın. Referral Bitcointalk Username : WaDa

• ICT Airdrop KAYIT OL

• FREE 1000 ACTION COIN

• Nousplatform Airdrop Telegram ve Bitcointalk Üyeliği gerekiyor ve bitcointalkta en az Jr. Member Üyeliği Şartı Var.

• PoSToken Airdrop DETAYLAR Bunu Daha önce paylaşmışım türkçe detaylar için Tıklayın.

• BitMatch Airdrop DETAYLAR

• GoNetwork Airdrop DETAYLAR

• IQT Airdrop KAYIT OL. DETAYLAR

bunlar ethereum coin mi dağatan airdroplar ?

hocam konu sizindi sanırım.
lbGAal.png
[/url][/IMG]

nasıl bunu kulanırım ? çözemedim.

YENİ TÜRK KRİPTO PARA BORSASI OLAN BTC FİNANS ÜYE OLUP VE ÜYELİĞİNİ DOĞRULAYAN HERKESE 100 BEEX VERİYOR.

Kimlik bilgilerinizi kullanarak onaylamanızı yapınız.
2 saat içerisinde hesabınız onaylanacaktır ve 100 Beexen hesabınıza yatacaktır.
Yatırmak yapmak isteyenler için oldukça uygun bir platformdur
site içinde aktif canlı destek ve 24 saat ulaşabileceğiniz telefon numaraları vardır
5 farklı coini marketlerinde bulundurmaktadır(bitcoin,Ethereum,Ripple,Litecoin, Dogecoin)

Refli Üyelik: BTCFİNANS
Refsiz üyelik: btcfinans

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri