Ah şu zekalar düzgün şeylerde kullanılsa. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Günde en kötü 100 tane bozdursa, dondurmada 4 lira olsa 12k tl yapar aylık. 3 yılda 400k+-, Bir ev parası anca, aslına bakarsan film sektörünü uğrattığımız zararın milyonda biri bile değil.![]()
Benim aktanlarım iyi hatırlar. Ateri salonlarında aterilere jeton atmak yerine tel geçirdik? Biz öyle gördük öyle uyguladık.
[MENTION=7959]Deniz[/MENTION] , 4 lirayamı takıldın? Hadi 1 lira olsun 400k olur sana 100k+ 3 yıl -çubuk maliyeti, milyonda 1 değil milyarda bir oldu adamlar zararına çalışıyormuş acıdım şimdi bak. Hem kul hakkı ye hemde bişey kazanma spamın böylesi görülmedi.
Benim aktanlarım iyi hatırlar. Ateri salonlarında aterilere jeton atmak yerine tel geçirdik? Biz öyle gördük öyle uyguladık.
Yeminle bunun makinesini düşünmüştüm ama hocama filan sormuştum 1000 tl gidermiş maatba makinasına demişti (10 yaşlarımdayken)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.