Bedava; Dünya Engeli Geçme Yazılımı (Videolu Anlatım)

dikkat edin. dosya fudlanmış. yakın zamanda tüm antiler bulur. fudlamak: antilerden kaçırma yöntemidir. yöntemi bir anti bulduğunda diğerleride bulmaya başlar. arkadaş eklemiş demiyorum. belki daha önceden varmış dosyaların içinde. arkadaşta bilmiyor olabilir.

Content id muaf taktiği biliyorum, birçok kişide biliyordur, video 60 dakika ise 20 dakika oluyor, ama hd orjinal 1080p olarak geçiliyor, acaba para kazanma açık kanal alsam para kazanma kapanır mı, böyle render alınmasından dolayı

Content id muaf taktiği biliyorum, birçok kişide biliyordur, video 60 dakika ise 20 dakika oluyor, ama hd orjinal 1080p olarak geçiliyor, acaba para kazanma açık kanal alsam para kazanma kapanır mı, böyle render alınmasından dolayı

Kazananlar böyle kazanıyor bir türlü hocam, ama mühim olan telifi geçmekten ziyade bir de videoyu tanınmaz hale getirmez, biraz ekrana zoom atıp renklerle oynarsan katkısı fazla olur diye düşünüyorum.

Eski tarihli youtube kanallarının yeni kanallardan bir farkı var mı arkadaşlar? Mesela 2009 2010 tarihli? Daha geç kapanma vs gibi? Yurtdışı forumlarında yüksek fiyatlara satıldığını görüyorum.

paylaşda bizde bilelim hocam o neymiş

Eski tarihli youtube kanallarının yeni kanallardan bir farkı var mı arkadaşlar? Mesela 2009 2010 tarihli? Daha geç kapanma vs gibi? Yurtdışı forumlarında yüksek fiyatlara satıldığını görüyorum.

Yutupun kanalları kapatırken tarihine baktığını hiç düşünmüyorum ya, ama daha dün açılmış kanalları satın almamak gerek. 1 aylık veya eski kanalları al kullan bir fark olduğunu iddia edebilirler ama ben aksini, onlar da iddialarını kanıtlayamaz

Hocam programı tekrar paylaşabilir misiniz rica etsem. Linki silmişsiniz sanırım

Aynen link alabilir miyiz. Skype yazmayı denedim ama uyarı verdi. PM de atıyorum şimdi. Okudum bütün mesajları gördüm neye kızdığını.

Bu paylaşım başka formda olsaydı banlanmıştı kesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri