Paylaşımı bugün yapmanız çok manidar Teşekkürler bilgi, bilgidir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam EGC.rar dosyasını indiriyorum fakat dosyaları dışarı çıkartmak istediğimde hata veriyor
Yalnız trojan gözüküyor tarattığımda
ytparanın uzuan zamandır görmek istediği paylaşım olmuş. Emeğine sağlık hocam teşekkurler.
edit: yalnız doyayı tarattığımda uyarı verdi bilginiz olsun.
![]()
Dönüş yaptım hocam.
Benzer sorunu yaşayanlar antivirüsü devre dışı bırakıp rardan çıkardığı klasörü istisna olarak ekleyip denesinler büyük ihtimal sorun budur, eğer disk dolu değil ise
virüstotalde 100e yakın antivirüsten sadece 2si uyarı veriyor hocam, illegal programlarda böyle şeylerin çıkması doğaldır
Ekstradan söylediğim gibi 1 yıldır benim hem şahsi bilgisayarlarımda hem de vds'de mevcut olarak duruyor, illegal & crackli yazılımlarda vs. böyle eşyler çıkabiliyor.
---------- Spam Engelliyici 15:03 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------
işini görmüş ve zarar görmemiş olman, trojen taşımadığı anlamına gelmiyor.
ilgili dosyalar FUD'lanmış birer backdoor trojen dir. Açık kaynak kod değildir. Kimse indirmesin!
https://www.virustotal.com/gui/file...6a7a262637f9e3ec865e5b8238cf143e0d3/detection
Beyler video aynısı yaptım uygulama acılmıyor bende ne yapmam lazım? yardım edin lütfen
Arkadaşa twden bağlanıp sorununu çözdüm
yardımların için çok tşk ederim
hocam bende de program açılmıyor acaba nasıl çözdünüz?
yani videoyu input klasörüne atıp bat dosyasını çalıştırıyorum ama açılıyor hemen kapanıyor başka hiç tepki yok
hocam bende de program açılmıyor acaba nasıl çözdünüz?
yani videoyu input klasörüne atıp bat dosyasını çalıştırıyorum ama açılıyor hemen kapanıyor başka hiç tepki yok
skype ekleyip tw verin bağlanayım hocam
Arkadaşın işini de hallettik
Teşekkür ederim hocam, boş zamanım çok bu aralar[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] sağolasın tw ile bağlanıp 2 saniyede benimde sorunu çözdü emeğine paylaşımına sağlık kardeşim bu devirde böyle bir yardım severlik takdir edilesi bir hareket
aynısı oldu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.