Bedava internet Kampanyası ve Ek iş fırsatı

• Kullanıcı bedaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her iş herkese mantıklı gelecek diye bir kaide yok saygı duyarız. Şikayete gelincede her insanı aynı anda memnun etmek kolay değildir bu tür şikayetler herzaman olacak.

Bu sistemler meganın üvey evlatlarıdır kanmayın

:D çok yerinde bi tespit yapmışsın bravo sana nekadar çok biliyosun hemen teşhisi koymuşsun.

biz kullandığınız interneti bu firmaya taşıyın diyoruz sen mega diyosun :D

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:54 ----------

belesinternet.com nedir ya. :D

Öz türkçe :D

bu arada aylık google araması 10 bine yakın demekki siz ilk defa duyuyorsunuz :)

Ve biz öyle değiliz bu sistem böyle değil mega değil derler.

Herkes böyle der ve sonuç sürekli hüsran olur

Son düzenleme:
ben bu network e karşı çıkanları ön yargılı davrananları bir türlü anlamıyorum sizene kardeşim herkes kendi hür iradesiyle giriyor bu işlerin risk olduğunu bilerek giriyor.Bu işlerde kazanmakta var kaybetmekte akıllı insan herzaman kazanır bu işlerde. Lütfen şu ön yargılarınızı kırın oyle konuşun araştırın biraz.

ben bu network e karşı çıkanları ön yargılı davrananları bir türlü anlamıyorum sizene kardeşim herkes kendi hür iradesiyle giriyor bu işlerin risk olduğunu bilerek giriyor.Bu işlerde kazanmakta var kaybetmekte akıllı insan herzaman kazanır bu işlerde. Lütfen şu ön yargılarınızı kırın oyle konuşun araştırın biraz.

Tebrik ediyorum arkadaşım. Boşver birileri konuşur bakar birileri yapar alır başını gider.

Hırsızlık yapanı görsen ne yaparsın ? Yapma dersin değil mi ? Yada kötülük yapan birisini görünce dersin yapma.yada arkadaşın uzun yola gidecek buzlu yola mı git dersin düzgün yoldan mı ? Çocuğuna esrar mı kullan dersin düzgün bir evlat mı ol.Arkadaşın ticarete girse ona bozuk mal satandan mı al dersin en kalitelisini mi ?

Demem şuki arkadaşların zarar etmemesi için söyleniyor onca şey.10 kişi girip 1 kişi kar ediyorsa o sisteme kimseyi yollamak istemeyiz.insanlık denen şeyden dolayı bunun sebebi.bizim dilimiz yandı sizin yanmasın diye önyargılı herkes uyarıyor.ama sokmaya çalışan kişiyi değil cebini düşünür.konuyu açan arkadaşın amacını bilmiyoeum ama buraya adam sokmak isteyen karşıdakini değil cebini düşünür.aonuçta onlarca mağdur.mağdur olanlar sizi ilgilendirmiyorsa zaten yorum yok...

Hırsızlık yapanı görsen ne yaparsın ? Yapma dersin değil mi ? Yada kötülük yapan birisini görünce dersin yapma.yada arkadaşın uzun yola gidecek buzlu yola mı git dersin düzgün yoldan mı ? Çocuğuna esrar mı kullan dersin düzgün bir evlat mı ol.Arkadaşın ticarete girse ona bozuk mal satandan mı al dersin en kalitelisini mi ?

Demem şuki arkadaşların zarar etmemesi için söyleniyor onca şey.10 kişi girip 1 kişi kar ediyorsa o sisteme kimseyi yollamak istemeyiz.insanlık denen şeyden dolayı bunun sebebi.bizim dilimiz yandı sizin yanmasın diye önyargılı herkes uyarıyor.ama sokmaya çalışan kişiyi değil cebini düşünür.konuyu açan arkadaşın amacını bilmiyoeum ama buraya adam sokmak isteyen karşıdakini değil cebini düşünür.aonuçta onlarca mağdur.mağdur olanlar sizi ilgilendirmiyorsa zaten yorum yok...

Arkadaşım söylediklerine katılıyorum doğru söylüyorsun bizim burdaki derdimiz hem kendimize hemde başkasına faydalı olabilmek için bir konu açtık ama arkadaşlar hiç araştırmadan bilmeden bişeyler söylüyorlar bizim tepkimiz bunadır ön yargıyla kimseyi uyaramazsın varsa bir delilin sunarsın bizde yanlış yoldaysak önlem alırız varmı şu ana kadar yorum yapanlardan bir delil sunan peki olumsuz yorum yapanların dediği gibi değilse sunduğumuz sistem (ki değil) peki o olumsuz yorumlardan etkilenipte kazanç sağlayamayan kişilerinde hakkını sen de dahil hep beraber verirsiniz.

bu sizin söylediklerinizle network ün bir alakası yok hocam tamamen farklı şeyler network bir iş ağıdır bunun pasif kazancıda par üye kazancıda var türlü türlü kazancı var yani mesela ben birini üye yaparken öncelikle network ü bilip bilmediğini sorarım eğer biliyorsa bu işlerin nasıl olduğunu bilir bilmiyorsa uzun uzun anlatırım nasıl risk olduğunu sonunda kazanmakta kaybetmekte var iyi analiz edersin ona göre girersin bir sisteme hadi hurraaa diye girilmez. Benim lafım bu işi yapanları enayi olarak görenlere bazen denk geliyorum forumda o yüzden yazdım network sadece insanları üye yaparak kazanç sağlayan bişey değildir hiç üye yapmadanda kazandıran türlü türlü sistem sayabilirim size kısaca hocam bir işi anlayıp dinlemeden ön yargı ile yaklaşmayın insanlara enayi demeyin. herkesin aklı var fikri var girdiği yolun nasıl bir yol olduğunu elbette bilerek giriyor

Adminler yada Modlar biri dan incelesin sistemin mega ile benzirliği varsa konu kilitlenir.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ; [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] ; [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] ; [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

BOŞ İŞ BOŞ İŞ BOŞ İŞ BOŞ İŞ BOŞ İŞ BOŞ İŞ BOŞ İŞ BOŞ İŞ BOŞ İŞ bu tarz konular forumda açılmayacaktı hani ve müdahale edilecekti diye biliyorum...

Arkadaş işe giriş ücretsiz diyor internet ücretsiz diyor yalnız hemen siteyi açıp 2 paragraf okuduğumuzda görüyoruz ki temsilci olmak için adamlara aboneliğimizi almamız gerekli kısaca dolaylı yoldan dolandırıcılık ötesi berisi yok.

Not : Adminler işi okuduğunda zaten konuyu kilitleyecektir içiniz rahat olsun.

Şöyle bi siteye baktığında alan adına baktığında siteye baktığında hiç gerçekcilik gözükmüyor buna kim güvenir ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri