Bedava iphone 5 Batarya Değişimi

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

wareback

Kayıtlı Üye
arkadaşlar öncelikle konu indexlesin diye buraya yazdım bundan özür dilerim
ama herkez faydalansın herkez görsün diye yapiyorum

arkadaşlar iphone 5 lerde çok büyük bir sjarz problemi mevcut appel şirketi de bunu fark etmiş ve bütün iphone 5 lerin sjarzlarını bedava değiştiriyor

yapmanız gereken en yakın appel store a gitmek ve iphone 5 inizin bataryasını değiştmek istediğinizi söylerseniz size direk yardımcı olacaklardır

kaynak:
https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-battery/

ek olarak:
arkadaşlar harf hatası yapmış olabilirim ben hollandada doğdum büyüdüm en fazla bukadar oluyor kusura bakmayın

Bende iPhone 5 kullanıyorum ve gerçekten batarya problemi 4 ve 4se göre çok çok kötü durumda. Bu söylediğinizi şu an ülkemizde yapan var mı acaba ?

Zaten Apple cihazlarında garantiniz varsa herhangi bir problemde anında yeni telefon alabiliyorsunuz. Kullanıcı hatası olmasın yeter ki. Ama bu pil değişimi için tamamen özel bir olay yaratmışlar demek ki sıkıntı çok.

bütün cihazlar için geçerli değil. belli bir seride hata var. cihazınızın seri numarasıyla kontrol ediyorsunuz. eğer değişim programındaysa bataryayı değiştiriyorlar.

Bütün appel store larda değişim yapiyorlar her ülkede heryerde appel store olsun yeter

Son düzenleme:
S4 lerdede pil şişme sorunu var koskoca firmalar bir pil yapamıyor .)

Bilgiyi Düzeltelim. Batarya Arızası Veren İphone 5'ler Sadece Bataryasını Değil, Sıfırıyla Değiştiriliyor. Tek Şartları Çin'de Üretilmiş Olması... Bunun için Apple Sitesine Girip Telefonun Serialini veya İM Gerekli Bölümlerden Kontrol Edebiliyorsunuz. Benim ki Maalesef İngiltere Üretimi Olduğu için Geçerli Olmadı... Bu Arada İphone Türkiye Temsilciliğinden Telefon ile Detaylı Destek Alabiliyorsunuz...

Son düzenleme:
Bilgiyi Düzeltelim. Batarya Arızası Veren İphone 5'ler Sadece Bataryası Değil Sıfırıyla Değiştiriliyor. Tek Şartları Çin'de Üretilen İphone 5'leri Geri Alıyorlar... Bunun için İphone Sitesine Girip Telefonun Serialini veya İM Gerekli Bölümlerden Kontrol Edebiliyorsunuz. Benim ki Maalesef İngiltere Üretimi Olduğu için Geçerli Olmadı... Bu Arada İphone Türkiye Temsilciliğinden Telefon ile Detaylı Destek Alabiliyorsunuz...

hocam benim ki uyumlu oldu ama gaziantepte appstore yok nasıl yapıcam aslında sorun da yok ama sıfır bi cihaz fena olmaz :D

hollandada uyuyo ise telefonu götürüon bataryayı değiştiriyorlar geri veriolar dışarda nasıldır bilemem

arkadaşlar kvk gücencesiyle 5s almıştım ? ben nası değiştirebilirim bataryamı

Bende iPhone 5 kullanıyorum ve gerçekten batarya problemi 4 ve 4se göre çok çok kötü durumda. Bu söylediğinizi şu an ülkemizde yapan var mı acaba ?

Zorlu center var istanbulda orada yaparlar böyle birşey varsa.Türkiye'deki tek apple magzası o.

Son düzenleme:
Zorlu center var istanbulda orada yaparlar böyle birşey varsa.Türkiye'deki tek apple magzası o.

her şehirde var yada büyük şehirlerde ben kendim istanbulda kaçtane avm de gördüm eskişehirdeki avm de gördüm coğu şehirde var hele istanbulda baya çok var

her şehirde var yada büyük şehirlerde ben kendim istanbulda kaçtane avm de gördüm eskişehirdeki avm de gördüm coğu şehirde var hele istanbulda baya çok var

Apple store olarak tek zorlu center var diye biliyorum ben .Diğerleri bayi olarak geçiyor sanırsam.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri