BEDAVA İZLENİM ABONE LIKE youtubemedyam.com

secula2019

Kayıtlı Üye
Merhaba değerli form üyeleri

Bir değiş tokuş sistemi olan www.youtubemedyam.com ile videolarınıza hit çekebilir, abone sayınızı yükseltebilir yada videolarınıza like alabilirsiniz.

Sitemiz bugün aktif oldu ve hızlı bir reklam kampanyasına giriyoruz,
1. hedefimiz 10.000 kullanıcı
2. hedefimiz 100.000 kullanıcı

Bu kapsamda siz ytpara kullanıcılarını elbetteki unutmadık
Siteye üye olduktan sonra kupon kullan diyerek yt para ailesine ait özel kuponu kullanarak ilk üyelik bonusu olan 500 coine ilaveten kupondan 10.000 coin gelerek toplam 10.500 coine sahip olacaksınız

Bu 10.000 coinle neler yapabilirim ?

1000 adet videonuza ister like ister izlenim ister kanalınıza abone çekebilirsiniz isterseniz facebook instagram twitter da kullanabilirsiniz yada web sitenize trafik çekebilirsiniz

kampanya, katılan ilk 100 kişi ile sınırlıdır. şimdiden size de bize de hayırlı olsun

YTPara Kupon Kodu : YTPARA-5322-9759-2048

TELEGRAM GRUBU İÇİN LİNK : https://t.me/joinchat/NPGfBB1-zLm_ZEae55eLuA

Son düzenleme:
Üye olundu kupondan 10 bin alındı

üye oldum bakalım nasılmış?

ben de oldum hayırlısı . özgün kanalım da kullanmak istiyorum bir sorun olur mu ?

ücretsiz üyeler 25 koine kadar değer verebiliyor para verip yapanlar 50 koin verebiliyor dolayısıyla ücretsiz üyelerin videoları sonlarda çıkabiliyor ve izlenmiyor bizde 50 koin verebilelim

Gelen istek üzerine vip üyelik ile free user farkı kalmamıştır. Herkes vip üye gibi 50 krediye kadar video izlettirebilir.
İlave olarak ytpara kodu ile gelecek sayısı 200 e çıkarılmış . 100 değil 200 kişiye 10.000 coin hediye

aslında hiçbirşey bedava değil bir çok sistem var böyle

üye oldum 10k ödül alındı hayırlı olsun

Gelen istek üzerine vip üyelik ile free user farkı kalmamıştır. Herkes vip üye gibi 50 krediye kadar video izlettirebilir.
İlave olarak ytpara kodu ile gelecek sayısı 200 e çıkarılmış . 100 değil 200 kişiye 10.000 coin hediye

teşekkürler

Denemedeyim. 10 dakka oldu. Tıklama yok sayfalara. Sistem geç işliyor sanırım.

Hocam şöyle düşünün, siz izlerseniz birilerini , birileri de sizi izler

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HATA: Bu Youtube hesabı mevcut değil! kanalpn adını yazınca bu cıkıyor. youtube kullanıcı adı kısmına yazdıgım zaman..

200 aboneye ihtiyacım var bu şekilde özgün kanalıma hızlıca abone kasabilir miyim ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri