Bedava Makale Yazarlığı Kitabı

• Kullanıcı lukama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Makale Alış - Satışı

lukama

Kayıtlı Üye
makale-yazarligi-kitabi.png

Merhaba arkadaşlar,

Kendi sitem için hazırladığım e-kitabı sizlerle paylaşmak istiyorum. Kitapta resimli anlatımlarda bulunmakta. 39 sayfalık kitabımızın içeriğinde;

- Makale yazarlığı yaparak internetten nasıl para kazanılacağı,
- Makale sektörü hakkında bilgiler,
- Makale yazarken nelere dikkat edileceği,
- Ve yazılan makalelerin nasıl satılacağıyla ilgili detaylı ve doyurucu bilgiler bulunmakta.

Herhangi bir şart olmadan buraya tıklayarak hemen ücretsiz indirebilirsiniz.

Alternatif Link ==> Tıkla

Son düzenleme:
şöyle paylaşımlar görmek cidden mutlu ediyor teşekkürler

Hocam 39 sayfada herhalde makalenin tarihçesinden başladın anlatmaya. :) azimle okumaya çalışacağım. Paylaşım için teşekkür ederim.

Uh oh, Bitly can't show you the page you are trying to access.
Verdiginiz linkte sorun var galia hocam ?

Uh oh, Bitly can't show you the page you are trying to access.
Verdiginiz linkte sorun var galia hocam ?

Herhangi bir sorun yok. Tekrar deneyin lütfen.

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

Hocam 39 sayfada herhalde makalenin tarihçesinden başladın anlatmaya. :) azimle okumaya çalışacağım. Paylaşım için teşekkür ederim.

Makale nedir, nasıl yazılır, yazmadan önce nelere dikkat edilir, yazılırken nelere dikkat edilir, yazdıktan sonra nelere dikkat edilir, makale sektörü piyasası nedir vs detaylı bir anlatım oldu. Resimli anlatımlarla da zengin bir kaynak oldu diyebilirim. :)

Sizi tebrik ederim hocam, kitabın ücretsiz olması beni duygulandırdı açıkcası =) Şu günlerde çogu şeyin, en ufak taktiklerin bile parayla satılması sacma geliyor insana, adam yolda yürümeyi ögrense "yürümeyi ögretiyorum e-book" çıkarıp parayla satacak neredeyse.
Asıl iyilik sizin gibilerin yaptıgıdır kâr amacı gütmeden, ögrenci kardeşlerimiz makale yazarak harçlıklarını çıkartabilir.

Son düzenleme:
[MENTION=10259]lukama[/MENTION] Herhangi bir sorun yok. Tekrar deneyin lütfen.

[MENTION=10259]lukama[/MENTION] Herhangi bir sorun yok. Tekrar deneyin lütfen.

Alternatif link ekledim. Lütfen onu deneyin.

---------- Spam Engelliyici 00:32 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

Sizi tebrik ederim hocam, kitabın ücretsiz olması beni duygulandırdı açıkcası =) Şu günlerde çogu şeyin, en ufak taktiklerin bile parayla satılması sacma geliyor insana, adam yolda yürümeyi ögrense "yürümeyi ögretiyorum e-book" çıkarıp parayla satacak neredeyse.
Asıl iyilik sizin gibilerin yaptıgıdır kâr amacı gütmeden, ögrenci kardeşlerimiz makale yazarak harçlıklarını çıkartabilir.

Aslında bu kitabı kendi sistemimin yazarlarını eğitme amaçlı hazırlamıştım. Ama insanlar birşeyler öğrenmeli ki o öğrendikleri sayesinde kaliteyi yükseltsinler. Kitabı da hiçbir şey bilmeyen birine göre hazırladım. Sıfırdan başlayan biri bu kitap sayesinde makale yazarlığı hakkında çok fazla bilgiye sahip olacak. Kitabı iki ayda yazıp bitirdim. Zaten okuduğunuzda ne kadar detaylı ve özenli olduğunu farkedeceksinizdir. Sağdan soldan bulma bilgilerle değil tamamen kendi araştırmalarım ve tecrübelerim sonunda ortaya çıktı. :)

İçerik güzel ve doyurucu, eline sağlık kardeşim. Fikir olarak ta güzel düşünülmüş; Alternatif gelir arayışında olanlar için, nasıl yapılacağının yanında, nerede yapılabileceğinin de, cevabı var. Yolunuz açık olsun.

Değerli bir paylaşım inşallah bir çok arkadaşın işine yarar

Güzel hizmetiniz için teşekkür ederiz hocam.

makale-yazarligi-kitabi.png

Merhaba arkadaşlar,

Kendi sitem için hazırladığım e-kitabı sizlerle paylaşmak istiyorum. Kitapta resimli anlatımlarda bulunmakta. 39 sayfalık kitabımızın içeriğinde;

- Makale yazarlığı yaparak internetten nasıl para kazanılacağı,
- Makale sektörü hakkında bilgiler,
- Makale yazarken nelere dikkat edileceği,
- Ve yazılan makalelerin nasıl satılacağıyla ilgili detaylı ve doyurucu bilgiler bulunmakta.

Herhangi bir şart olmadan buraya tıklayarak hemen ücretsiz indirebilirsiniz.

Alternatif Link ==> Tıkla

Hocam ellerine sağlık, Ne kadar aboneniz olduğundan ve günlük ortalama alınan makale sayısından da bahseder misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri