Bedava site herkez içeri

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Gençler hostinger ücretsiz olarak xyz domain dağıtıyormuş. (xyz) sakın adult anlamda anlamayın, aksine biraz araştırırsanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz.

xyz domain bedava, hosting bedava. Size kalan tek şey sitenize bi wordpress kurun içerik paylaşımı yapın sonra adsense alın ^_^

İstek olursa akşam bi video çekerim.

Referanslı kaydol:cool:
Referanssız kaydol.:(

Oqv1gA.png

zAjPX4.png

GYm8V3.png

yM67QN.png

62aAO9.png

Aklıma direk matematik.xyz geldi almışlar :eek:

Edit : sonra sayilar.xyz geldi oda alınmış sanırım :D

Bunun gibi çok site var.Ancak sonuna kendi uzantılarını ekliyolar.Mesela tr.gg gibi.Bunun sonuna .com uzantılı alan adı alabiliyo muyuz?

---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 13:01 ----------

Edit:Siteyi açınca hostinger reklamı çıkıyor mu?

Hocam konuyu asla baltalamıyorum ama deneyen biri olarak deneyimlerimi aktarmak isterim.
Hostinger üretsiz host ve domain diyor ama....Kullanmaya başladığınızda anlık 5 hit aldığınız anda sizi ücretli üyelik almaya zorluyorlar hizmette berbat.Bunu belirteyim ancak deneme amaçlı script kurmaya idealdir

tr gg falan vardı bi ara bunlardan bi hayırmı gelirmi bilemiyorum

Daha önce böyle bedava hosting ve domain dağıtan firmalar ya sonradan ücret talep etti ya da işleyen sitelere el koyarak kendisi işletti veya sattı. Ben güvenilmemesi taraftarıyım. Eğer script falan kurup deneme yapacağınız bir alan istiyorsanız bile uzak durun millet "LocalHost" diye bişi icat etmiş. :D

1-Hostingeri yıllarca kullanmış biri olarak güvenilir olduğunu söyleyebilirim
2-Konuyu açan arkadaşın referans programına katıldığını ve bir şeyler hedeflediğini söyleyebilrim(referans programı 5 veya 100 $ ödeme veya .com domain vs. Ve kesinlikle ödeme yapıyorlar) Destek olmak isteyebilirsiniz.
3-Eğer daha önce site açmamış ve bir şeyler denemek isterseniz kesinlikle öneririm.
4-Ücretsiz hosting ve domaine ait siteler adsenseye zor kabul edilir.
5-hepinize bol kazançlar

Benim sitemde hostingera bağlı kaldı, ilk 3 ay orada kaldı hız konusundan pek iyi değil özellikle wordpress kullanacaklar için hep "CPU Limit Exceeded" hatası veriyor. Ve site ziyaretçisi günlük 1000 kişiyi geçtiği anda hesabı askıya aldılar. Sitemdeki her şeye erişimim kapatıldı ve benden premium'a geçmemi istediler.

Ben de siz böyle firmamıydınız filan falan premiuma geçecektim askıdan çıkarısanız geçeceğim filan dedim sitemi geri açtılar tüm yedekleri alıp başka bir hostinge geçtim :D Yani Sizi en fazla 3 ay idare eder...

Eğer free hosttaysanız haftada en az 1 kere yedek alın ne yapacakları belli olmuyor :)

bunun hakkında bir video çekseniz iyi olur gerçekten. wordpress kurulumunu anlatan vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri