bak benim ağzımı bozdurmayın burda bu benim düşüncem seninki de senin düşüncen ben kullanmıyacan sen ister kullan ister kullanma burda gelip bana laga luga da yapma luzumsuz insan
Boş yapma , uza.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bak benim ağzımı bozdurmayın burda bu benim düşüncem seninki de senin düşüncen ben kullanmıyacan sen ister kullan ister kullanma burda gelip bana laga luga da yapma luzumsuz insan
çalıştığımız videoların adları vs. site sahibine gitsin baktı kazançlar iyi o kategoride bize bir rakip daha çıksınmanuel forever
![]()
FREE YOUTUBE VIDEO SPINNER
Merhaba arkadaşlar piyasadaki bazı botların yaptığı etiket açıklama özgünleştirme olayının çok çok daha üstün geliştirilmiş halini ücretsiz olarak paylaşıyorum. Belirli mantık silsilesi içinde en iyi etiket ve açıklamayı verir.
-Niye başlık özgünleştirme yapmadım? Çünkü başlık özgünleştirmede çoğu zaman video başlığı ve video içeriği alakasız çıkıyor. Videonun orijinal başlığı onu izleyicisine ulaştırır. Yaptığım sistem ise en alakalı en çok etiket ve açıklamayı toplar. Gerek google veya youtube dan arama yaparak videonuza ulaşırlar gerekse bir video izlerken sizin videonuz sağda önerilen videolarda daha çok videoda görünür.
Sisteme orijinal videonun başlığını girerek çalıştırabilirsiniz. Eğer video urlsi girerseniz arama daralır.
Özgünleştirmek istediğiniz videonun başlığını girip enter tuşuna veya ÖZGÜNLEŞTİR butonuna sadece 1 kez tıklayın ve 3-4 saniye bekleyin. Çıkan sonuçlarda 1. kutu açıklama 2. kutu etiketleri veriyor.
Butona üst üste tıklarsanız sonuç vermesi gecikir.
FREE YOUTUBE VIDEO SPINNER
Hocam altta zaten spin tuşu var.Ona tıkladım reklam açılıyor
Hocam altta zaten spin tuşu var.Ona tıkladım reklam açılıyor
Spam derken hocam tektek linkmi yüklicez buna allah aşkına spam yapan kim ugraşır bununla?![]()
kardeş yalan söyledin. o butona basınca reklam falan açılmaz.. zaten açılmamışta adsenseden baktım hiç tık yok. niye yalan söylüyorsun. millet bundan faydalansa sen zarara mı uğruyorsun? karalama kampanyası yeni mi başladı yoksa bitiyor mu söyleyin de ona göre davranalım...sanki site fakeymiş gibi yorum giriyon milleti kaçırmak için ayıp bu yaptığın.
[MENTION=13926]sadoo[/MENTION] bu saçmalıklara son vermek istiyorsan [MENTION=11620]era[/MENTION] üstadla kodları paylasıp konuya son noktayı koymasını isteyebilirsin.
Neden yalan söyleyeyim spin diye altta tuş vardı tıkladım reklam açıldı neden seni karalayayım
konu açılınca değil de bu laflar her zaman olur.admin incelerse milletin sesi kesilir en azından. senin içinde sakıncası yoksa tavsiye ederim yani.konu açınca kodları paylaşmak zorunluysa paylaşırım hocam.
konu açılınca değil de bu laflar her zaman olur.admin incelerse milletin sesi kesilir en azından. senin içinde sakıncası yoksa tavsiye ederim yani.
kardeş yanlışlıkla reklama tıklamışsındır diyeceğim de diyemiyorum.
![]()
Sen neden her yazdığımı yanlış anlıyosun.Youtube videosu açılmıyor.Başka bir sitede reklam açılıyor yazdım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.