BEDAVA Video Etiket Açıklama Özgünleştirme

• Kullanıcı sadoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
İşte bu lazım mesajım bulunsun.. Teşekürler

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

hep benım videolarda benim koydugum etiketlerle aynı etiket ve açıklamalarda çok yakın aynı açıklamaa denılebilir bunun nedeni nedir?

hocam çünkü o videoyla alakalı olanlardan çekiyor. kullanıcı sizin videonuzla alakalı birşey arattığında o açıklamalar ve etiketler sayesinde arama sonuçlarında sizin videolarınız çıkıyor. Çekilen yeni açıklama ve etiketler o konuyla alakalı en çok izlenen videolardan seçildiği için hem o videolarda sağda öneri olarak çıkarsınız hem de çok izlenen videolardaki açıklama ve etiketleri çektiği için aramalarda en üstlere çıkarsınız.

Sağolasın

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar piyasadaki bazı botların yaptığı etiket açıklama özgünleştirme olayının çok çok daha üstün geliştirilmiş halini ücretsiz olarak paylaşıyorum. Belirli mantık silsilesi içinde en iyi etiket ve açıklamayı verir.
-Niye başlık özgünleştirme yapmadım? Çünkü başlık özgünleştirmede çoğu zaman video başlığı ve video içeriği alakasız çıkıyor. Videonun orijinal başlığı onu izleyicisine ulaştırır. Yaptığım sistem ise en alakalı en çok etiket ve açıklamayı toplar. Gerek google veya youtube dan arama yaparak videonuza ulaşırlar gerekse bir video izlerken sizin videonuz sağda önerilen videolarda daha çok videoda görünür.

Sisteme orijinal videonun başlığını girerek çalıştırabilirsiniz. Eğer video urlsi girerseniz arama daralır.

Özgünleştirmek istediğiniz videonun başlığını girip enter tuşuna veya ÖZGÜNLEŞTİR butonuna sadece 1 kez tıklayın ve 3-4 saniye bekleyin. Çıkan sonuçlarda 1. kutu açıklama 2. kutu etiketleri veriyor.
Butona üst üste tıklarsanız sonuç vermesi gecikir.
Link: http://ozgunlestir.net78.net/

Kardeşim paylaşımın harika. Sen bakma felaket tellallarına. Onların ne kimseye faydaları olur nede faydalı olanlara tahammülleri olur. Takmayacaksın onları. Ben ne paylaşımlar yapıyorum parayla satılanları bedava veriyorum yinede hakaret yiyorum. Sana kötü yazanlara cevap vermene bile değmez..Onları bırak öyle debelenip dursunlar.Sen doğru bildiğinden şaşma..Helal olsun çok iyi paylaşım yapmışsın.

paylaşımın ıcın sağol hocam Lazım olan bişeydi Bol kazançlar diliyorum sana :)

Müthiş bir paylaşım olmuş kodları paylaşman mümkün mü acaba buradan veya pm ile ?

Eyvallah sagolasin

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada system harika isliyor kanimca cunku bi kaç mantıklı cumle yazdım guzel etiket ve aciklamalar verdi

aşağıda mantıksızca yazdığım ne habere çıkan sonuç :D

Ne habere çıkan sonuç :))

kemal sunalın da söylediği ne haber,ne haaberr ee daha daha ne haber:P

Hababam Sınıfı - Kemal Sunal`ın unutuLmaz Rüçhan Çamay takLidi.
Ne mektup geliyor ne haber senden Söyle de bileyim bıktın mı benden Her akşam güneşin battığı yerden Gözlerin doğuyor gecelerime Geçilmez gurbetin sokaklarından İçilmez suları pınarlarından Öptüğüm o ıslak dudaklarından Sözlerin doğuyor gecelerime Çileli doğmuşum zâten ezelden Hasrete alıştım ne gelir elden Yaşlı gözlerime baktığın yerden Gözlerin doğuyor gecelerime.

Aç kalbini ben geldim Sıkı sıkı tut bırakma Zar zor yıktım duvarlarımı Kıymetini bil uzatma Bak yaldızlarımı döktüm Açtım kapılarımı gir içeri Gör parklarımı bahçelerimi Anla ben büyük harflerden ürktüm Ben anlamam toptan tüfekten Ben anlamam taştan yürekten Anlamam akıntıya kürekten Bunları boşver ne haber aşktan Gözlerinin arkasını Sözlerinin alt yazısını Kalp diline çevirdim çoktan Okudum özgürce acısını

Edit - Ali Büke

Hayatımız 1.Türküdür 1.Turku 1.Turku 1.Turku (Facebook)

Paylaşım için teşekkürler domain alırsanız hostinginizi karşılayabilirim zamanla buna benzer toolları sitenize eklerseniz iyi yerlerede gelir siteniz.

birader 2 kelime yazdım, benim 6 kelimelik videomun tam etiketlerini ve infoyada 2 tane videomun infosunu çekti . üzülsemmi sevinsemmi bilemedim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri