BEDAVA Video Etiket Açıklama Özgünleştirme

• Kullanıcı sadoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Herkesi kendiniz gibi bilmeyin, iftira attığınız gibide kanıtlayında kişiliğinizi görelim

ikinci olarakda ilk mesajlardaki arkadaşın cevabını okuyun sonra isterse
kod bilgisinden anlayan [MENTION=11620]era[/MENTION]; inceleyebilir bizim için problem olmaz "devam edilen konu http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...nlestirme-sistemi-http-www-ozgunvideo-tk.html "

" http://www.ytpara.com/494016-post10.html "

İftira değil ön yargı, göndereceğiniz kodların arasından veritabanına kaydedilen alanı silip kodları rahatlıkla gönderebilirsiniz. Ben böyle düşünüyorum iftira diye algılamayın . Çünkü gerçekten kelime veritabanı oluşturmak için çok mantıklı bir proje bence belki değildir. Ben böyle düşünüyorum ve kullanmıyorum. Kullananlarada bir şey demiyorum.

Kodları yollayın bakalım bu tartışma bitsin:)

ozgunivideo.tk ' nın tamamını yolladım pmden

Ali ayşeyi seviyor bağlantılı meta taglar aşağıdakiler :)

Korku, Jumpscares, Korku Anlar, Screaming, Scared, Oyunlar, Korku Oyunları, Büyük Jumpscares, Reaksiyonları, Komik, Crystal Cove, Oculus Rift (Video Game Platformu), Oculus VR, kötü Jumpscare Hiç, Çılgın, Creepypasta, Labirent

evet hocam :/ yazdıgınız başlıgı youtubede aratıyor ilk videolarda kim bu şekil etiket girdiyse onları çekiyor. video olmadıgında yada videoları yükleyenler saçma etiket girdiginde böyle garip birşey meydana geliyor :( "kurtlar vadisi pusu" diye aratın :))

İftira değil ön yargı, göndereceğiniz kodların arasından veritabanına kaydedilen alanı silip kodları rahatlıkla gönderebilirsiniz. Ben böyle düşünüyorum iftira diye algılamayın . Çünkü gerçekten kelime veritabanı oluşturmak için çok mantıklı bir proje bence belki değildir. Ben böyle düşünüyorum ve kullanmıyorum. Kullananlarada bir şey demiyorum.

Bence çok basit düşünüyorsunuz. uyandıgım gibi bilgisayara geçip era'ya tüm sitenin kodlarını yolladım. Benimde php olarak çok kod bilgim yok ancak veritabanına kaydedilen kodları silme gibi bi durumum olsa site çalışmayacagını tahmin ediyorum ve bunun için veritabanı (mysql) bağlantısı gerek. sistemde böyle bir bağlantı yok zaten kod bilgisinden anlayan bilgileri kaydeder mi kaydetmezmi diye anlayabilir.

Bence çok basit düşünüyorsunuz. uyandıgım gibi bilgisayara geçip era'ya tüm sitenin kodlarını yolladım. Benimde php olarak çok kod bilgim yok ancak veritabanına kaydedilen kodları silme gibi bi durumum olsa site çalışmayacagını tahmin ediyorum ve bunun için veritabanı (mysql) bağlantısı gerek. sistemde böyle bir bağlantı yok zaten kod bilgisinden anlayan bilgileri kaydeder mi kaydetmezmi diye anlayabilir.

PHP kodlarından "INSERT INTO tabloAdi (etiket,aciklama) VALUES (etiket,aciklama);" şu satırları silmek sistemin çalışmaması için bir sebep değildir. Dediğim gibi gene ben kullanmıyorum .

PHP kodlarından "INSERT INTO tabloAdi (etiket,aciklama) VALUES (etiket,aciklama);" şu satırları silmek sistemin çalışmaması için bir sebep değildir. Dediğim gibi gene ben kullanmıyorum .

Kullanmaları için kimseyi zorlamıyoruz zaten bu sizin ve diger arkadaşların tercihi buna birşey diyemem. Koddan bu kadar anlıyorsanız sizede inceletebilirim kodun yapısından kayıt edilecegi edilmeyecegini silinen yeri tahmin edebilirsiniz, ön yargınız kalksın

Bana yollanan kodlarda kayıt edecek bir kod yok. Ayrıca emin olun yollanan kodları yazan kişinin o kadar detaylı bilgisi olmadığını yazdığı koddan anlarsınız.

Bu kadar ön yargılı olursanız Ozaman hiç bir botu kullanmayın çünkü arkaplanda ne yaptıklarını bilmiyorsunuz belkide bir video sizin kanala atarken birde kendi kanalına atıyordur?
VDS kullanmayın sunucu sahibi belki sizden habersizce vds bağlanıp bilgilerinizi alıyordu veya size vds'i teslim etmeden önce vds'e trojan/keylogger atmıştır?
Sunucuda kullanmayın sunucuyu size sağlayan firma bir üstteki dediklerimi yapmış olabilir.

Son olarak konu sahibi arkadaş eğer ücretli satsaydı kimse bunları söylemeyecekti. Bizim milletimiz bedava peynir sadece fare kapanında olura alıştığı için bu tarz ücretsiz hizmetleri görünce hemen altında bir şeyler arıyorlar. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Bu kadar basit.

Son olarak lütfen kimse mesajımı alıntılamasın veya cevap vermesin.

İyi çalışmalar.

Güzel Sistem Ama herkez Bizim yazdıgımız zaten etiketleri açıklamayı alıyor, Bu işten Bişe anlamadım :)

Güzel Sistem Ama herkez Bizim yazdıgımız zaten etiketleri açıklamayı alıyor, Bu işten Bişe anlamadım :)

Bir nevi dediginiz gibi hocam ancak şurdan bakarsak arattıgınız video başlıgı youtubede ilk 7 videodan etiketi açıklamayı çektigi için (saçma olanlar hariç) index alınmış kelimeleri videonuza giriyorsunuz bana göre +1 puan bu.
Basit olarakda düşünsek uğraşmak istemeyenler için hazır sistem yaz gelsin

Zaten dediğim Gibi :D uğraşmak İstemeyenler ilk sırada Hep Çıktıgımızdan , Etiketleri Bizden alıyorlar ;)

keşke seo işi bu kadar kolay olsaydı

Herkesi kendiniz gibi bilmeyin, iftira attığınız gibide kanıtlayında kişiliğinizi görelim

ikinci olarakda ilk mesajlardaki arkadaşın cevabını okuyun sonra isterse
kod bilgisinden anlayan [MENTION=11620]era[/MENTION]; inceleyebilir bizim için problem olmaz "devam edilen konu http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...nlestirme-sistemi-http-www-ozgunvideo-tk.html "

" http://www.ytpara.com/494016-post10.html "

Arkadas hic bir bilgisi olmadigi icin sorgulari kayit altina almiyodur inanirim hak veririm. Ancak biz nelerini gördük be canim. ücretli satanlarin belli bi izlenimden fazlasina ulasan kanallari kategorilerini sadece kendisinin görebilecegi sekilde otomatik kendi görebilecegi yere kaydedenleri mi dersin. neler neler.. bu kadar pisligi görmüsken gercekten saf niyetlerle biseyler paylasanlarin ne paylastiginin kodunu görmeden biseyler olabilecegini düsünmeden kullanirsak basimiza gelebilecek her seyi hakediyoruzdur.

Sütten dili yanan yogurdu üfleyerek yer.

Arkadas hic bir bilgisi olmadigi icin sorgulari kayit altina almiyodur inanirim hak veririm. Ancak biz nelerini gördük be canim. ücretli satanlarin belli bi izlenimden fazlasina ulasan kanallari kategorilerini sadece kendisinin görebilecegi sekilde otomatik kendi görebilecegi yere kaydedenleri mi dersin. neler neler.. bu kadar pisligi görmüsken gercekten saf niyetlerle biseyler paylasanlarin ne paylastiginin kodunu görmeden biseyler olabilecegini düsünmeden kullanirsak basimiza gelebilecek her seyi hakediyoruzdur.

Sütten dili yanan yogurdu üfleyerek yer.

Tartışmayı uzatmak istemiyorum üstteki era adminin mesajını okursanız belki ön yargıdan kurtulabilirsiniz, herkes kullanıp kullanmamakta özgürdür buna birşey diyemem iyi akşamlar.

çok güzel ve faydalı bi site ancak şuan çalışmıyor bı sıkıntı var galiba

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

FREE YOUTUBE VIDEO SPINNER
Öncelikle yazmadığım birşeyi eklemek istiyorum. onlarca makale ebook seo konusunda okudum ve çoğu etiket açıklama başlık uyumundan bahsediyor. bu site sizin başlığınızla ALAKALI etiket ve açıklamaları bulur ve ekranda gösterir. siz bunları videonuza yapıştırırsınız. normalde cok uzun zaman süren doğru kelime seçimini yapar. Herhangi bir yabancı foruma girin youtubela alakalı size orda derler ki keywords description title uyumlu olmalıdır. piyasadaki diğer keyword üreticiler hep hazır kelimeleri kullanır bu site ise kelimeleri db den çekmez direkt arar ve bulur. videonuzu eklediğinzden 2 gün sonra oturmus olur ve izlenmeleri görürsünüz.

Merhaba arkadaşlar videolarınız izlenmiyorsa sonuçlarda üstlere çıkmıyor demektir buda etiket ve açıklamayla alakalı birşey. Etiket Açıklama o videoyla ne kadar alakalıysa bunu arayan kişilerin videoya ulaşması bu kadar kolay olur. Bu site belirli mantık silsilesi içinde Optimum (en iyi ve en çok) etiket ve açıklamayı verir.

Sistem en alakalı en çok etiket ve açıklamayı toplar. Gerek google veya youtube dan arama yaparak videonuza ulaşırlar gerekse bir video izlerken sizin videonuz sağda önerilen videolarda daha çok videoda görünür.

Sisteme orijinal videonun başlığını girerek çalıştırabilirsiniz. Eğer video urlsi girerseniz arama daralır.

FREE YOUTUBE VIDEO SPINNER

hocam bu site çok iyiydi bi elden geçirseniz sıkıntı var galiba

Arkadaşlar konuyu güncelliyorum k.bakmayın buna benzer bir sistem var mı acaba site çalışmıyor da

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 20:45 ----------

Yazacak biri yok mu

Videoyap hesabın varsa 'özgün video yükle' yerinden başlığını yazarak özgünleştir yaparak kullanabilirsin.

Hocam videoyap kullanmadım hiç bot kullanmaya tövbe ettim de acaba kısıtlanmış bir özellik mi ? yani ödeme yapmak gerekiyor mu çünkü sadece özgünleştirme lazım

---------- Spam Engelliyici 21:50 ---------- Önceki Mesaj 21:48 ----------

Hocam denedim de süre satın almak gerekiyor teşekkür ederim yinede

Hocam videoyap kullanmadım hiç bot kullanmaya tövbe ettim de acaba kısıtlanmış bir özellik mi ? yani ödeme yapmak gerekiyor mu çünkü sadece özgünleştirme lazım

üyesiz girip denemedim hocam isterseniz üye olup bakabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri