Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bedelli yapanlar 28 gün askerlik yaparak ileride torunlarına çocuklarına ben askerliği surada mı yaptım diyecekler acaba
Düzenledim teşekkürler.dün babam için yolum hastaneye düştü, malum; sıra, doktor ve tahlil sonucu falan beklerken binbir türlü insan görüyorsunuz.
en çok gördüğüm şey gençler idi, bedelli askerlikten yararlanmak için yaşını büyütmek isteyen gençler. ilik-kemik testi mi ne yaptırıyorlardı.
çocuk 16 günle kaçırıyormuş bedelli'yi, 16 gün yaşını büyütecekti.
başlık sahibi yenilememiş,
yaş 25, bedel 15, askerlik süresi 21 gün(opsiyonel olarak değiştirilebilinir msb tarafınca, bu madde eklenmiştir)
başvuracak arkadaşlar acele etmesin, hele ki parayı hemen yatırmasın. kaçan bir şey yok, 3 ay süreniz var. en kötü parayı faize yatırın, yol harçlığınızı çıkarmış olursunuz bu süreçte.
Edit: bakaya olanlar askerlik şubesinden başvuru yapacaklar, bakaya olmayanlar edevlet üzerinden işlemlerini halledebiliyorlar.
![]()
İşin enteresan tarafı, 18 ay askerlik yapacaksın ve sivil hayatta askerlik borçlanması olarak ödediğin rakam neredeyse bedelli kadar. Sigorta primi için ödenecek tutar:11,689.92 TL(alt limit)
Yerimize askerlik yaptırılıyormu birini göndersek anlarlarmı 21 günde
Ben şu durumu anlamadım 90 doğumluyum. 2015 mezunuyum 2017 kasımda tecil bitti bittiği ay bacak kemiğimden kemik tümörü ameliyatı oldum kemiğimin bir kısmı alındı yerine kemik betonu, platin ve bunları tutmak içinde 5 çivi takıldı. Çok şükür
yürüyebiliyorum ama koşamıyorum merdiven,yokuş inip çıkmakta çok zorlanıyorum. Ayrıca 3 ayda bir kontrol taramam var. Ben şimdi (bana göre) askerliğe elverişsiz durumdayken bedelli mi ödeyeceğim. Üstelik şuan işsiz ve eşim hamileyken.
konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız cevap verebilir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.