Bedelli Askerlik Celp Dönemleri

AYDIN 1.J.EGT.TB.K.LIGI/AYDIN/AYDIN , Sevk Tarihiniz : 24.11.2018

Çok erken oldu abi bu bana :( şimdi merak ettiğim bişey var en son ayın 24 ündemi orada olmam lazım?

Ooo memleketime geliyorsun varsa isteğin hemen halledelim bir PM kadar yakınım. Ayrıca askeriyesini bilmem ama tam askelik yapılacak yerdir aydın askerlikte de pek sıkıntı çekeceğini sanmam.

benim de yaşadığım şehirde çıktı askerlik :D samsunda yapacağım, evden çıkıp askere geçecem

Bedelli askerlik celp tarihi bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun

İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN

2019 MART-16B

Aynı yerde acemi görevimi yaptım tam zamanında gideceksiniz havalar ısınmadan. Ben agustos ayında yaptım tüm birlik isilik ve pişik olmuştuk sıcaktan.

şans eseri sevk belgemi çıkarmak için girdiğim sekmede yazan yazıya dikkat edin herkes iyi okusun haftasonuda olsa mutlaka gitmemiz gerekiyormuş.

2. Verilen yol süresi içerisinde resmi tatil günü olsa dahi birliğime katılacağımı, birliğime katılmadığım takdirde bakaya suçundan mahkemeye verileceğimi kabul ediyorum.

Yanlış anlamayında memuriyet mi bu tatil günü resmi tatilde gitmeyesiniz. askerin tatili bayramı olduğunu düşünmek bile mantıksız

Not: Sözüm size değil uyarı yapmanız da iyi olmuş valla tatil diye gitmeyen olur kesin :D

Son düzenleme:
Erzincan nasıl dostum ? Bana da orası çıktı..

çok sıkı giyin derim

---------- Spam Engelliyici 13:54 ---------- Önceki Mesaj 13:48 ----------

Sevk belgeni olustur orda tam teslim olcagın tarih yazar

---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 12:24 ----------

İstanbul maltepe 2. Celp olarak yaptım kolay gelsin sizlere :D

Peki bu sevk başlangıç ve bitiş tarihinin bi önemi yokmu o zaman? sevk belgesi oluşturduğum zaman o belgedemi yazıcak teslim tarihim?

çok sıkı giyin derim

---------- Spam Engelliyici 13:54 ---------- Önceki Mesaj 13:48 ----------

Peki bu sevk başlangıç ve bitiş tarihinin bi önemi yokmu o zaman? sevk belgesi oluşturduğum zaman o belgedemi yazıcak teslim tarihim?

Sevk bitisinden 1 gün sonrasında askerligin baslıyor silüsde tam olarak kacında teslim olcagın yazar

Ooo memleketime geliyorsun varsa isteğin hemen halledelim bir PM kadar yakınım. Ayrıca askeriyesini bilmem ama tam askelik yapılacak yerdir aydın askerlikte de pek sıkıntı çekeceğini sanmam.

eyvallah düşünmen bile yeter çok teşekkür ederim inş sıkınyı çekmeyiz diyorsan çekmeyiz büyük ihtimalle siz daha iyi tanırsınız kendi memleketiniz sonuçta bari rasmışken bişey sorayım xD nasıl gidicem ben bu askeriyeye otogardan inince neye bincem bilgin varmı acaba?

bizimde 1 ay sonra kütahya hava tugayı hayırlısı bakalım. bi istanbul olsaydı iyi olurdu : )

2019 EYLÜL-31B
Birlik Adı
1 İNCİ KOMD.EĞT.TUG.K.LIĞI/MANİSA MERKEZ

eyvallah düşünmen bile yeter çok teşekkür ederim inş sıkınyı çekmeyiz diyorsan çekmeyiz büyük ihtimalle siz daha iyi tanırsınız kendi memleketiniz sonuçta bari rasmışken bişey sorayım xD nasıl gidicem ben bu askeriyeye otogardan inince neye bincem bilgin varmı acaba?

Hocam otogardan şehiriçi ile gidebilirsin gibi ama biraz yukarda kalıyor ve yürümen gerekebilir. Sanırım ilk gün askerlikten soğuyacaksın gibi görünüyor götürecek kimse yoksa bırakabilirim seni işim olmazsa askeriyeye.

bizimde 1 ay sonra kütahya hava tugayı hayırlısı bakalım. bi istanbul olsaydı iyi olurdu : )

Kalın giyin hatta 3 kat mont 2 tane termal içlik üst üste giy.donarsın Kütahya’da :) rahat yere çıktın soğuk hariç

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri