Bedelli Askerlik Celp Dönemleri

bir de bu sevk başlangıç bitiş tarihleri var arada 15 gün var. istediğiniz gün teslim olunabiliyor mu o kısım bende hala muallakta var mıdır bilgisi olan? 21 aralık başlangıç 5 ocak bitiş benim.

Birde küpe takıp gidebilirmiyiz çıkarttırıyorlar mı onu ?

Hocam benim askerlik yaptığım dönemde 2004-2005-2006 yıllarında , dövmesi olanları bile RDM (Rehabilitasyon Danışma Merkezi) ye ayırıyorlardı.Yani Psikolojik sorunu olan asker olarak ayırıyorlardı..Silah vermiyorlardı..

İçeriye küpe ile girmek gibi bir hata yapmayın , diyelim öyle bir hata yaptınız , içtimaya küpe ile çıkmayın , tüm bölüğün ve komutanların alay konusu olursunuz..Deli muamelesi yaparlar.. Eskiden olsa böyle bir hatada komutanlar döve döve hastanelik ederlerdi..Şimdi dayak yok diyorlar ama yinede belli olmaz.

He uzun saç da gidiyorsun babanım evi ya askeriye.

Kaç yaşına gelmiş adamlarsınız sorduğunuz sorulara bakın ya!

Arkadaşlar biri şu 15 günlük süreyi açıklasın o tarihler arasında mı gideceğiz. 2 gün yol veriyorlar bildiğim sadece bu :) 1 günde yemin töreninden sonra salmışlar toplamda 18 gün oluyormuş.

29.06.2019
İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN

Varmı terbibim [emoji3]

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Celp de gittim geldim çok şükür :) Kayseri Komando

---------- Spam Engelliyici 00:03 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------

Arkadaşlar biri şu 15 günlük süreyi açıklasın o tarihler arasında mı gideceğiz. 2 gün yol veriyorlar bildiğim sadece bu :) 1 günde yemin töreninden sonra salmışlar toplamda 18 gün oluyormuş.

Valla oraya saçlı uzun sakallı gelenlerde oldu. ilk gün misafir ediyorlar kayıt ederken berbere götürüp kestiriyorlar saçları :) benim çok kısa olmasına rağmen üstler yanlara göre farklı diye kestiler. O yüzden gidecek arkadaşlar az da olsa saçınızı şekilli şüküllü kestirmeyim kısa olsun ve her yeri eşit olsun.

O tarihler arası şubeye gidip kağıt alıyorsun kağıtta yazıyor gitmen gereken tarih 800 km ye kadar 1 gün , 800 1600 arası 2 gün , 1600 km den fazlaysa 3 gün yol izni veriliyor.

vay arkadaş bi ben değilim bedelli desene :P 10-15 ocaktada bizim yerimiz belli olacak.
6 ay bi yapalım bakalım neler olacak. belki uzun dönem yaparız kısmet

vay arkadaş bi ben değilim bedelli desene :P 10-15 ocaktada bizim yerimiz belli olacak.
6 ay bi yapalım bakalım neler olacak. belki uzun dönem yaparız kısmet

Orada 10 gün durunca keşke bedelli yapsaydım diyeceksin malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri