Ülkemizde para hep ihtiyaç tek etkan o olursa süresiz olarak yasa çıkar gibi geliyor![]()
hayırlısı artık bu hafta sonuda aöf sınavı varmıs ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ülkemizde para hep ihtiyaç tek etkan o olursa süresiz olarak yasa çıkar gibi geliyor![]()
Aöfde 28 e kadar oyalanmayı düşünüyorum beyler bizi atmazlar dimi okuldan![]()
Gerçekten yazık konuda yazılanlarıda okudum. Bu vatanda yaşıyosan, ekmeğini yiyip suyunu içiyosan paşa paşa o görevi yapmak zorundasın. Benim milyar dolarlarım olsun yine gidip yaparım. Bir düşünün bakalım etrafta herkes size "Korktu ve para verip gitmedi" gözüyle baksa siz ne yaparsınız ? Bir kız istemeye gittiniz vermezler. Ben vermem en azından askerliğini yapmamış insan bana göre daha tam anlamıyla olgunlaşmamış insandır. Askerlik yapıp öleceğimi bilsem bile giderim Allah şahidim. En temel görevimiz o bizim, sen gitmessen o gitmesse bu vatanı kim koruyacak ? Allah ıslah etsin
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] hocam değişti o durum, kendimden biliyorum.
Bedelli askerlik yapana kız verilmez
gidin arkadaşlar askere. bu kadar korkacak ne var anlamış değilim..
O zaman zorunlu askerlik olmayan tüm ülkelerdeki insanları sen bir anda adamlıktan çıkarttın demek. Ayrıca kimileri askerlikte vatana emin ol zararlar neden diye sorarsan sen askerde eline silah alıp adam mı vuracaksın sanıyorsun gidenlerin %99 u patates soyma kıvamında işlerde ben sivilde bilgisayar mühendisiyim bu vatana daha çok katkım olacaktır eminim askerde yazıcı olmaktan çok daha iyi şeyler yaparım sivilde. Ayrıca bu vatanda yaşıyorum ekmeğini yiyip suyunu içiyorum ama hepsinin vergisini tıkır tıkır ödüyorum bana bedavaya vermiyor devlet bunları, Bir bordo bereye saygım sonsuzdur o askerdir ama beni yazıcı yada patates soymak için aldıklarında birisi kızını bana verirken kahraman mı olacağım ben ?
sorma anasını satayım elinde bazuka resim çektirip havuç patates sogan dograrken birde üstüne tuvalet yıkayıp kahramın ben diye çok dolanır oldular benim kuzenim lise mezunu bile değil gitti askerliğe kendi anlatıyor ne için gittik biz bile bilmyioruz memleketin savaş durumu yokki şimdi anca kendi yatagını toplamayı ögrendi dönüyor işte
Hocam işte yapanlar yada yapmak zorunda kalanlar ''lan biz enayimiyiz dur bi laf atim'' diye yazıyor.
Kulağında küpe ağzında sakız olan adama veriliyorda bedelli askerlik yapanamı VERİLMEYECEK ?
aynen öyle hadi beni boşver sadece maddi anlamda kazancı olan adam bile gitmeyebilir devlet patır patır uzman erbaş alımı yapıyor zaten meraklısı olan gider meslek edinir ama 12 aylık askerlikde ilk 6 ay eğitim görüp 6ayda görevini yapanada saygım var parasını verip yapmıyanada saygım var sonuzda en kötü adam 5-6k kazanıyor youtubeden 5*12 yapar 60k tl şimdi adam bunun yüzde 30unu feda edip devlete hem 12 ay evinde kalması hemde 42k tlyi cebinde tutması mantıksızmı yani![]()
Bedelli askerlik yapana kız verilmez
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.