beğenirseniz özgün çalışıcam :)

yetenegin iyimiş bak sana şole tavsiye veriyim hep bole tek çalışma yanına bişiler kat zaten pek de iyi yapamıyosun senden 1000 kat daha iyileri var ama yaratıcı olursan kazanırsın

Özgün video bu işte. Alın size özgün video...
Tebrik ederim kardeşim, devamını getir.
Güzel olmuş kötü olmuş falan salla bunları ya, zevk aldın mı bu video yu atarken? Eğer zevk aldıysan hiç durma devam et.

yapılmamış şey yap ne saçma yorumdur ya adam aya mı gitsin tek başina

bir dakka bile durma mikrofonla da çalışabilirsin daha havalı olur arkafona loop müzikler koy böle çok sallapati oluyor arkafona müzikle uyumlu yaparsan bir kareografi olur çok daha güzel olur

başarılar... bol kazançlar

Dusuncelerini sunan herkeze tskler.

Kafami gostermemin sebebi deneme amacli cekmemdi

Özgünse devam et spam sıkıntı hocam.En azından Bir özgün kanalın olsun.

Bir de herkez değil herkes olacak (takıntım var ) :D

Güzel seslerin geldiği anlar oldu kulağıma kendini geliştirirsen yetenek gördüm ben

Juri gibi oldum :D

ağız kısmı pek görünmediği için ses efekti gibi görünüyor (böyle olduğunda da sadece el hareketleri yapılıyora benziyor) bence geliştirirsen tutar.

öncelikle bu beatbox cıların düştüğü bir hatadır hep. Yetenek vardır ama nasıl yapacağını bilmez sendede o var sesleri güzel çıkarıyorsun ama 20 saniye dayanamadım çünkü saçma sapan şeyler çıkarıyorsun. Bilindik şarkıları çıkarmaya çalış. Sen yaptığın zaman ben aaaaa bu benim sevdiğim şarkıydı felan ne güzelmiş felan diye dinliycem ama garip garip sesler hep. Yeteneğin var ama dostum geliştir biraz daha kamerada tam ekran yaparsan daha iyi olur. Ha birde ev harici yerlerde yap daha çekici durur.
S-Dope Freestyle

bide bunu izleyin :DD http://www.youtube.com/watch?v=39XjZmaN4pM

Bence her malın alıcısı vardır önemli olan onu cazip hale getirmek.Güzel işler olabilir ama daha kaliteli hale getirmek lazım + gelişmek.Bence güzel hale gelebilir.Bende deneme amaclı fitness egzersiz videosu atmıştım amatörce çekim ilk videom olduğu için berbattı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri