Bekçilik Yapan ??

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selam canlar mahalle bekçiliği falan yapan yada tanidigi olan var mi. Nasil mülakatlar falan zor mu bilgisi olan var mi

bir arkadaş var eskiden kolaydı yerleşmek ilk alımlarda ama şuan polis alımlarından farkı kalmamış diyor ufak çizik ayrıntılarda bile eliyorlarmış.sözlü mülakat zor değil sanırım genel kültür sorular oluyor ona bir göl sormuşlar hangi şehirde diye ben de çok istiyordum da askerlik yapmadığım için olmadı

Mülakat kısa ve öz cevaplar vermeye bak. Bilmediğin bir konu hakkında yorum yapma bilmiyorum de es geç.

Bu kadar saçma sapan bir Devlet kurumu yoktur herhalde.
Adamların işi Gbt yapmaktan başka birşey değil.
GBT MEMURU resmen bu tipler.
3 kişiden az gezmiyorlar, ben 9 kişi gezerken bile gördüm.
Vasıfsız kişileri Bekçi yapıyorlar, burda yok öyle zor yok böyle zor yazanlar boşuna yazmasın.
Hepside genç ve bir partinin gençlik kollarında oturup boş geyik yapan tipler.
Tek gezen Erkekseniz ( sapsanız ) GBT'den kaçış şansınız yok.
( nasıl bir talimat aldılarsa artık )

Kendi ülkemde önümden 5-10 kişilik sürüyle gezen SURİYELİLER elini kolunu sallarken benim önümü kesip, suçlu gibi GBT'ye bakıyorlar.
Kendi ülkemde ben rahat gezemezken, benim ülkemde Suriyelisi, Zencisi, Türkmeni elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
Bense potansiyel tehlikeli olarak görünüyorum.

Devletin en boş beleş kurumlarından biri, neden kurulduğu malum, kendi elemanlarını istihdam ediyorlar.

Nereden çıkacakları belli olmuyor valla. Benim bir arkadaşım var bekçi, partiyle falan alakasız girdi, normal bi devlet kurumuna alınır gibi işliyor süreç. İleride cılkı çıkmazsa çok güzel bir uygulama. Bizim muhitte taşkınlıklar azaldı, polislerden iyi çoğunun fiziği, polislerde memnun zaten iş yüklerini hafifletiyorlar. Ayrıca riskli bir iş sokakta it kopukla uğraşıyorlar sonuçta. Allah yardımcıları olsun. Buradan ekmeğinin peşindeki gençleri küçümsemeye de kimsenin hakkı yok.

[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] 3 kişiden az gezmemelerimi problem, delikanlı olsalar tek mi gezerler?
Bütün gün beraber misin onlarla nerden biliyorsun suriyeliyi çevirmediklerini. Bende bu polis beni çevirdi, o beni gbt'ye soktu triplerine girenlere tutuluyorum. Nerden bilsin kardeş adam senin suçlu olup olmadığını. Bir arantın problemin yoksa neden dert ediyorsun ki bunu. Ver kimliğini versin baksın geri. Çok tek geziyorum, çokta görüyorum bekçi ama daha beni çevirmişlikleri yok. Gerçi beni poliste çevirmez, demek ki senin eşkâlde var bir sıkıntı.

İstisnalar illa ki oluyor. Bazı bekçiler var. Sanki bana FBİ bi havalar, bi havalar.

Nereden çıkacakları belli olmuyor valla. Benim bir arkadaşım var bekçi, partiyle falan alakasız girdi, normal bi devlet kurumuna alınır gibi işliyor süreç. İleride cılkı çıkmazsa çok güzel bir uygulama. Bizim muhitte taşkınlıklar azaldı.
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] 3 kişiden az gezmemelerimi problem, delikanlı olsalar tek mi gezerler?
Bütün gün beraber misin onlarla nerden biliyorsun suriyeliyi çevirmediklerini. Bende bu polis beni çevirdi, o beni gbt'ye soktu triplerine girenlere tutuluyorum. Nerden bilsin kardeş adam senin suçlu olup olmadığını. Bir arantın problemin yoksa neden dert ediyorsun ki bunu. Ver kimliğini versin baksın geri. Çok tek geziyorum, çokta görüyorum bekçi ama daha beni çevirmişlikleri yok. Gerçi beni poliste çevirmez, demek ki senin eşkâlde var bir sıkıntı.

Ben gördüğümü söyledim, Suriyelileri zaten çevirselerde onlarda kimlik yok nasıl GBT yapacaklar?
:D
Savunacağım diye bilip bilmeden yazma, beni çevirdiklerinde önümden geçen Suriyelileri neden çevirmiyorsun diye sordum.
Onları Deport ( sınır dışı ) etme yetkim yok, onlara birşey yapamıyoruz Devlet politikası dedi.
Yani konuşup sormuşluğumda var.
+ Alım şartlarını şuraya bırakayım.

YAZILIDAN 50 ALAN BAŞARILI SAYILACAK
b) İlkokulu bitirmiş olmak (İçişleri Bakanlığı gerektiğinde ilkokul yerine eğitim şartını yükseltebilecek)

Burdan okuyabilirsin.
Bekçi alımı başvuru şartları nelerdir? İl Valiliklerine 7000 bekçi alımı yapılacak - Son Dakika Haberler

Şuan herhangi bir işe gitsen en az LİSE mezunu alıyorlar ama Bekçilik için şart İlkokul.
Bu bile anlatmaya yetiyor.

+ Tek gezen Erkekleri %99 çeviriyorlar.
Sen tek nerde geziyorsun bilemem ama 3 kişi bir yerde dikilip beklerken önlerinden geçersen kesin kimlik soruyorlar.
Bunun tiple vs alakası yok, bulunduğum yerde 1 tane özel üniversite var JANTİ okullu elemanları bile çeviriyorlar.

Ben gördüklerimi ve yaşadıklarımı yazıyorum, birtarafımdan sallamıyorum.
+ Sokak aralarında yok denecek kadar azlar.
+ Hep belli başlı caddelerde geziyorlar, cadde başlarında durup, GBT yapıyorlar.
Herhangi bir asayiş olayında olaya müdahil olmak yerine Polis ekibi çağırıyorlar.

Yine kendi yaşadığım olay.
- Yazın karşı sokakta kavga eden elemanları ayırmak yerine benim izlediğim gibi izliyorlardı.
Elemanlar kendi aralarında konuşturlar sonunda Polis Ekibi çağırmaya karar verdiler bende çağırın ne bekliyorsunuz dedim.

Senin bekçi arkadaşın olup olmaması beni ilgilendirmez, ben gördüklerimi ve yaşadıklarımı bilirim.
Hergün kalabalık denecek caddelerde 1 saat yol yürüyorum, yazın başından itibaren gördüklerim bunlar.
:cool:

xxxx

Ben gördüğümü söyledim, Suriyelileri zaten çevirselerde onlarda kimlik yok nasıl GBT yapacaklar?
Savunacağım diye bilip bilmeden yazma, beni çevirdiklerinde önümden geçen Suriyelileri neden çevirmiyorsun diye sordum.
Onları Deport ( sınır dışı ) etme yetkim yok, onlara birşey yapamıyoruz Devlet politikası dedi.
Yani konuşup sormuşluğumda var.
+ Alım şartlarını şuraya bırakayım.

YAZILIDAN 50 ALAN BAŞARILI SAYILACAK
b) İlkokulu bitirmiş olmak (İçişleri Bakanlığı gerektiğinde ilkokul yerine eğitim şartını yükseltebilecek)

Burdan okuyabilirsin.
Bekçi alımı başvuru şartları nelerdir? İl Valiliklerine 7000 bekçi alımı yapılacak - Son Dakika Haberler

Şuan herhangi bir işe gitsen en az LİSE mezunu alıyorlar ama Bekçilik için şart İlkokul.
Bu bile anlatmaya yetiyor.

+ Tek gezen Erkekleri %99 çeviriyorlar.
Sen tek nerde geziyorsun bilemem ama 3 kişi bir yerde dikilip beklerken önlerinden geçersen kesin kimlik soruyorlar.
Bunun tiple vs alakası yok, bulunduğum yerde 1 tane özel üniversite var JANTİ okullu elemanları bile çeviriyorlar.

Ben gördüklerimi ve yaşadıklarımı yazıyorum, birtarafımdan sallamıyorum.
+ Sokak aralarında yok denecek kadar azlar.
+ Hep belli başlı caddelerde geziyorlar, cadde başlarında durup, GBT yapıyorlar.
Herhangi bir asayiş olayında olaya müdahil olmak yerine Polis ekibi çağırıyorlar.

Yine kendi yaşadığım olay.
- Yazın karşı sokakta kavga eden elemanları ayırmak yerine benim izlediğim gibi izliyorlardı.
Elemanlar kendi aralarında konuşturlar sonunda Polis Ekibi çağırmaya karar verdiler bende çağırın ne bekliyorsunuz dedim.

Senin bekçi arkadaşın olup olmaması beni ilgilendirmez, ben gördüklerimi ve yaşadıklarımı bilirim.
Hergün kalabalık denecek caddelerde 1 saat yol yürüyorum, yazın başından itibaren gördüklerim bunlar.

ilkkoul mezunu yazıyor ama dışişleri bakanlığı her alımda o ilkokulu engel koyuyor. yani ilkokul mezunu bekçi olan daha yok kafana takma.

ilkkoul mezunu yazıyor ama dışişleri bakanlığı her alımda o ilkokulu engel koyuyor. yani ilkokul mezunu bekçi olan daha yok kafana takma.

Ben devletin resmi sitesinde yazan ve haber olan yazıyı verdim.
Sen yada birbaşkası Bekçi alımında orda mısınız?
Nerden biliyorsun bekçilerin arasında ilkokul mezunu olmadığını?
Hepsinin kaydı sende varmı.

Devlet kendi resmi açıklamasında ilkokul mezunu olabilir diye açıklama yapmış ama forumdakiler devleti yalancı çıkartıyor.
Tamam hiç ilkokul mezunu bekçi almamışlardır.
Ben ikna oldum hepsi Master yapmış üniversiteli.
:rolleyes:

xxxx1

ben devletin resmi sitesinde yazan ve haber olan yazıyı verdim.
Sen yada birbaşkası bekçi alımında orda mısınız?
Nerden biliyorsun bekçilerin arasında ilkokul mezunu olmadığını?
Hepsinin kaydı sende varmı.

Devlet kendi resmi açıklamasında ilkokul mezunu olabilir diye açıklama yapmış ama forumdakiler devleti yalancı çıkartıyor.
Tamam hiç ilkokul mezunu bekçi almamışlardır.
Ben ikna oldum hepsi master yapmış üniversiteli.
:rolleyes:

içişleri bakanlığı klavuznu incele boş yapma.

içişleri bakanlığı klavuznu incele boş yapma.

Söyleyecek sözün olmayınca boş yapma gibi kaba laflarla üste çıkmaya çalışıyorsun bakıyorumda.

Neyse forumda çok hevesli kişiler var, elinden tutmuyor kimse kimseyi, gidip başvursun Bekçilik yapsın.
Herkese bol şans.

Bekçi alınan yerlerin valilerinin önünde zaten gidecek kişilerin dosyaları var, neyi tartışıyorsunuz ki siz :D Diğer girecek kişiler boşa kürek sallıyacak. Aynısı komiser yardımcılığı alımı zamanında da oldu daha 2-3 ay önce. Bir akrabama söylenmiş, valinin önüne giricek kişilerin dosyaları gitti keşke daha önce gelseydiniz diye. Rezillikten başka birşey değil. Boşa savunmayın torpilsiz giren %1 bilemedin %2'dir..

bekçi niye olmak ister ki insan. akşam 6 sabah altı çalışıyorlar haftada bir tek pazar günleri var. Ne tatilleri var ne geceleri ne gündüzleri. Bence yapılacak iş değil.

bekçi niye olmak ister ki insan. akşam 6 sabah altı çalışıyorlar haftada bir tek pazar günleri var. Ne tatilleri var ne geceleri ne gündüzleri. Bence yapılacak iş değil.

Yanlış düşünüyorsun. Günümüzde bu vasıflar ile yapılacak en güzel işlerden bir tanesi bence. Bu vasıf ile iş bulmayı bırak, üst düzey öğrencilerin boş gezdiği iş bulamadığı bir dönemde bu iş apayrı bir meslek. Sonuç olarak bir meslek bu yani. Ayrıca ben neden pasif üye olarak gözüküyorum anlamış değilim en az 4 yada 5 senedir buraya üye iken bana birden pasif üye linkini yapıştırmışlar. Para ile üye ol diyorlar. Eyvallah. Alıştık ve ülkemizde bunun gibi şeylere artık şaşırmıyoruz. Neler yaşanıyor :)

boş yapma

boş yapma zoruna gitmiş anlaşılan ağzında köpüklü köpüklü ağla ok ha ha

bir de bu gbt olayı nedense sadece erkeklere uygulanan bir sistem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri