Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
-Alo
-Ytpara hukuk bürosu buyrun.
-Hava bugün biraz kapalı görünüyor da ,dışarı çıksam başıma birşey gelebilirmi?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saygısızlık yapmak istemedim,kusura bakmayın.Arkadaş eğlenmek istiyorsan başka bir şey ara kendine, burada benden yaşça büyük ve tecrübeli insanlar var, sen bu kategoriye giremiyosun yaş itibariyle. Bilen veya yaşayanlardan tavsiye alıyorum saçma sapan yorumlarla kirletmeyin burayı.
Dava dosyasını şahısın göndereceğini sanmıyorum, üsküdardan bir şahıs göndermiş kargoyu.
---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------
Arkadaşlar acaba geçtiğimiz haftalarda digital minds ile bir sözleşme imzaladım, tek adresim de son zamanlarda orada geçiyor. O sözleşmeyle alakalı bir şey gelmiş olabilir mi?
gelince ne olduğunu yaz bari![]()
Arkadaşlar bugün kargo takibi yaptığımda kargoyu benim adıma biri almış, yani şubeden sözde bana teslim edilmiş. Firmayla iletişime geçtim, yarın bizzat kargoyu gönderenle iletişime geçeceğim. Çok anormal bir durum değil mi? Başkası benim adıma kargo alıyor, kimlik falan sormuyolar mı bu adama?
senin bilgiler üzerinden işlem yapılıyor olabilir emniyete bile gidebilirsin .
isim soyisim benzerliği olabilir mi? yaşadığım yerde arkadaşımdan 2 tane vareğer eskiden kargo sisteminde bilgilerin mevcutsa sana mail yada sms atmış olabilirler. bu gibi durumlar olabiliyor.
Senin bilgilerini kullanabilecek ailenden başka kimse olamaz. Durduk yere kimse senin kimliğinle "Kaybetmediysen." işlem yapamaz.
Adres, isim soyisim ve telefon numarası. Bu biraz ilginç olmuş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.