Beklemediğim bir kargo geliyor

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
-Alo

-Ytpara hukuk bürosu buyrun.

-Hava bugün biraz kapalı görünüyor da ,dışarı çıksam başıma birşey gelebilirmi?

:)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-Alo

-Ytpara hukuk bürosu buyrun.

-Hava bugün biraz kapalı görünüyor da ,dışarı çıksam başıma birşey gelebilirmi?

:)

Arkadaş eğlenmek istiyorsan başka bir şey ara kendine, burada benden yaşça büyük ve tecrübeli insanlar var, sen bu kategoriye giremiyosun yaş itibariyle. Bilen veya yaşayanlardan tavsiye alıyorum saçma sapan yorumlarla kirletmeyin burayı.

Arkadaş eğlenmek istiyorsan başka bir şey ara kendine, burada benden yaşça büyük ve tecrübeli insanlar var, sen bu kategoriye giremiyosun yaş itibariyle. Bilen veya yaşayanlardan tavsiye alıyorum saçma sapan yorumlarla kirletmeyin burayı.
Saygısızlık yapmak istemedim,kusura bakmayın.

Dava dosyasını şahısın göndereceğini sanmıyorum, üsküdardan bir şahıs göndermiş kargoyu.

---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

Arkadaşlar acaba geçtiğimiz haftalarda digital minds ile bir sözleşme imzaladım, tek adresim de son zamanlarda orada geçiyor. O sözleşmeyle alakalı bir şey gelmiş olabilir mi?

Birkaç sefer avukatların kargo şubelerinde tebligat gönderdiğini gördüm.

Güzel senaryo yazmısın bence kargodan önce teslim ol ben böyle böyle yaptım die. Bu kadar paranoyak olmayın

Daha önceden aldığın birşeyin sonradan faturası gönderilmiş olabilir.
Başıma gelmişti benim.
Spor aleti almıştım.
Bir ay sonrada kargo ile faturası gelmişti.

dosya dediginde neden aklınıza direkt evrak geliyor arkadaşlar?ufak ürünlerde kargoda dosya olarak geçiyor :) ben zamanında yurt dışından kolye,yüzük getirip satardım mesela gönderirken kargoda dosya olarak geçerdi 1 tane yüzügü kocaman koliye koymadıkları için.

ayrıca,ünide yaşadıgım bi olayı anlatayım aklıma gelmişken.konuyla birebir alakalı çünkü...motorcu bi arkadaşa parmaksız deri eldiven sipariş ettik benim adıma geldi yurtiçi kargo ile,bende begendim ve aynı yerden bide kendime sipariş ettim.bu defa mng ile gönderdiler ürünü ve adanaya kadar saglam geldi.adanadan sonra tarsusa geçmesi gereken bu eldivenler hataya devam etti.adanada nasıl bi karışıklık yaptılarsa artık ben çözemedim.adanaya kadar fatih baz adına,dogru bilgilerle gelen ürün adanadan sonra hataya dönüyor ve üzerindeki bilgiler fatihbaz dan ahmet faruk bilmem ne adında birisine gidiyor.adamın adı,adresi,bilgileri filan hepsi dogru.adamın olayla alakası yok tabi.adanada nasıl benden o adamın üzerine geçti o paket hala anlamadım.mng kargo ile gidip ugraştık,adamı aradılar filan adam kabul etmeyip iade edince geri 3 gün sonra bana ulaştı.adam bu benim dese gitti benim 70tl :D işin dahada garip tarafı ürün 3 gün sonra mng kargo şubesine geldiginde beni aradılar,gittim eldivenleri almaya ve bana kargo ücreti var dediler.ürünü adam ücretsiz kargo ile gönderdi,bi yanlışlık oldu heralde arayıp bi sorayım dedim.demezler mi bu ücret adana-hataya-tarsus arası gidip geldigi için diye...kargocularla birbirimize giriyorduk az kalsın.hem malımı başkasına gönderiyor hem beni 3 gün fazladan bekletiyor hemde yaptıkları yanlış sonucu malın gidiş geliş ücretini bana ödetecekler...30 dk kadar ugraştırdılarda sonunda para almadan verdiler kargoyu.

Son düzenleme:
Bugün al kargoyu da neymiş bize de söyle. :D Bana şey diyeceksin gibi geliyor "yaa tamam şuna başvurmuştum oymuş pardon"

Yıllar yıllar önce sitenin birisine üye olmuştum nerden baksan 7 sene oluyor. Her sene kocaman bir katalog geliyor. Tabi adresim değişti hala daha geliyor. Bence katalog tanıtım vs olabilir.

Arkadaşlar bugün kargo takibi yaptığımda kargoyu benim adıma biri almış, yani şubeden sözde bana teslim edilmiş. Firmayla iletişime geçtim, yarın bizzat kargoyu gönderenle iletişime geçeceğim. Çok anormal bir durum değil mi? Başkası benim adıma kargo alıyor, kimlik falan sormuyolar mı bu adama?

Arkadaşlar bugün kargo takibi yaptığımda kargoyu benim adıma biri almış, yani şubeden sözde bana teslim edilmiş. Firmayla iletişime geçtim, yarın bizzat kargoyu gönderenle iletişime geçeceğim. Çok anormal bir durum değil mi? Başkası benim adıma kargo alıyor, kimlik falan sormuyolar mı bu adama?

senin bilgiler üzerinden işlem yapılıyor olabilir emniyete bile gidebilirsin .

isim soyisim benzerliği olabilir mi? yaşadığım yerde arkadaşımdan 2 tane var :) eğer eskiden kargo sisteminde bilgilerin mevcutsa sana mail yada sms atmış olabilirler. bu gibi durumlar olabiliyor.

isim soyisim benzerliği olabilir mi? yaşadığım yerde arkadaşımdan 2 tane var :) eğer eskiden kargo sisteminde bilgilerin mevcutsa sana mail yada sms atmış olabilirler. bu gibi durumlar olabiliyor.

Yok hocam, adım soyadım adresim telefonuma kadar tutuyor, ki soyismim de o kadar yaygın bir şey değil.

Senin bilgilerini kullanabilecek ailenden başka kimse olamaz. Durduk yere kimse senin kimliğinle "Kaybetmediysen." işlem yapamaz.

Adres, isim soyisim ve telefon numarası. Bu biraz ilginç olmuş.

Senin bilgilerini kullanabilecek ailenden başka kimse olamaz. Durduk yere kimse senin kimliğinle "Kaybetmediysen." işlem yapamaz.

Adres, isim soyisim ve telefon numarası. Bu biraz ilginç olmuş.

Kimliğimi kaybetmedim hocam, dediğiniz gibi olması imkansız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri