Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bune acele?
Adamlar daha tatildeler.
Durun hele bir ocak 10 felan olsun.
Zaten videoları 1 gün inceleme olayı çıkarsa Diziciler o zaman yandı.
Durun daha güncelleme felan yok.
Bekleyelim görelim.
Biraz sabır lazım.
Video inceleme diye birşey yok. Güncelleme zaten şuan aktifleştirildi ve sadece Partner kanalları etkiliyecek. ocakğın ilk yarısı durumumu değiştir butuno ekleneceğini duyurdu zoomin.TV
Benim için fark etmiyor zaten, Partner kanalım yok.
Dünya Engeli-Telif-Eşleşen benim için hep sorundu, bundan sonrada sorun olacak.
Bende zaten 10 Ocak felan beklensin dedim.
Sende yazmışsın Ocak yarısından itibaren diye.
Partnerli kanallarada Ocak 15 itibarıyla Sıkı takip gelecek, Eşleşen Dünya Engeli yağacak aynı normal Adsense gibi.
Zaten bunları bende forumda birçok kez yazdım.
Video inceleme işide Duyduğumuzu yazdık yine 1 gün ? bekletip sonra ! olabilir diye.
İnşallah video inceleme olmaz, Spama devam.
Aldığınzı ihtar gerçek sahte fark etmez, karşı bildirim yapamayacaksınız.
Yüklediğiniz video eşlesen versin diye değil adsensede nasıl inceleniyorsa aynı şekilde kazançlar hemen aktif olmayacak.
Yahu zaten bende bunları diyorum.
Diğerleri zaten PARTNERLİK'le ilgili olanlar.
Bende diyorumki, Adsense kanalı gibi, Dizi vs atınca Eğer o dizi Dünya engeli veriyorsa artık Partnerde de Dünya engeli alacak.
[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] ben sinirlenmiyorum.
Ben diyorumki, bazı partnerler Zoomin gibi değil.
Çok rahat Dünya Engeli veren dizilerde bile Dünya Engeli vermiyor.
Adsensede basit Eşleşen veren bir video, eşleşene takılmadan geçiyor.
Partnerler ne diye sürekli Mail yağmuruna tutup İllegal İçerik varsa Silin gibisinden mesaj atıyorlar?
Dizi-Film-Maç özeti gibi çalışanları uyarmak için.
Bu mesajlar otomatik atılıyor, Sadece Türk kullanıcılara gitmiyor, Tüm dünyadaki youtuber'lara atılıyor.
Ama güncelleme dersin Ama Youtube'nin Telif hakkı yasalarına kararı dersin, nasıl algılarsan algıla.
Artık Partnerli kanallarda Adsense kanalları gibi çok sıkı denetlenecek.
Bundan çıkan sonuç budur.
Siz çok şanlısınız. Ben battım diyebilirim.
Çünkü yılbaşından sonra video ortası reklamlarım. Ve gösteri öncesi videolu reklamların hepsi kaldırıldı. Bgbg 5 tl den 1.50 tl ye düştü. Bittim ben![]()
1 gündemi oldu bu değişiklik ?
Evet. Dün herşey süperken. Bugün bir uyandım. Ve iflasın eşiğindeyim. Yılbaşından sonra videolu reklamlar gitmiş hep. Heralde sözleşmeler falan bitti. Umarım en erken şekilde tekrar aktif olur.
Siz çok şanlısınız. Ben battım diyebilirim.
Çünkü yılbaşından sonra video ortası reklamlarım. Ve gösteri öncesi videolu reklamların hepsi kaldırıldı. Bgbg 5 tl den 1.50 tl ye düştü. Bittim ben![]()
Videolu reklamlar nasıl kaldırıldı dostum açar mısın biraz?
evet şimdi öyle diyorsun. Ama ben başından beri sadece Zoomin.TV üzerinden konuşuyorum ve diyorum ki bu güncelleme korkulduğu gibi değil en azından Zoomin.TV ağında eşleşme veya dünya geneli ile ilgili ciddi bir değişiklik ben beklemiyorum.
Şimdi öyle demedim, hep onu savundum.
Sen yanlış anlıyorsan ben bilemem.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.