beklenen ocak ayida geldi..ne deyisdi?

video reklamlar çıkmıyor arkadaşlar bende de yakin zamanda düzelir inş

Napcaz, video ortası reklamları kaldırıp, 10. saniyedeki reklamı tekrar mı aktif etsek?

15 den sonra sıkı denetim gelmiyor.
15 den sonra Zoomin.TV olarak kanallara durumumu değiştir butonu ekleniyor. Başka network daha erken veya daha geç yapabilir.

incelemeden kastınız para kazanmalar ise evet bu durum yönetilen kanal durumundakiler için geçerli bir durum yani öyle eşlesen dünya geneli engel tarzı bir yagma olmayacak.

anlatmaya çalıştığım bu. Yönetici iseniz ilk aldığınız gerçek ihtara kadar herşey şaun ki gibi işleyecek. Yönetilen kanal için ise durumumu değiştir butonu gelecek. ister taleb et ister etme ama yönetilen konumundaki kanalda işleyiş şu şekilde olacak.

Aldığınzı ihtar gerçek sahte fark etmez, karşı bildirim yapamayacaksınız.
Yüklediğiniz video eşlesen versin diye değil adsensede nasıl inceleniyorsa aynı şekilde kazançlar hemen aktif olmayacak.

Yani yönetilen kanal sahibi olunca isteyen birisi attığı sahte teliflerle kanalımızı kapatabiliyor demi?

cok sey degisti video önü ortası reklamlar gitti , ayrıca tbm to ve bgbg cok dustu. kazanc yarı yarıya geldi.

Nedense uzun videolarda direkt yeşil ışık yandı, hadi hayırlısı :)

Arkadaşlar bi sakin olun ya.Yok video ortası gitti yok başı gitti yok sonu gitti.Herkeste var problem.Bazı videolarda çıkıyor video ortası reklamlar.Çoğu şirket reklamlarını 2013 (1 yıllık) olarak plandığı için 2014 reklamları için geç kalındığını veya teknik bir problem olduğunu düşünüyorum.Hemen ortalığı velveleye vermeyin.

biz spama yeni algoritme çözüm gelecek diye beklerken.Adamlar az öz video atan adamların önünü kapadı resmen.Video önü reklamlar kaldırıldı TR'de.

29k reklam gösterim ve 2$ bile vermemiş. videoda tam patlayacak zamanı bulmuş.

biz spama yeni algoritme çözüm gelecek diye beklerken.Adamlar az öz video atan adamların önünü kapadı resmen.Video önü reklamlar kaldırıldı TR'de.

bunu nerden çıkartıyorsunuz? Çoğu videoda çıkmıyor evet ama bazılarında çıkıyor 2 3 saat önce baktığımda teknosa reklamını gördüm video önünde bi sorun var tatil yapıyor keratalar herhalde.:D

O kadar kolay mı ya bugünlük bi sorun vardı yavas yavas düzeliyo

e7y0rK.png

evet reklamlar cıkmaya basladı sabaha kadar düzelir hersey..

Etiketle alakası yok ama söyliyim Ayyapım,Ayyapim,ayyapım,ayyapim,Part,Full,Season,Trailer,Episode,Episode Part,Season Trailer,Episode Season,Season Episode,Season Part,Karadayı.

çok teşşkürler.yanlız ben şimdi bunları alakasız vidyolara girersem youtube bana çok kızar,:(kanalıma biber sürer....:(
komedi vidyoları için neler olabilir acaba?

çok teşşkürler.yanlız ben şimdi bunları alakasız vidyolara girersem youtube bana çok kızar,:(kanalıma biber sürer....:(
komedi vidyoları için neler olabilir acaba?
Video önü reklam cıksın diye illa bunları girmen gerekmiyo yarın sabaha kadar herşeyin düzelmesini umuyoruz sen videolarının daha iyi izlenmesini sağla gerisini düşünme truewiew reklamları reklamveren içinde bizim içinde en iyisi kolay kolay bitiremezler.

Video önü reklam cıksın diye illa bunları girmen gerekmiyo yarın sabaha kadar herşeyin düzelmesini umuyoruz sen videolarının daha iyi izlenmesini sağla gerisini düşünme truewiew reklamları reklamveren içinde bizim içinde en iyisi kolay kolay bitiremezler.
çok teşekkürler...izlenmeye göre yanı bıraz bu işler.anladım...

uzun videolarda genelde video reklam cıkar. özel etiketle bu is olmaz.
sanada çok teşşkürler hocam.

Evet arkadaş heyecana gerek yok görüşmelerim sonucunda Türkiye'ye tekrardan Ön reklam, orta reklam, son reklam, her türlü giderli reklamları açtırmış bulunuyorum! :)

Bir kaç videom düzelmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri