video reklamlar çıkmıyor arkadaşlar bende de yakin zamanda düzelir inş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15 den sonra sıkı denetim gelmiyor.
15 den sonra Zoomin.TV olarak kanallara durumumu değiştir butonu ekleniyor. Başka network daha erken veya daha geç yapabilir.
incelemeden kastınız para kazanmalar ise evet bu durum yönetilen kanal durumundakiler için geçerli bir durum yani öyle eşlesen dünya geneli engel tarzı bir yagma olmayacak.
anlatmaya çalıştığım bu. Yönetici iseniz ilk aldığınız gerçek ihtara kadar herşey şaun ki gibi işleyecek. Yönetilen kanal için ise durumumu değiştir butonu gelecek. ister taleb et ister etme ama yönetilen konumundaki kanalda işleyiş şu şekilde olacak.
Aldığınzı ihtar gerçek sahte fark etmez, karşı bildirim yapamayacaksınız.
Yüklediğiniz video eşlesen versin diye değil adsensede nasıl inceleniyorsa aynı şekilde kazançlar hemen aktif olmayacak.
biz spama yeni algoritme çözüm gelecek diye beklerken.Adamlar az öz video atan adamların önünü kapadı resmen.Video önü reklamlar kaldırıldı TR'de.
O kadar kolay mı ya bugünlük bi sorun vardı yavas yavas düzeliyobiz spama yeni algoritme çözüm gelecek diye beklerken.Adamlar az öz video atan adamların önünü kapadı resmen.Video önü reklamlar kaldırıldı TR'de.
O kadar kolay mı ya bugünlük bi sorun vardı yavas yavas düzeliyo
![]()
etıketı ne acaba bu vıdyo onu reklamın?
Etiketle alakası yok ama söyliyim Ayyapım,Ayyapim,ayyapım,ayyapim,Part,Full,Season,Trailer,Episode,Episode Part,Season Trailer,Episode Season,Season Episode,Season Part,Karadayı.
Video önü reklam cıksın diye illa bunları girmen gerekmiyo yarın sabaha kadar herşeyin düzelmesini umuyoruz sen videolarının daha iyi izlenmesini sağla gerisini düşünme truewiew reklamları reklamveren içinde bizim içinde en iyisi kolay kolay bitiremezler.çok teşşkürler.yanlız ben şimdi bunları alakasız vidyolara girersem youtube bana çok kızar,kanalıma biber sürer....
komedi vidyoları için neler olabilir acaba?
çok teşşkürler.yanlız ben şimdi bunları alakasız vidyolara girersem youtube bana çok kızar,kanalıma biber sürer....
komedi vidyoları için neler olabilir acaba?
çok teşekkürler...izlenmeye göre yanı bıraz bu işler.anladım...Video önü reklam cıksın diye illa bunları girmen gerekmiyo yarın sabaha kadar herşeyin düzelmesini umuyoruz sen videolarının daha iyi izlenmesini sağla gerisini düşünme truewiew reklamları reklamveren içinde bizim içinde en iyisi kolay kolay bitiremezler.
sanada çok teşşkürler hocam.uzun videolarda genelde video reklam cıkar. özel etiketle bu is olmaz.
Evet arkadaş heyecana gerek yok görüşmelerim sonucunda Türkiye'ye tekrardan Ön reklam, orta reklam, son reklam, her türlü giderli reklamları açtırmış bulunuyorum!
Bir kaç videom düzelmiş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.